Puppy van 3 maanden wat weer omdraaien van sindelijk naar niet sindelijk en luister naar niet luister

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel maria maria

honden foto van maria

Hoi, ik heeft hier een puppy voor bijna een maand, zij had voor 2 weken was zij helemaal zindelijk en goed geluisterd en ineens toen zij 12 weken werd is dat weer plassen in de huis , poepen in de huis, nie luister wat kan ik doe, snap er nu niks van, want zij was echt waar sindelijk en ook heel goed geluister.  Kunt iemand mij aub help, zij bijt ook heel graag van alles en nog wat

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puppy van 3 maanden wat weer omdraaien van sindelijk naar niet sindelijk en luister naar niet luister " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi*

honden foto van Jana *FeLaNelKi*

wat had u anders verwacht van een puppy?Consequent blijven en niet kwaad worden op de pup. U bent verantwoordelijk voor zijn gedrag.
Geef de pup veel verplichte rust. 1u spelen = 2u slapen ZONDER gestoor

honden page profiel maria maria

honden foto van maria

Ja maar wat ik niet snap, zij was goed sindelijk geweest , alles mooi buiten gedaan en nu ineens weer plassen enpoepen in huis, maar ik ga dat 1 uur spelen 2 uur slapen proberen, want zij hou niet veel van slaap , ik ga dit van morgen af proberen, moet ik ook vaste plas scedule met haar maken ofhoe

honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi*

honden foto van Jana *FeLaNelKi*

De pup moet minstens 1x per uur buiten geweest zijn (behalve als die slaapt, dan laten slapen!). Verder gewoon elke keer naar buiten als die heeft geslapen, gegeten, gespeeld,...

honden page profiel SaskiaSaskia

honden foto van Saskia

Dat is vrij normaal hoor, geen enkele pup is meteen zindelijk, je kunt pas van echte zindelijkheid spreken als ze de tandjes gewisseld hebben, want ook tijdens het tandjes wisselen kan het binnen plassen weer beginnen.
Niet boos worden, gewoon het plasje opruimen en als je met hem naar buiten gaat en hij doet zijn plasje en drolletje hem vrolijk belonen.
geduld is bij een pup echt een schone zaak ;-)

honden page profiel IshaIsha

honden foto van Isha

Het is een pupje,die eerst pup zou mogen zijn,zich mag ontwikkelen,met tegenslagen en al,waarna op een gegeven moment wat meer regelmaat komt in gedrag. Pups komen door verschillende ontwikkelingsfasen,bij deze fasen hoort bepaald gedrag,wanneer eerst een pup zindelijk was,is dat in een volgende fase mogelijk weer anders,wanneer een pup eerst goed luisterd,kan dat in een volgende fase weer anders zijn! Na de leeftijd van 1 jaar of 1,5 jaar komt er mogelijk meer rust en regelmaat,ook in gedrag en pas ongeveer bij 2,5 a 3 jaar is een hond uitgegroeid,lichamelijk en geestelijk,stabiel en volwassen. Voor die tijd kunnen er zeker wisselende periodes zijn!

Je pupje is nog maar 3 maandjes jong en nog maar heel kort geleden bij je komen wonen,een pup moet ook eerst wennen aan alle nieuwe dingen,de nieuwe situatie,dit kost allemaal tijd!
Meer geduld zou makkelijker zijn!

;-)

honden page profiel greetgreet

honden foto van greet

wat verwacht je nu van zo'n hummel.het kan dat ze het een paar weekjes niet binnenheeft gedaan en jij misschien de aandacht erop wat verslapt maar ik zeg zelf altijd tot 6 maanden kan je niks zeggen.
ik hou ook altijd aan 1 keer per uur uit behalve als ze slapen natuurlijk.
soms was het hier wel eens al naar 20 min weer naar buiten je moet je pup goed observeren en nooit straffen maar de goede dingen juist belonen.
echt nog even goed doorzetten en ze is zindelijk ook luisteren zal niet van de ene op de andere dag gaan en ze ontdekken ook dat er buiten dicht bij jou te blijven nog een andere wereld is.
beloon met lekkers seeds even weer bij je roepen ook als ze aan het spelen zijn met andere honden en dan weer laten gaan.
het is net als met kinderen veel geduld en het komt allemaal goed.
groetjes greet

honden page profiel AafkeAafke

honden foto van Aafke

Byke was eerst ook een tijdje "droog" en daarna heeft ie weer twee dagen in huis geplast en nu gaat het weer hartstikke goed!
Alle goede dingen komen langzaam, het is nog een jonge hond en hij leert het écht wel.Gewoon de tijd nemen ;-)

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Is normaal hoor.Je pup begint zich nu pas thuis te voelen en is opeens alles weer vergeten.
Geduld.
2 uur slapen/rust en 1 uur wakker .
In dat uur meteen uitlaten, laten eten indien nodig, spelen, oefenen etc.
Niet te veel te lang buiten lopen.
Veel honden slopen en worden dwars als ze niet voldoende rust krijgen.
Jou hondje heeft hier denk ik last van aangezien je zegt hij slaapt niet veel.
Pups moeten echt rond de 18 a 20 uur per dag slapen.
Dat is heel veel maar dat hebben ze nodig om alles te verwerken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

joei...... een pup van drie maanden, al zinderlijk en zeer goed luisterend, heerlijk , je bent een bofkont. :-D

doe een stapje even terug, heel normaal dat het even niet gaat, pupjes kunnen nog niet al te lang hun plas op houden, en moeten toch veel en veel naar buiten, en opeens gaat het dan een weekje goed en dan weer is dat over, begin dan even weer een stapje terug te doen, slapen , uit, spelen , daarna uit, wat extra uitlaten.

en wat bijten betreft, iedere jonge hond/pup bijt, in handen en in alles, aan jou om dat in goede banen te leiden, geef een botje, houdt dat vast, en als tie in je handen wilt bijten, zeg je..nee , en geef weer het botje aan je hond, zodat tie door krijgt, niet in jou bijten maar in het botje, en dat is met alles zo.


rustig aan, echt even wat stapjes weer terug doen en heus het komt echt dat tie zinderlijk wordt en gesetteld raakt.

honden page profiel Astrid Astrid

honden foto van Astrid

Ach Maria ze is nog zo klein en zo jong niet teveel van verwachten en vooral de bovenstaande adviezen opvolgen. En vooral veel geduld hoor niet boos zijn op een baby wordt je ook niet boos.
In ieder geval heel veel succes en ook vooral heel veel plezier met je pup. Wat is het voor een hondje?

Groetjes Astrid':-)

Anoniem (Gast)

Hoi dat is een tsitsu met chihuahua, ik was bij dierenarts vandaag geweest, want zij poep ook 8 keer per dag en zij heeft nu spesiale voer gekregen voor de poepen, ik neem mij tijd met haar geloof mij, ik heeft gelukkig geduld, want ik had een moeilijke baby 4 jaar geleden en nu nog moeilijke kind.  Bedankt voor al jullie advies , ga dat echt waar proberen, ik had haar paar keer gemaakt slaap vanmiddag maar dit ging mis, zij wil net bijten lol, (spelen) en toen neem ik haar op mij bed en zit haar in mij arms tegen aan mij borst toen sliep wij samen voor 3 VOLLE uurtjes leuk hoor, en toen weer buiten geplast , maar binnen gepoept maar voor haar geseg foei en toen weer naar buiten genomen, zij komt nog haar 4 pootjes terecht heel langzaam. zij is nu op royal canin intestial junior eten zo wit en bruin pak, hoop dat zij beetje minder peopen en minder last heeft

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puppy van 3 maanden wat weer omdraaien van sindelijk naar niet sindelijk en luister naar niet luister " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Herenigd met hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^