gebruik en bevindingen van Sanofor.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Annet & SamAnnet & Sam 3 doggies

honden foto van Annet & Sam

Waar gaat dit nou weer over?

Owja over de lucht.. hier stinkt het ook wel jah.. agja neusje dicht:-D Max heeft in elk geval lekker stevig drolletje!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gebruik en bevindingen van Sanofor." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ben je gek zeg.......de dierenwinkel heeft sanofor in hun assortiment opgenomen, en dat ik dan eens een pot krijgt tegen wat goedkopers is heel gewoon, als ik oren voorbamse ga halen, en er vijf haal krijg ik er een voor niets, dat is een dierenwinkel waar ik vaak kom, die zit naast mijn deur.

als bamse daar binnen stuift, krijgt ze vaak wat voor niets, een tandenborstel bijvoorbeeld, hoe kom je er bij dat ik iets aanpraat en dan alles goedkoper krijgt, van tammenga ? ik betaal net zoveel als ieder ander. niet meer en niet minder, de zelfde prijs, dus geen rare praatjes maken.

de dierenwinkel naast mijn deur daar ben ik vaste klant, heel normaal dat ik daar dingen krijg goedkoop. hier in het noorden kan je nog afdingen, in het zuiden of midden of westen niet. de zaak hier is geopend en direkt na de opening ben ik daar klant geworden, ik loop heel vaak daar naar binnen, met bamse, en heel vaak krijgen wij wat, maar anderen krijgen dat net zo goed. niet ik alleen hoor, ze zijn hier nog klant gericht, dus wat jij daar zegt, is laster, daar moet je wel mee ophouden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

en de cdVet ? dat gebruik ik al anderhalf jaar, en ook dat krijg ik echt niet goedkoper hoor, ik heb wel eens een flesje gehad van een ander variant, om dat uit te proberen, maar is dat zo raar ?

het zijn twee meiden die bij mij over de vloer komen, koffie drinken, en dan nog wat, anoniem, waarom anoniem ?

ze laten ook bamse voor me uit, als ik eens omhoog zit, en daar vragen ze niets voor, het zijn vriendinnen, voor me, die een dierenwinkel hebben, geen laster hoor, dat is te gek voor woorden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik heb een mail gehad van maurice dier bewust, die het over de cdVet had, dat het een nieuw middel was, heb netjes gezegd dat ik het al een anderhalf jaar gebruikt, hij heeft mij netjes bedankt, is het dan zo dat ik ook van hem wat krijgt ? hij heeft vlees in zijn asortiment, hij verkoopt vlees, dat is toch onzin.

deze dierenwinkel wordt bedreven door twee meiden, en dat zijn vriendinnen van mij, als ik eens wat vraag zijn ze me te wille, daar is toch niets mis mee.

en tammenga ? daar heb ik nog niets van gekregen, zal er eens om vragen.

honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco 3 doggies

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

" Heeft ze zelf in dit topic aangegeven... Kom op jongens, jullie lezen toch ook die constante herhaling? Begreep het al niet tot dat ik het net zelf las! Ga wel even kijken of ik het terug kan vinden "
en met wie hebben wij hier te maken eigenlijk, Anouschka? Misschien even inloggen ;-)

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Dit topic gaat op slot vooroverleg

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gebruik en bevindingen van Sanofor." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 24 van 24 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende forumvraag: Eet echt alles op
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^