Nala is aangevallen :'(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas

honden foto van Caroline & Atlas

Toen ik hier verhalen las dat jullie hond was aangevallen, dacht ik altijd 'dat gebeurd me niet' en dat ik welzou weten wat te doen op dat moment.

Ik ging Nala uitlaten in onze straat, op de plek aan de overkant van de straat waar ze altijd snel een plasje doet. Ze wil met mij oversteken naar een ander plekje en op dat moment komt er een Cavalier (2x zo groot als Nala) achter een auto vandaan. Ik herkende hem omdat het de hond is van 1 van de buren, een vroegere vriendin van mij.
Nala gaat er naartoe en snuffelt, ik vroeg me ondertussen af wat de hond alleen op straat deed, was hij ontsnapt??
Hij liep los en Nala zoals altijd op dat plekje in de straat aangezien er weinig verkeer komt.
Nala gaat dus snuffelen wanneer de hond plots Nala grijpt op haar rug. Nala begint oorverdovend te janken en probeer weg te lopen verder de straat in maar de hond bleef haar vasthouden en liep er achter. Hij klom ook echt op Nala.
Ik wist niet wat te doen en ze bleven maar verder strompelen dus ik helemaal in paniek aan het roepen NALA BLIJF! NALA! STOP! NALA!
Ik wist op dat moment niet wat ik anders moest doen om ze te stoppen. Ik kon Nala pakken maar de hond had ze nog steeds vast!!! Ik pak ze op maar had niet door dat de hond Nala's achterste had gegrepen waardoor Nala dus nog harder begon te schreeuwen van de pijn. Helemaal rillend en buiten adem ben ik naar ons huis gelopen waar ik snel even Nala heb nagekeken en aan mijn broer heb gegeven en toen ging ik op straat naar de hond zoeken. Ik zie de buren aan het eind van de straat voor hun huis staan en ik durfde er niet naartoe te gaan om iets te zeggen (ik ben 15 en ik ben nog volledig in shock).
Ik zit hier nu nog te rillen, man wat was dat angstaanjagend. Nooit gedacht dat het ons zou gebeuren maar je ziet wel. Nala deed overigens niks mis, ze snuffelde rustig aan de hond zijn achterste toen plots de hond haar greep. Ik zag de hond altijd als zo'n goed opgevoed beestje maar na wat er nu gebeurd is, ik ben echt in shock. :'( :'( :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Nala is aangevallen :'(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel silke & woody silke & woody 3 doggies

honden foto van silke & woody

ik krijg er de rillingen van als ik het lees ,arme nala :'(
veel beterschap

honden page profiel Rox & FarahRox & Farah 3 doggies

honden foto van Rox & Farah

Meestal klinken dit soort dingen enger dan het is, heeft hij Nala ook echt beschadigd?

Gelukkig weet je waar de mensen wonen, dus misschien is het een idee om de baasjes op de hoogte te stellen van wat er gebeurt is? Want dit is niet iets wat vaker mag gebeuren.

Begrijp dat je geschrokken bent, maar gelukkig is het (redelijk) goed afgelopen. Sterkte!

honden page profiel Doesjka:,Laika&SnowyDoesjka:,Laika&Snowy 3 doggies

honden foto van Doesjka:,Laika&Snowy

Jeetje wat moet dat verschikkelijk zijn geweest.
Heeft je hondje er niks aan overgehouden??

Sterkte!

honden page profiel ArVArV 3 doggies

honden foto van ArV

Pff ik word er altijd zo beroerd van als ik lees/hoor dat er een hond gebeten is door een andere hond :'(
Hopelijk gaat het goed met Nala, laat haar anders voor de zekerheid door de dierenarts goed nakijken, en laat je ouders naar de eigenaars van de andere hond toegaan om te praten.

honden page profiel Charlotte en de WitjesCharlotte en de Witjesgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Charlotte en de Witjes

wat zielig :-( Ik zou toch ff naar die mensen gaan hoor

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas

honden foto van Caroline & Atlas

Ze stapt wat raar met haar achterpoten maar niet overdreven ofzo, ze kan nog gewoon goed stappen. Ik ga nu even voelen of ik overal aan kan komen zonder dat ze pijn heeft maar ik zie geen duidelijke verwondingen. Ze rilt heel erg en hangt aan me, ik ben net met haar weer naar buiten gegaan zodat ze niet bang zou worden van naar buiten te moeten, en ze ging heel gewoon mee aan de leiband. Pff, ik ril nog helemaal na zeg :'( Nooit gedacht dat het met Nala zou gebeuren :'(

Toen ik Nala naar binnen had gebracht wou ik dus gaan kijken of de hond nog op straat was zodat ik hem kon terugbrengen, maar ik zag hem nergens en het baasje van de hond stond voor hun deur. Ik durf er echt niet naartoe gaan, wat moet ik dan zeggen? Nala heeft ook niks voor zover ik het nu kan zien.. Volgens mij was de hond ontsnapt ofzo, echt geen idee, hij stond plots achter die auto en toen ging alles zo snel :'(

honden page profiel Rox & FarahRox & Farah 3 doggies

honden foto van Rox & Farah

je hoeft echt niet bang te zijn om naar die mensen toe te stappen, leg gewoon uit wat er is gebeurd, lijkt mij ook fijn voor hen dat ze weten dat de hond verdwenen was. En als Nala schade heeft moeten ze dat zeker weten.

Ikzelf zou de hond niet troosten, jij hebt nu nog spanning in je lijf en als je veel aandacht op haar richt dan wordt zij ook onrustiger. Dus kalmeer, wees blij dat je hondje ongedeerd is en ga daarna weer leuke dingen met haar doen!

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas

honden foto van Caroline & Atlas

" je hoeft echt niet bang te zijn om naar die mensen toe te stappen, leg gewoon uit wat er is gebeurd, lijkt mij ook fijn voor hen dat ze weten dat de hond verdwenen was. En als Nala schade heeft moeten ze dat zeker weten.

Ikzelf zou de hond niet troosten, jij hebt nu nog spanning in je lijf en als je veel aandacht op haar richt dan wordt zij ook onrustiger. Dus kalmeer, wees blij dat je hondje ongedeerd is en ga daarna weer leuke dingen met haar doen! "

Je hebt gelijk ja.
Ik heb ze nagekeken en overal gevoeld en ze reageert nergens alsof ze pijn heeft. Ze daagt ons nu uit om met de bal te spelen en bijt vol overgave in haar balletje, haha :-) Ik ben meer geschrokken als zij zelf, lijkt wel. We zeggen ook om te lachen dat ze alle agressie nu afreageert op haar balletje ipv op de hond die haar aanviel.
Mijn broer zegt dat hij de hond een schop had gegeven maar dat kwam niet in me op en ik wou zelfs op dat moment hem geen pijn doen. Ik heb daar een te groot hart voor denk ik..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Nala is aangevallen :'(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: pittbull vs kitten
^