Kruising West Highland White Terrier, leeftijd

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TamaraTamara

honden foto van Tamara

Misschien een wat rare vraag, maar weet iemand hoe oud een kruising Westie/Cairn zo ongeveer wordt? Onze oudste hond is 8, maar lijkt al een beetje een oud mannetje te worden.. Wat snauwerig soms, erg op zijn rust gesteld, loopt soms wat moeizamer. Ik heb werkelijk geen idee hoe oud ze kúnnen worden, dan weet ik of hij mss toch ziek is, of dat hij idd wat bejaard is;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kruising West Highland White Terrier, leeftijd" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel antoinetantoinet 2 doggies

Hallo Tamara,

Een kruising cairn, westie,daar heb ik eerlijk gezegd geen ervaring in.
Wij hebben voor onze cairn nu, nog een cairn gehad, die is uiteindelijk 16 jaar geworden. Ook hebben we een westie gehad, die is 13 geworden.
Dus 8 jaar vindt ik wel jong hoor.
Het zijn kleine honden, die worden toch over het algemeen wat ouder.

Antoinet.

honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) 2 doggies

honden foto van Esther (Woezel&Keiko)

Hier in de buurt lopen behoorlijk wat " bejaarde " West Highland white terriers rond, die lopen al tegen de 15 jaar !

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Kleine honden worden gemiddeld ouder dan grote honden. Maar met een kruising weet je het nooit. Is je hond gezond? Misschien is het een hondje met een zwak gestel en lijkt het alsof hij nu al 'oud' is.

honden page profiel antoinetantoinet 2 doggies

dat zeg ik.

michelle (Gast)

wij hebben een westie en hij is nu ruim de 16 gepasseerd..
hi begint nu ook wel echt 'OP' te raken.
doof, slechtziend ect...

maar toch, 16 is een heel mooie leeftijd lijkt me.

groetjes

Martine van Oort (Gast)

Wij hebben een kruising cairn / west highland gehad; deze is 14,5 geworden. Helaas hebben we onze hond vorig jaar oktober moeten laten inslapen. Maar ik weet dat het een kruising is die best heel oud kan worden. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Hans van Vugt (Gast)

Hans van Vugt (Gast)

Anoniem (Gast)

Mijn Westie gaat richting de 18 jaar! Op 5 november a.s. zou dit kunnen gebeuren. Pas nog mee bij de dierenarts geweest voor de jaarlijkse keuring. Voor die leeftijd nog prima. Ze heeft medicijnen om haar urine op te kunnen houden. Werkt prima! Heeft altijd blikvoer gehad en er staan altijd brokken. Jaarlijkse entingen etc. altijd gedaan. 1 x per 3 maanden naar een goede hondentrimster. Heeft sind 4 jaar nog maar 1 nier. Zat een tumor in de buik, bleek een ingekapselde nier te zijn. Heeft tot een half jaar geleden op een bovenwoning gewoond. Liep nog zelf de trap op. Heeft veel meegemaakt: mijn vrouw (beste maatje) 2 1/2 jaar geleden overleden, kinderen het huis uitgegaan, verhuisd, hond van mijn overleden moeder heeft 3 jaar erbij gewoond, inmiddels ook overleden. Beest blijft vrolijk, eet goed, slaapt veel. Is behoorlijk doof (kent mijn gebarentaal!) en ziet slecht. Is wel knettergek met mijn vriendin en leeft helemaal op als die komt. Ze bijt wel heel erg op alle 4 haar pootjes. Diverse sprays gehad, niets helpt. Jammer, daardoor ziet ze er lelijker uit dan nodig. Hoop op 5 november haar 18de verjaardag te kunnen vieren, maar is afwachten. Soms valt ze spontaan om. Het lijkt haar niet te deren en ze staat vrolijk weer op. Floortje is een echte ouwe taaie!

Hans van Vugt (Gast)

Artikel hierboven door mij geschreven. Email: [email protected]

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kruising West Highland White Terrier, leeftijd" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Zindelijkheid
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^