Welk tuigje kaninchen teckel ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Lotje ! ?? (Gast)

Hallo allemaal, we zijn voor onze lotje kaninchen teckel op zoek naar een goed passend tuigje. Om zo min mogelijk druk  op haar nek en rug te leggen. Voor onze Jack Russel hebben we een passen en fijn tuigje....  bij onze teckel zit dit voor geen meter... Gr lotje

honden page profiel TukkerTukker

honden foto van Tukker

Is een tuigje ban puppia misschien iets? Heb zelf geen teckel dus eigenlijk geen idee 

 

Misschien heeft een teckeleigenaar hier een goed idee?

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Geen teckel hier, wel een corgi dus ook lastig qua tuigen. Ik heb zelf een perfect fit tuig, die zit goed. 

Lotje (Gast)

dank je wel dames ! Heb ze bijde opgezocht kan denk ik bijde... nu nog even uitzoeken waar we ze kunnen gaan passen 

honden page profiel Cai de shih tzuCai de shih tzu

honden foto van Cai de shih tzu

voor mijn hond ( shih tzu) heb ik een tre ponti liberta tuigje. Handig want je kan hem zelf verstellen op de rug door het touwtje aan te snoeren.

er loopt trouwens ook een teckel hier in de buurt met een tre ponti tuigje. Misschien iets waarnaar je zou kunnen kijken.

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Wij hadden een Chihuahua met een hernia, wel een andere situatie dus, maar zij had ook een tuig nodig dat haar nek en rug ontzag. Wij zijn uiteindelijk jarenlang zeer tevreden geweest over Tre Ponti en hebben inmiddels ook zo een tuig voor onze York gekocht. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en heel geschikt voor honden om hun rug te ontzien.
Wat je ook zou kunnen proberen is Buddy Belts, deze zijn speciaal ontworpen voor teckels (maar ook geschikt voor veel andere rassen) en helemaal gemaakt om de rug en nek te ontzien. Ook deze zijn dus zeker een aanrader.

Lotje (Gast)

dank je wel.voor de reacties ! 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Het Happy Dog tuigje. Bestaat uit 3 afzonderlijk in te stellen onderdelen. Het is zeer comfortabel, gemakkelijk schoon te houden en heeft lichtgevende streepjes, zodat hij ook in het donker zichtbaar is. Er zijn meetpunten, waar de maat genomen kan worden. Romeo heeft bv 2 onderdelen small en 1 onderdeel extra-small. Het oude tuigje van Romeo is al 7 jaar of nog langer in gebruik en hij heeft inmiddels zijn tweede tuigje.  

Volgende forumvraag: Welk tuigje?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^