Puppy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Dylan romijn (Gast)

hallo ik en mijn vriendin hebben net een puppy gehaald hij is nu 14 weken we hebben hem al geleerd om 3 uur alleen te zitten zonder te plassen of te poepen mijn vraag is zou hij 6 uur per dag alleen kunnen zijn?? want in januari begint mijn opleiding en die van mijn vriendin maar we doen hem niet in de bench hij heeft gwn ruimte veel speelgoed een helegrote mand dus zou dat kunnen ?

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Misschien iemand uit je omgeving vragen of die hem nog even uit kan laten, ik zou hem niet nu al 6 uur alleen laten. In januari ben je al weer een paar maanden verder natuurlijk, dan kan het wel, hoewel het niet ideaal is voor zo'n jonge hond. Wat voor een hond is het?

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla

honden foto van Nicole & Kayla

Gefeliciteerd met je puppy!

Welk hondje hebben jullie?

Ik denk zelf dat dat te lang is,als ik goed geteld heb is hij dan 7 maanden?

Als ik naar mijn hond van 11 maanden kijk die moet er zeker na 5 uur uit om te plassen,maar het zal ook wel van hond tot hond verschillen.

jos (Gast)

Een jonge hond moet je aanleren om alleen te blijven, dus even geduld, 3 uur is al een goed begin maar laat je hond in de tussentijd even uit, spreek een familielid of vriend aan ! Veel succes

Volgende forumvraag: wandelen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^