Problemen met inloggen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SusanneSusanne

honden foto van Susanne

Dit hoort niet thuis bij nieuwe forumvragen, ik weet het.. Maar ik weet alleen niet waar ik mijn vraag dan wel moet stellen, dus bij deze open ik toch een topic.

Sinds een week kan ik niet meer inloggen op mijn profiel. En laat ik daarbij gelijk duidelijk vermelden: mijn huidige (en enige?) profiel is Billie B (http://www.hondenpage.com/baasjes/34599/Billie%20B.php). Nu was dat niet eens zo'n probleem, ware het niet dat toen ik mijn e-mailadres invulde om het wachtwoord opnieuw in te stellen, ik ineens op mijn oude profiel terecht kwam, die ik 3 jaar geleden in emotie definitief verwijderd had en die dus niet meer toegankelijk zou moeten zijn. Overigens, als ik met dit profiel uitlog, en ik wil weer inloggen, herkent hondenpage mijn gebruikersnaam en wachtwoord ook niet. Ik had in eerste instantie Arjen een PB gestuurd, maar ik zie op zijn profiel dat hij van zijn vakantie geniet (al 2 maanden niet online geweest).

Is er iemand die me kan helpen? Ik zou toch graag verder willen met mijn Billie B profiel. Ligt toch nog een beetje gevoelig, dat gemis, het kameraden trio Susanne, Billie Jean en Reilly... Ik heb zelfs al een paar keer gedroomd dat hij terug in leven was.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Ik roep een moderator voor je. Het is al laat, dus kan zijn dat er morgen pas gereageerd wordt.

 

Je kan het moderatorteam eventueel een PB sturen.

http://www.hondenpage.com/baasjes/4409/het%20Moderatorteam.php

 

honden page profiel SusanneSusanne

honden foto van Susanne

Dankjewel Loesje. Ik ga ervan uit dat ze dit nu lezen dankzij jouw melding. Maar mocht ik geen bericht krijgen, dan stuur ik inderdaad een PB naar hun profiel. Ik was vergeten dat dat ook mogelijk is. Top, ik ga ervan uit dat het wel goed gaat komen ;-)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

ik heb het even in de modhoek gezet voor je

Volgende forumvraag: Tuig of riem
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^