Pup zindelijk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Perry PeetersPerry Peeters

Hoi Honden-vrienden,

ik heb een teckelpup die nu 3 maanden oud is. Qua zindelijkheid gaat t redelijk. Hij loopt uit zichzelf naar achterdeur, maar dat zie ik uiteraard niet altijd. Na het slapen, spelen, eten weet ik (bijna) zeker dat ze "moet" en loop ik met hem naar buiten. Vanmorgen toen hij wakker werd heb ik geprobeerd hem bij de deur te laten blaffen.(zodat ik t hoor als ik m niet zie). Want mijn theorie is; als hij iets wil, bv spelen of op schoot, blaft hij. Dus ik hoopte dat, omdat hij naar buiten wou plassen, hij nu ook blafte. Dus niet????. Ik vond het ook keizielig want normaal doe ik de deur gelijk open als hij wakker wordt. Ik denk misschien dat ik te ongeduldig ben en voor zn leeftijd teveel verwacht. Of is er misschien een Gouden Truc??

Gr Perry

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Wij hadden een belletje aan de achterdeur gehangen. De hond tikte dan met z'n neus tegen het belletje als ie buiten wou. 

honden page profiel Perry PeetersPerry Peeters

Haha, wat slim. Maar hoe komt hij dan te weten dat dat belletje voor plassen bedoeld is en niet om 200 x per dag tegen te duwen om te spelen??

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

" Haha, wat slim. Maar hoe komt hij dan te weten dat dat belletje voor plassen bedoeld is en niet om 200 x per dag tegen te duwen om te spelen?? "

 Ze pikte gewoon meteen de juiste link op tussen:

- ik moet buiten

- belletje rinkelt

- mijn mens komt de deur opendoen

 

Was echt op een minuutje geleerd, en ging meteen goed. Ze ging nooit zomaar wat lopen klingelen met dat ding. 

honden page profiel Onze Sjoe'sOnze Sjoe's

Hoe lang het ook lijkt te duren,het komt altijd goed.Bij mijn Shih's duurde het tot een maand of 8,voordat echt alle ongelukjes stopte en ze gewoon echt helemaal zindelijk waren.Ik vind het al knap dat jouw pup uit zichzelf naar de achterdeur loopt,dus eigenlijk is dat al behoorlijk zindelijk,alleen is het dan jouw schuld als je te laat bent.

Perry (Gast)

Het is ook geen probleem, ik denk dat ik al te veel verwacht van pupje. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ja de verwachting is groot bij eigenaren, kleine hondjes zijn meestal wat later zinderlijk dan grote lobbesen, blaasspanning gebeurt later dan dat je denkt dat je hondje zinderlijk is, als je hondje voor de deur gaat staan, mooi open doen, is toch knap...en of tie nou naar buiten wil om te spelen of om te plassen maakt niets uit, als die maar niet binnen plast toch...   en van dat belletje... geweldig, ik ga een klopper op de deur maken, hahahah.

 

Anoniem (Gast)

Hahaha een belletje bij de deur!! Wat geniaal. 

Misschien heel lullig maar het is idd je eigen schuld dat je te laat bent. Hoe vaker de pup het aangeeft en de succeservaring krijgt door buiten te plassen en flink met de stem beloond te worden, hoe sneller het zal gaan. En met 3 maanden ben je zeker goed opweg! 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^