Hoe vind ik de broertjes en zusjes van mijn hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnitaAnita

honden foto van Anita

Hallo allemaal,

 

MIjn hond is overleden ten gevolge van dementie. Ik zou heel graag willen weten of er nog broertjes en zusjes van haar in leven zijn en of er nog nakomelingen zijn. Ook zou ik willen weten of deze hondjes dementie hebben gehad. Een vriendin van mij heeft haar zusje, maar die hond heeft nooit pups gekregen en vertoont tot op heden geen dementie. Mijn hond kwam uit een nest van 9 pups. Moeder was een kruising labrador/dalmatier en vader een bruine friese stabij. Ze is geboren op een boerderij van de fam Dogterom in Lelystad. Zou fijn zijn als ik er op deze manier achter kom.

Lieve groet,

Anita

honden page profiel AnitaAnita

honden foto van Anita

Ik vergeet de geboortedatum erbij te zetten: 10 mei 2005.

 

honden page profiel DesireeDesiree

honden foto van Desiree

Kan je niet bij de fokker terecht? Mogelijk weet die wel waar de honden heen zijn gegaan of dat er dementie speelt.

 

Waarom zou je trouwens willen weten of er meerdere honden dementie hebben in het nest?

honden page profiel AnitaAnita

honden foto van Anita

Ik heb de gegevens niet meer van diegene die het nest had, het was geen fokker. En dementie kan in de familie zitten. Ik ben gewoon benieuwd of ons hondje " gewoon" pech had....

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie

honden foto van Marijn en Ollie

Je zou misschien een oproepje op marktplaats kunnen plaatsen? Of in de Facebookgroep 'Stabij- en Wetterhoun NL' proberen, hier zitten ook veel mensen met een kruising Stabij. Als ik Google op "Dogterom Lelystad" krijg je trouwens de contactgegevens van een landbouwbedrijf, zou dat niet de boerderij geweest kunnen zijn waar je haar vandaag hebt gehaald? Je zou er altijd een belletje of mailtje aan kunnen wagen. 

Anita (Gast)

Bedankt voor de tip en de moeite om mee te zoeken.

Lief!

 

Groet, Anita

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" Ik heb de gegevens niet meer van diegene die het nest had, het was geen fokker. En dementie kan in de familie zitten. Ik ben gewoon benieuwd of ons hondje " gewoon" pech had.... "

 Kan je dat via chip niet raadplegen? Koopcontract ?

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Je zou een advertentie op Marktplaats kunnen zetten. Heb ik ook een keer gedaan, ik kreeg best veel reacties. Mp verwijdert de advertentie wel na een tijdje.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^