Dagopvang

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

De echte danielle en laika (Gast)

Hier zullen vast en zeker meer mensen zijn die hun honden naar dagopvang brengen. Ik deed dat ook, bij een vriendin. Helaas is dat deze week geeindigt door een fikse ruzie. Ze doet ook veel op vermiste honden speuren en het kwam dus regelmatig voor dat ze niet thuis was als mijn hond er was. 1 x hoor je me niet over maar na een aantal keren zei ik er wat van. Is het zo raar als je 10 euro per dag betaald dat je verwacht dat je hond aandacht krijgt? Wat vinden jullie er van? Gelukkig heb ik wel nu weer een goede oplossing gevonden voor laika, dus die wordt goed verzorgd.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Bij 1 keer had ik het al niet geaccepteert. Alleen zitten kan ie ook thuis en nogwel gratis dan. Waarom dan betalen voor zogenaamd oppas als ie daar ook gewoon alleen zit. Dat is lekker geld verdienen.

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Nou moet ik zeggen €10 p.d. valt nog best mee. En zeker als het een vriendin is, je kan noooit verwachten dan mensen 24/7 thuis gaan zijn voor jou hond.

 

Ik pas zelf ook op honden, en ook toen deed ik ewoon mijn boodschappen en een avondje weg met vrienden. Want ook dat gaat gewoon door!

 

Sterker nog nu ik werk hebben pas ik nog op,vertel het er wel netjes bij! Maar ik werk ook gewoon,niet se hele dag maar toch.

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

10 euro per dag is weinig, dat wel. Bij uitlaatdiensten betaal je dat, voor 1 x wandelen dan.

Maarja jij maakt een afspraak met haar en dat is dat ze op de hond past, en zij zal dan akkoord zijn gegaan met dat bedrag. Dan moet ze wel aan de verwachtingen kunnen voldoen, anders had ze nee moeten zeggen, of moeten zeggen dat ze het te weinig vond?Even tussendoor weg voor een boodschapje oke, maar ze moet niet uren weg zijn. Dan had de hond inderdaad beter gewoon thuis kunnen zitten.

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ik zou het niet zo erg vinden als mijn hondje even alleen zou zien als ik haar bij een vriendin zou brengen, zolang het maar bij even i blijft. 

Maar wat ik wel heel irritant zou vinden is dat als ik uit mijn werk zou komen om haar op te halen en dat kan niet omdat die vriendin weg is... 

De echte danielle en laika (Gast)

Het ging zich niet om een uurtje of een terrasje pakken, meestal 4 a 5 uur weg, soms ging ze de hele nacht speuren en dan overdag slapen. Ben echt geen zeurkous maar dit ging me te ver.

honden page profiel VixenVixen

honden foto van Vixen

Ik vind 10 euro per dag helemaal niet zo gek laag, ik betaal dat ook aan een kennis die wel eens oppast. Ik breng de hond bij haar, en hij is gewoon bij haar in huis en laat hem uit als dat nodig is. Het is voor haar een leuk extraatje, en maakt zo van haar hobby een beetje werk.

Ik vind, los van het bedrag, inderdaad dat je niet kan verwachten dat iemand continu met je hond in de weer is, en dus dat ze gewoon haar boodschappen kan doen. Maar uren van huis, dat vind ik vreemd en zou ik ook iets van zeggen.

Hebben jullie het nooit over dat speuren en het gevolg voor het oppassen gehad van te voren? 

Vreemde maar wel realistische vergelijking: we hadden ooit een oppas voor de kinderen die bij ons alleen maar zat te bellen, en nooit echt met de kinderen bezig was. Die kon dus ook vertrekken. Ze hoeft echt niet continu met de kids aan de gang, maar aan hun lot overlaten is het andere uiterste. 

 

Volgende forumvraag: Wel of niet exra ontwormen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^