Seizoenentopic......volopzomer maar al met een vleugje herfst, het topic met leuke verhalen met onze vriendjes ....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Ik ben er niet bang voor, ik maak ze wel altijd dood, ga ze niet buiten zetten ofzo.

 

Een tijd terug zat er een boven de tv, ik kon er net niet bij, dus pakte de vliegenmepper. Mn zusje zat panisch op de bank. Dus ik mep die spin, maar die blijft haken in de vliegenmepper en veert zo richting de bank tegen het hoofd van mn zusje. Zo zielig, maar ik moest zo lachen haha, zij wat minder    (lees maar gerust huilen) 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla

honden foto van Nicole & Kayla

" Goedemorgen,
Apparaatje werkt voor geen meter. Er zat zelfs een spin naast het apparaatje. De zilvervliesjes lopen er weer. Dus ik ga zo gewoon weer spuiten. "

 Heb jij ook van die zilvervisjes...ik ook getverdemme!

Ik heb van die vallen maar daar gaan ze niet in,telkens doodmaken als ik er 1 zie maar ze zijn verdomde snel!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik ben er niet bang voor, ik maak ze wel altijd dood, ga ze niet buiten zetten ofzo.
 
Een tijd terug zat er een boven de tv, ik kon er net niet bij, dus pakte de vliegenmepper. Mn zusje zat panisch op de bank. Dus ik mep die spin, maar die blijft haken in de vliegenmepper en veert zo richting de bank tegen het hoofd van mn zusje. Zo zielig, maar ik moest zo lachen haha, zij wat minder    (lees maar gerust huilen)  "

 Mijn tweeling zus...heeft hulp gezocht toen ze een groot blad eten uit de handen liet vallen voor een spin......in het umcg...in Groningen...ik in rotterdam.....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Mijn tweeling zus...heeft hulp gezocht toen ze een groot blad eten uit de handen liet vallen voor een spin......in het umcg...in Groningen...ik in rotterdam..... "

 

Ik was eens op m'n werk, toen liep er een hele grote spin in de gang over de grond. Ik ben toen zo bij een bewoonster het over het bedrek het bed in gesprongen. Wat doet een collega, vangt de spin in een doorzichtig glas en zet het midden op de gang, precies waar ik de hele morgen langs moest lopen . Was echt niet leuk..

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Tsja, fobies zijn niet leuk. Ik heb dat van overgeven. Als mensen overgeven ga ik hyperventileren, ben zelfs een flauwgevallen. Heb dat al van kleins af aan, heel jammer, want het liefst wil ik iemand helpen maar dat kan ik echt niet. 

honden page profiel MirjamMirjam 3 doggies

honden foto van Mirjam

Ja Nicole,

Ze zitten hier het meest op zolder. Ze komen op papier af zeggen ze. Ik heb van hg zilvervlies weg spray. Werkt super. Een keer in de maand behandel ik de kamer van mijn dochter en zien we ze niet meer.

 

Na de vakantie zat er een in haar bed gatver. Superrr snel en je krijgt er zulke vieze vlekken van als je ze dood.

 

Dat verhaal over die spin heb ik gehad met mijn dochter. Iedereen was wakker zo hard gilde ze. En boos dat ze was. Het is inmiddels een jaar geleden maar het is me nog niet vergeven. 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

wij hebben niks tegen beesten geen sprays of vallen whatever
maar ik HAAT spinnen en die zilvervisjes sommige visjes zijn klein maar ik heb echt een paar enorme gehad...
op mijn vorige kamer ( ik heb geruild met mn zusje )
kwamen ze steeds uit een hoekje in mn plafond dus gewoon dichtgemaakt met wcpapier en plakband en ik heb ze daar nooit meer gezien wel gwn op de grond ofzo...

ik zat op mn vrige kamer mt een vriendin te spelen en ik zag iets in een hoekje zitten dus ik dacht het zal wel ( toen had ik nog een hoogslaper want de bedden hebben we laten staan met het ruilen )
ik ging mn bed in: zag een spin... heeerlijk ik stond verstijfd van angst en ben zo van mn trapje afgesprongen en mn kamer uitgerend
heeerlijk dit
en toen had mn moeder hem met een doekje gepakt en in de wc doorgespoeld: dag spin!

en toen ik nog klein was ging ik douchen met mn vader en dat was met een golfplaten dak en een muurtje eronder.
er hong een pootje over de rand en toen zagen we de spin en die was enorm en lekker dik en zwart nou die vergeet ik nooit meer!
ik keek de hele tijd van: zit ie er nog? zit ie er nog?
ach ja...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  
Ik was eens op m'n werk, toen liep er een hele grote spin in de gang over de grond. Ik ben toen zo bij een bewoonster het over het bedrek het bed in gesprongen. Wat doet een collega, vangt de spin in een doorzichtig glas en zet het midden op de gang, precies waar ik de hele morgen langs moest lopen . Was echt niet leuk.. "

 Nee dat is echt een onaardig iemand die zich niet kan indenken in een ander.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Tsja, fobies zijn niet leuk. Ik heb dat van overgeven. Als mensen overgeven ga ik hyperventileren, ben zelfs een flauwgevallen. Heb dat al van kleins af aan, heel jammer, want het liefst wil ik iemand helpen maar dat kan ik echt niet.  "

 Dat kan, en daar zal jij veel last van hebben, het is ook een naar iets....maar hoe zit het met je hond ? Ik kan het moeilijk van anderen opruimen maar van mijn eigen honden kan ik alles opruimen...zonder enig probleem.....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

...ze gaan echt weg, gepakt en gezakt...drempels daar komen ze naar binnen, zet maar een kommetje puur azijn neer en dan zal een spin wegblijven.....verleden jaar geen spin binnen gehad.                     Schoonmaakazijn is zelfs beter, het ruikt sterker dan natuurazijn. Als spinnen ergens niet van houden, dan is het wel van de lucht van azijn. Plaats op een aantal strategische plaatsen in je huis een bakje met water en azijn. De lucht zorgt ervoor dat de spinnen even een ander plekje opzoeken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Spinnen zijn geen fan van de geur van citroen, dus wrijf met een citroenschil alle deur- en raamkozijnen in. Of meng wat citroen met water en spuit dit vervolgens op alle kozijnen en scheurtjes en kiertjes. Zie je binnen een spinnenweb? Verwijder deze dan, zodat de spin niet terug kan keren. Gebruik hiervoor een bezem of een stofzuiger als je er niet goed bij kunt. Vooral plaatsen waar minder vaak afgestoft of gestofzuigd wordt, zijn populaire plekken voor spinnen om een web te bouwen. 

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

"  Dat kan, en daar zal jij veel last van hebben, het is ook een naar iets....maar hoe zit het met je hond ? Ik kan het moeilijk van anderen opruimen maar van mijn eigen honden kan ik alles opruimen...zonder enig probleem..... "

 Van Kahlúa kan ik het nu hebben, maar dit heeft echt ruim anderhalf jaar geduurd. Nu heb ik er geen moeite meer mee. Ik moet het toch opruimen, en denk dat ik al heel veel stappen verder ben dan een paar jaar geleden. Ik at altijd al alles, er is niets dat ik niet lust, maar had er weo moeite mee om iets te eten wat niet zelf klaargemaakt was. eet nu ook alles, in Thailand ook gewoon gegeten van kraampjes die langs de weg stonden etc. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Offtopic...zet het even neer voor alle bangerikken..         Pepermunt Wist je dat spinnen de geur van pepermunt haten? Een eenvoudige manier om ze weg te jagen is een spuitflesje met 15 druppels pepermuntolie en water vullen en dit mengsel rond je deuren, ramen en op ander plekken te spuiten. Bijkomend voordeel hiervan is dat je huis lekker gaat ruiken.                                 Ceder Ceder kan een goed afschrikmiddel zijn. Je kunt ceder muls rondom je woning gebruiken zodat spinnen niet naar binnenkomen. In huis kun je ceder blokken of schaafsel plaatsen in kasten en lades. In de kledingkast zijn hangers en schoenspanners van ceder ideaal om deze beestjes weg te houden.                         Azijn Witte azijn kan op heel veel manier in het huishouden worden gebruikt. Het verdrijven van spinnen is er één van. Azijn werkt op dezelfde manier als pepermunt. Vul een spuitflesje met water en azijn en spuit het in alle naden en kieren.                                                 Kastanjes Je kunt ook kastanjes gebruiken om spinnen te weren. Leg er een paar in de vensterbank en in de keukenkasjes en je zult geen last hebben van deze beestjes. Je kunt kastanjes nu gewoon buiten vinden en ze blijven lange tijd goed, waardoor het zeker het proberen waard is.                                                 Citrus Spinnen hebben een hekel aan citrusgeuren. De geur van sinaasappel-, citroen- en limoenolie jaagt ze weg. Ook een meubelwas die naar citrus ruikt, schrikt deze ongewenste 8-potige beestjes af.                                  Tabak Misschien klinkt het raar, maar spinnen hebben ook een afkeer van tabak. Je kunt kleine stukjes tabak strooien op plekken waar ze vaak zitten. Ook kun je tabak weken in water en het mengsel in huis rondspuiten.                                            Spinnen zijn ook geen fan van osagedoorn. Leg het bij het raam of op tafel en je zult minder last hebben van deze beestjes. Je kunt de vrucht van deze plant ook combineren met kastanjes. Zo houd je niet alleen spinnen weg, maar creëer je ook een gezellige herfstsfeer.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mijn voorkeur gaat uit naar het flesje azijn....als je een spin ziet en je durft hem niet te pakken...spuiten.....ik heb altijd een flesje staan, altijd....      en de peperemuntolie....ruik je huis zalig...wel mengen met water.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Rosanja wat een mooie foto's! 

 

Inmiddels zijn wij aangekomen op Texel en hebben we al mooie strandwandeling gemaakt. Kaylo is dikke vrienden met de duitse herder teef van mijn moeders vriendin. Die sjezen op dit moment door de tuin hahah. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Rosanja wat een mooie foto's! 
 
Inmiddels zijn wij aangekomen op Texel en hebben we al mooie strandwandeling gemaakt. Kaylo is dikke vrienden met de duitse herder teef van mijn moeders vriendin. Die sjezen op dit moment door de tuin hahah.  "

 Psssssssst, fotoos......geniet daar Mila, en o wat heb je prachtig weer.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Rosanja, heerlijk om  te zien die foto's!

 

Mila, veel plezier op Texel 

 

Aan die kruipende insecten, spinnen en zilvervisjes heb ik ook een hekel aan.

Maar ik raak niet in paniek zoals Willemijn, of het moeten van die gigantische grote spinnen zijn die zo hard kunnen rennen. 

 

Alleen als ik 's nachts werk in het verpleeghuis, dan zie je overal zilvervisje lopen en rennen.

Als je in de keuken iets wegpakt, zie je ze al wegschieten.

En in de gangen op de vloeren, op het toilet, overal zie je ze.

Overdag zullen ze wel ergens schuilen, want dan zie je ze niet.

 

 

honden page profiel MirjamMirjam 3 doggies

honden foto van Mirjam

Mila wat fijn dat de boottocht goed ging...!

Lekker genieten...

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Zo een ontzettend fijne wandeling gehad! Niet ver geweest, gewoon wat rondgewandeld door het park. Kahlúa deed zo vriendelijk naar andere honden, zelfs wanneer deze tijdens het voorbij lopen naar haar uitvielen. Ze had echt al haar aandacht op mij, en mocht dus het grootste gedeelte heerlijk los lopen. 

 

Op een gegeven moment kreeg ze het zo op haar heupen, echt racen op het veld, ik heb het gefilmd maar ik denk niet dat ik dat filmpje hier kan toevoegen? 

 

Nu zijn we weer thuis, Kahlúa heeft lekker haar eten en wat bleekselderij in de kong, en zal zo wel in slaap vallen. 

 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Zo een ontzettend fijne wandeling gehad! Niet ver geweest, gewoon wat rondgewandeld door het park. Kahlúa deed zo vriendelijk naar andere honden, zelfs wanneer deze tijdens het voorbij lopen naar haar uitvielen. Ze had echt al haar aandacht op mij, en mocht dus het grootste gedeelte heerlijk los lopen. 
 
Op een gegeven moment kreeg ze het zo op haar heupen, echt racen op het veld, ik heb het gefilmd maar ik denk niet dat ik dat filmpje hier kan toevoegen? 
 
Nu zijn we weer thuis, Kahlúa heeft lekker haar eten en wat bleekselderij in de kong, en zal zo wel in slaap vallen. 
  "

 Het kan wel via YouTube. Dan moet je het eerst daar uploaden, nadat je een account hebt gemaakt, en daarna kun je de link hier plaatsen.

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Hier dus het filmpje :) 

KLIK

 

 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Hier dus het filmpje :-) 
KLIK
 
  "

 Nou, dat is dus prima gelukt! Ja, dat was een rondje gek doen zeg! Dat moest er even uit.

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

"  Nou, dat is dus prima gelukt! Ja, dat was een rondje gek doen zeg! Dat moest er even uit. "

 Dit was al tegen het einde helaas, ze was al een paar minuten bezig met rennen, maar toen dacht ik er niet aan te filmen. Heb ik eindelijk mn telefoon en dan houdt ze er binnen 10 sec mee op haha. 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"  Dit was al tegen het einde helaas, ze was al een paar minuten bezig met rennen, maar toen dacht ik er niet aan te filmen. Heb ik eindelijk mn telefoon en dan houdt ze er binnen 10 sec mee op haha.  "

 Ja hè? Alsof ze het erom doen!

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa 3 doggies

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

" Hier dus het filmpje :-) 
KLIK
 
  "

 

Dat noem je met recht : even de benen strekken

 

Heerlijk om naar te kijken als ze zo'n gekke bui hebben

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hier dus het filmpje :-) 
KLIK
 
  "

 Wat knap, mij is het niet gelukt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

WeerberichtNederlandZonnig en warm, later kans op buien 23 aug. 2017, 6:59 uur - Vanochtend is het zonnig en met 23 tot 29 graden wordt het vandaag op grote schaal zomers warm. Vanuit het zuidwesten neemt de bewolking vanmiddag geleidelijk toe. Eind van de middag en vooral vanavond is er kans op buien. Morgen is het koeler en wordt het 20-22 graden. In het binnenland is kans op een bui. Vrijdag en zaterdag wordt het weer wat warmer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Weer veels te vroeg opgestaan.....was warm vannacht dan is slapen een krim......ogin en bams hebben een flinke wandeling erop zitten was 9 graden....niemand om die tijd.....    mooi samen tegelijk mee genomen....nu in ruste na lekker gegeten te hebben...en ik nog snel koffie, straks sporten en om half elf zijn zij weer aan de beurt....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Zo, puck is uit gewee, bij m'n direct naaste buren de trompetplant water gedaan, daarna naar de buurvrouw daar weer naast om alle plantenbakken water te doen. Nu een paar broodjes in de oven. En straks lekker ontbijten. 

 

Vanmiddag spuiten halen voor de reis naar Indonesië. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Deze week en vorige week erg druk gehad. Nog steeds. De paarden en honden bij een vriendin verzorgen.  Voor Shadow een rugzak gekocht om als de dagen straks kouder worden lekker lang met Shadow lopen en dan mag ze haar eigen drinken dragen. Heb ook nog een denkspelletje gekocht. Deze vind ze gelukkig wat moeilijker en is niet binnen 1 minuut klaar.

 

pagina 17 van 60 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 1718 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende forumvraag: Opvangen van hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^