Schijnzwanger

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HenrikeHenrike

Hallo,

onze labrador van 1 jaar en 2 maanden is loops geweest 2 maanden geleden.

Nu is ze volgens ons schijnzwanger. Ik lees dat dit tot 12 weken na de loopsheid kan optreden. Hoelang duurt dit? Dat kan ik niet vinden.

De achterste melkklieren zijn opgezet, ze is ontzettend rustig en ligt veel (ook veel slapen). Ze eet (erg) weinig.

Iemand een idee wanneer dit weer beter zou moeten gaan? 22 september wordt ze geholpen.

 

honden page profiel baloebaloe

Klinkt bekend.

Mijn teef werd ongeveer 2 a 3  weken naar haar loopsheid schijnzwanger en dat kon weleens 8 tot 12 weken aan 1 stuk aanhouden met dezelfde bijwerkingen als u hond de laatste x was het zo erg dat er gewoon melk uit haar achterste 2 tepels kwamen, Daarom word ze nu ook a.s donderdag geholpen.

succes verder

honden page profiel JellybeansJellybeans

honden foto van Jellybeans

Onze vorige hond werd pas op latere leeftijd merkbaar schijnzwanger, rond een jaar of zeven. Ze pakte dan een paar van haar kleine knuffeltjes en ging daar altijd bij in de buurt liggen, had opgezette tepeltjes en was wat knorrig. Bij haar begon het altijd precies zes weken na de loopsheid en het duurde ongeveer drie weken. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat minder eten is in het geheel niet erg..gunstig zelfs als teven schijndrachtig zijn, ga veel wandelen, leid ze af....bewegen is juist goed des te eerder is de schijndracht over, geef er niet aan toe, haal kleedjes en knuffels weg....

Volgende forumvraag: Ervaringen met UKG (en MCD)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^