Hooikoorts

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Hallo hondenvrienden, 

Zoals de meeste onder jullie weten heeft Raiko 6maanden cortisone achter de rug, gevolgd door apoquel, omdat ik bij een dermatoloog gegaan ben die kon kijken waar die symptomen vandaan kwamen ipv ze enkel te bestrijden (cortisone) zo vertelde men me dat Raiko hooikoorts heeft, zoals bij mensen maar bij een hond uit zich dat in o.a. huidproblemen. Ik kreeg voor 2maand apoquel en als het dan terugkwam kon ik naar de DA terug voor verder apoquel te gebruiken voor Raiko. Na die 2maand apoquel gegeven te hebben waarmee ik heel tevreden was, geen vervelende bijwerkingen zoals bij de Cortisone wel het geval was. Nu krijgt hij al twee weken niets van medicatie meer. Ik heb echter wel het product 'puur pollen' aangekocht en dat krijgt hij nu en van de huidproblemen komt er tot nu niets terug. Echter vandaag had Raiko veel jeuk en zijn oortje hing wat schuin en hij hield zijn kopje schuin (deed hij ook de vorige keer toen de allergie opkwam, is omdat hij jeuk heeft in zijn oren, hij heeft geen oorontsteking) ik heb hem zijn druppels van puur gegeven maar mijn man werd kwaad en zei dat hij maandag moet naar de DA voor de medicatie, intussen slaapt hij alweer vredig. Ik vind dat de druppels wel helpen... Mijn man vind het belachelijk ik geen medicatie wil nemen, daar hadden wij nu een kleine ruzie over. Wat vinden jullie? Ik zou graag mijn visie verruimen door eens te luisteren wat anderen ervan vinden.. graag jullie mening. Dit zijn de druppels: 

 

http://www.medpets.be/puur+pollen/?gclid=Cj0KCQjwktHLBRDsARIsAFBSb6xf693FK9liH5i__l8MUAu86HagKVNGceyzh2_C4VlwBzVzZFssI00aAtOLEALw_wcB 

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik zou zeggen, als de druppels echt zichtbaar helpen waarom dan niet? Medicatie van de dierenarts is ook niet altijd best hoor. Vooral op de lange termijn kunnen ze meer kwaad dan goed doen.

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Mijn hond heeft hooikoorts, ze krijgt al 2.5 jaar Aloë Vera drank Peach. Een allergie komt van buitenaf, maar ook van binnenuit. Deze drank krijgt ze in de zomermaanden elke dag, 30 ml. Ze heeft nu al 2.5 jaar geen rode buik, open wonden gehad. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^