Benji

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Sylvia Coolen (Gast)

Dag ik heb een probleem met mij puppy van 5 maanden hij ga buiten poepen dan kom hij binnen en hij plast binnen . Wa kan.ik er aan.doen wand ik heb als geprobeerd met waspoeder en puppy training en dettol niets help maar we hebben wel parket vloer wie kan.mij helpen ?

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Ik heb het zelfde probleem en ik gebruik een puppypad om mijn houtenvloer te beschermen. Ook mijn pup van een half jaar plast vaak nog even op de pad als ze net buiten is geweest.

Om de geur van eerdere plasjes weg te krijgen kun je de plekken even schoonmaken met azijn dit neutraliseert de geur maar zal vast ook niet goed voor de vloer zijn. Mijn vloer is geolied dus ik kan plekken altijd bijwerken. Helaas heb ik in het verleden het plassen tegen de tafelpoot gemist en dit zijn zwarte vlekken geworden die niet meer zijn weg te werken. Ik ben gek op mijn honden maar wil mijn spullen ook graag netjes houden.

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Gelijk weer naar buiten sturen. Je weet dat hij gelijk bij binnenkomst gaat plassen.

Of je laat hem niet eerder binnen dan dat hij geplast heeft.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Wándel je wel met hem, of gaat hij alleen maar even de tuin in?

honden page profiel Shiva Shiva

honden foto van Shiva

Als ik een nieuwe hond heb (volwassen of pup) dan ga ik samen met de hond buiten en blijf zolang buiten tot hij zijn volledige behoeftes gedaan heeft.Ik ga niet eerder binnen dan dat die zijn poep en plas heeft gedaan,doet hij dit dan beloon ik ze heel uitbundig.

Volgende forumvraag: Puppycursus American bully
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^