Kussen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

We hebben een mooie grijze hondenkussen en joy is er gek op. Eigelijk elke hond die hier binnen kwam was er niet van af te slaan.

 

Nu heb ik hem gister gewassen, maar zag ik dat de binnenkussen half uit elkaar lag. Als in, dat hoesje om de vulling zegmaar is zo dun geworden dat de vulling er bijna uitkomt. Nu heb ik 3 opties; zelf vullen met vulmateriaal, goedkoop andere kussen erin/hoes om andere kussen of een binnenkussen kopen. Maar eigelijk komt dit allemaal even duur uit als een compleet nieuwe kussen kopen.

 

Iemand enig idee waar ik een goedkoop binnenkussen vandaan haal? Of is het echt onbegonnen werk en kan ik beter een nieuw kussen halen en de nieuwe sloop bewaren.

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

Is de vulling zelf wel nog goed? 

 

Als alleen het hoesje versleten is, en dit geen strakke hoes is, zou het een optie zijn om zelf (goedkope) stof te kopen en dan zelf een hoesje te maken. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Is de vulling zelf wel nog goed? 
 
Als alleen het hoesje versleten is, en dit geen strakke hoes is, zou het een optie zijn om zelf (goedkope) stof te kopen en dan zelf een hoesje te maken.  "

 De hoes zelf is nog goed. Maar je hebt vulling, licht ademd stofje eromheen, ook soort hoes, en dan de buitenkant hoes. (Beetje dekbed met overtrek idee) Dat hoesje om de vulling is helemaal uitgerekt waardoor elke moment de vulling los in de buiten hoes komt te zitten. Wolf heeft het sluitinkje ontdekt, dus vulling los in de buitenste hoes gaat hem niet worden. Maar een echte kussen (vulling met zo'n hoesje, binnenkussen) is ook zo 25 euro. 

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ik vouwde gewoon een eenpersoons dekbed op maat. Kun je zo wassen en kost weinig. Ikea, zeeman, jysk etc. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Ik vouwde gewoon een eenpersoons dekbed op maat. Kun je zo wassen en kost weinig. Ikea, zeeman, jysk etc.  "

 Heb ik inderdaad ook lang gehad. Zowel met als zonder hoes erom. Maar dat was toch te warm. Ze lag er bijna niet op. Dit is ook ultra zacht en snel droog, denk ook heel luchtig.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Wat Eline zegt, een dun hoesje over de binnenhoes maken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jysk ...hoe heet het....voor dertig euro, een pracht dekbed is nu in de aanbieding, 50 % korting, nu 30 euro., kan zelfs op 60 graden gewassen worden, Joan schrijft het ook, dubbel vouwen en je hebt een pracht vulling...

Volgende forumvraag: Patellaluxatie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^