Wolf ~ 26 weken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Zo, hij is vandaag alweer 13 weken. Het voelt alsof ie al 5 jaar bij ons is. Hij denkt ook dat ie oud en wijs genoeg is want meneer springt af en toe op de bank. Wat ik totaal nog niet wil, dat is joy dr rustplek en vind dat ie nog niet mag springen.

 

De nachten gaan steeds beter, ipv standaard iets voor half 6 wakker worden, word ie nu wakker van mn vriend die  tegen half 7 binnen komt stappen. Al hele vooruit gang! 'S avonds gaat ie ook gewoon slapen, 0,0 problemen. Enige puntje, waar ik nu mee bezig ben, hij slaapt dan niet meer verder tenzij je erbij gaat liggen. Hij ligt dus nu lekker te slapen en ik hang als een zombie op de bank (half 8 op een zondagochtend....)

 

Helaas sloopt ie wel steeds meer. Ik heb toch het idee dat zn tanden bezig zijn. Hij plast nu af en toe met pootje omhoog. Denk dat het een snelle pup is. 

 

Verder nogsteeds geen puppencursus. Wel opgegeven ervoor, krijgen bericht wanneer het begint. 

 

Bench is helemaal niks. Hij wilt er af en toe een klein tukje doen, zn eten en kauwwerk krijgt ie er, maar de deur mag niet dicht. We hebben het huis nu maar extra puppyproef gemaakt (kussens van de bank hoger gelegd) en hopen op het beste!

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

"  Helaas... Hij accepteer het echt niet. Hij blijft wel los, 's nachts slapt ie iig. Maar verder op hoop van zege dat het goed gaat en hij niet ergens ziek van word als ie het sloopt. (De muren, krabpaal) "

 Zorg er iig voor dat hij ook niks kan pakken, zoals die afstandsbediening.

Hebben jullie al eens geprobeerd bij hem te slapen of die bench mee te nemen naar de slaapkamer?

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Zorg er iig voor dat hij ook niks kan pakken, zoals die afstandsbediening.
Hebben jullie al eens geprobeerd bij hem te slapen of die bench mee te nemen naar de slaapkamer? "

 Nachten gaan gewoon goed. Hij doet het alleen overdag, of we er nou bij zijn of niet. Als we erbij zijn kunnen we ingrijpen, als we weg zijn niet natuurlijk. Maar de losse dingen zijn gewoon weggehaald, maar de muren kan ik niet verplaaten haha

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Leuke foto's! 

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

mooie pup is wolf.Hein.

honden page profiel May May

honden foto van May

wat een mooie hond is wolf
zijn naam past wel echt bij hem

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Dankjewel!

 

En ja.. Op zoveel manieren, zn kleur wolfsgrauw, zn wolvenklauwen aan zn poten maar ook een wolf in schaapskleding. Hoewel dat later echt een Wolf in wolfkleding gaat worden haha, hij is nu al een puber in een puppyjasje!

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Is hij wolfsgrauw dan?  Ik zie het niet op de foto's. Een vriendin van mijn zusje heeft 2 weken geleden een wolfsgrauwe Duitse herder pup gekocht, ziet er toch wat anders uit, maar kan ook aan de foto's liggen natuurlijk :) 

T is in ieder geval een plaatje om te zien. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Is hij wolfsgrauw dan?  Ik zie het niet op de foto's. Een vriendin van mijn zusje heeft 2 weken geleden een wolfsgrauwe Duitse herder pup gekocht, ziet er toch wat anders uit, maar kan ook aan de foto's liggen natuurlijk :-) 
T is in ieder geval een plaatje om te zien.  "

 Jaa haha. Heb je een foto van die pup? Hij is precies zn ouders. Die waren ook bruin met zwarte streep op de rug, zwarte poten, zwart hoofd en zwarte staart. Ze zijn beide mooi wolfsgrauw geworden. 

 

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

"  Jaa haha. Heb je een foto van die pup? Hij is precies zn ouders. Die waren ook bruin met zwarte streep op de rug, zwarte poten, zwart hoofd en zwarte staart. Ze zijn beide mooi wolfsgrauw geworden. 
  "

 Heb ik niet helaas, ik zal dr een berichtje sturen of ze een foto kan sturen :) 

 

Haha, ze veranderen inderdaad heel erg die pups. Kahlúa had ook een compleet andere kleur de eerste paar maanden, ze zeggen dat ze de kleur gaan worden die tussen hun oren zit, dus achter op het hoofd. En dat klopt ook, ze is n stuk lichter geworden. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Heb ik niet helaas, ik zal dr een berichtje sturen of ze een foto kan sturen :-) 
 
Haha, ze veranderen inderdaad heel erg die pups. Kahlúa had ook een compleet andere kleur de eerste paar maanden, ze zeggen dat ze de kleur gaan worden die tussen hun oren zit, dus achter op het hoofd. En dat klopt ook, ze is n stuk lichter geworden.  "

 Is goed haha.

Toch lijkt het erop dat vrijwel alle wolfsgrauwe honden toverballen zijn. Van donker naar licht naar donker. Wolf word ook veel donkerder nu. Zijn moeder was precies dezelfde kleur met 10 weken als wolf op 10 weken. Is toch echt een hele moooe donkere wolfsgrauwe dame geworden. Maargoed, we doen het natuurlijk niet voor de kleur haha.

Joy is ook verandert. Dr kop is veel lichter geworden, dr neus was zwart aan de bovenkant, nu bruin. En bij dr oksels en liezen was ze bruin wat overliep in zwart en nu is ze ook wit daar. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Vond het een mooie dag om lekker in bad te gaan. Hij is wel eens afgespoeld maar dat vond je niet leuk. Nu een laag water gemaakt en dat was opzich oke. Opeens zei menee badeend dat ie wou spelen met joy, en toen was het feest! Toen ging ik hem insoppen, vond ie vervelend want hij wou blijven spelen en ik zat in de weg. Met afspoelen hield ie het voor gezien, dat was niet meer leuk. Dus gauw afdrogen en dan joy nat schudden hahaha.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Wat is hij toch mega schattig..!

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Nou.. het slopen was wel wat minder, tot gister. Zowel waar ik bij was als toen ie alleen was heeft ie weer aan de krabpaal gezeten.

Het is nu erger dan op de foto te zien is.

 

Dus nu maar maatregelen genomen. Sowieso elke keer weggestuurd als ie erheen liep. Hopelijk gaat het nu wel goed komen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Wat zonde van de mooie krabpaal. 

Hopelijk blijft wolf er nu af!

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla

honden foto van Nicole & Kayla

Tja Wolf denkt...krabpaal...dus waarom niet een beetje bijten en krabben

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Wat gaat Wolf nu doen met die draad ervoor?Hopelijk aan geen andere dingen beginnen bijten.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Wat gaat Wolf nu doen met die draad ervoor?Hopelijk aan geen andere dingen beginnen bijten. "

 Tja, geen idee. Misschien is het gewoon verleidelijk omdat de katten er ook aan zitten en hout leuk knagen is. Afwachten en hopen dat ie overal afblijft en zn eigen botten pakt..

 

'Gelukkig' was de krabpaal al beetje stuk bovenin door de katten dus moest er al een nieuwe komen, dus heel erg is het niet. Vind het alleen geen prettig idee dat het in zn maag komt/zit.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Enige was dit toen ik thuis kwam. Waarschijnlijk probeerde ie de bank op te klimmen. Verder is álles intact. Hij is van 10 voor half 8 tot 10 over half 9 alleen geweest. En hij was nog stil ook, knappe jongen.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Wat een draak zeg die wolf. O-)

honden page profiel JazzebellJazzebell

honden foto van Jazzebell

Ohh ohh.... Die Wolf! Wat een boef. 

Ik ben blij dat ik niet zo'n erge slopert heb.  

Ik hoop voor je dat hij van derest afblijft. 

 

Succes ermee! 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Ohh ohh.... Die Wolf! Wat een boef. 
Ik ben blij dat ik niet zo'n erge slopert heb.  
Ik hoop voor je dat hij van derest afblijft. 
 
Succes ermee!  "

 Ik was ook heel blij dat joy zo makkelijk is. Kon me nooit vinden in die 'horror puppy' verhalen... Tot we Wolf in huis namen...

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Obi was "vroeger" (3,5 jaar geleden) ook wel zo. Vooral alles met stof MOEST kapot. Rubberen speeltjes liet hij allemaal netjes heel. Ik heb hem daarna jaren ook geen speelgoed meer met stof gekocht, kwam er laatst toevallig achter dat hij het nu wel heel laat...

 

Puppy's zijn gewoon niet altijd leuk... Maar t komt vast helemaal goed Rosanja. Ik had toen ik Obi had als pup ook heel andere ervaringen aan onze andere hond als pup... Obi was géén leuke pup. Gelukkig wel een leuke volwassen hond.

honden page profiel Elianne | Bailey & Nova Elianne | Bailey & Nova

honden foto van Elianne | Bailey & Nova

Hahaha oh oh die Wolf.
Je blijft er wel lekker mee bezig zo. 
Misschien helpt het een beetje om zo nu en dan een goed denkspel met hem te doen? Dan leert hij meer daar zijn energie in kwijt te raken en is hij daarna ook wat rustiger, zodra je hem alleen thuis laat. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Hahaha oh oh die Wolf.Je blijft er wel lekker mee bezig zo. Misschien helpt het een beetje om zo nu en dan een goed denkspel met hem te doen? Dan leert hij meer daar zijn energie in kwijt te raken en is hij daarna ook wat rustiger, zodra je hem alleen thuis laat.  "

 We looen nu vaker een rondje bos, met joy erbij, want dan is het feest. Zonder joy vind ie er niks aan haha. En dan is ie wel moe hoor! Verder slaapt ie heel veel, hij is al wat rustiger als paar weken terug. 

 

En ja, alles van stof moet stuk. Liggen hier ook geen kleden en kussens meer. Ook de deurmat is weg. Laatst had ik mn kleding op de bank neergelegd, even snel senseo aanzetten tussendoor, maar meneer had al een kleding stuk te pakken een meegenomen naar zn bench. Niet stuk gelukkig.

 

Hij is gewoon nog een echte terror pup. Met de tijd word het vast wel beter, daar hou ik me aan vast iig.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Jaa het gaat echt wel beter worden hoor. Alleen nu is het even een flinke zure appel zegmaar.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Zeg dat wel, zo zuir heb ik ze nog nooit gegeten!

 

En over eten gesproken, ik ga wolf niet meer voeren. Hij word veel te groot!

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Mooie foto van beiden Wolf is echt groot aan het worden veel plezier verder met beide. ;-)

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Wat een leuke foto van je stelletje zeg.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Dankjewel!

pagina 8 van 14 12 3 4 5 6 7 89 10 11 12 13 14
Volgende forumvraag: Pub gevallen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^