Wolf ~ 26 weken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wat een knappe pup  Het tuig staat hem goed!

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Dankjewel! Helaas is de zinderlijkheid weer ver te zoeken. Hij heeft vannacht in zn bench geolast (die open stond en hij niet in sliep) en vanmorgen op joy dr kussen. Heel raar, want hij plast altijd naast het traphekje. Gister wel een paar ongelukjes, altijd net na het uitlaten en een keer tijdens spelen met joy. 

 

Wel ben ik aan het kijken voor een puppycursus. Het gaat meer een beetje om een manier te vinden voor mn vriend om te trainen met hem, pup is anders dan joy haha. Maar 10 weken cursus is een beetje overdreven. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Wolf heeft een nieuwe kussen. Zodat ie zelf ook een plekje heeft. Maar joy dacht daar iets anders over hahaha

Gelukkig mag ie er zelf ook op liggen!

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Ach mooi kussen willen ze beiden wel 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Jeetje mina.. Wolf is alweer 10 weken vandaag. Hij groeit als kool en ziet er al een stuk volwassener uit. Wat een verschil in 2 weken..

 

Alles is reuze interressant. Hij gaat ook gerust op zn gat zitten en kan dan lekker alles bekijken. En als je wilt doorlopen? Jammer dan, hij zit prima.

 

Gister weer bij mn ouders geweest bij hun stafford. Ging stukken beter, was nog wel eng als joy (22 kg) en danger (40 kg) ineens langs komen denderen, maar als ze rustig liepen was alles prima en werd alles afgelikt en geknuffelt. 

 

Honden zijn interressant. Maar als ie er niet heen mag laat ie wel horen dat ie het er niet mee eens is. Ook blaft ie rustig terug als er een hond naar hem blaft. Zodra de hond ver genoeg is komt er nog een 'zo, ik heb het laatste woord' blafje uit.

 

Het is nual handen vol en dat gaat alleen maar erger worden als ie opgroeit, maar zijn koppie en zn fratsen maken dat wel goed haha.

 

8 weken.

10 weken.

 

honden page profiel JazzebellJazzebell

honden foto van Jazzebell

Hihi, dan is ie tenminste door beiden goedgekeurd.   

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Leuke foto's! 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

knapperd is het!

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" knapperd is het! "

 Dat absoluut!

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Het is duidelijk, meneer houd niet van opgesloten worden. Bench is prima, hij slaapt, eet en speelt erin. Maar zodra de deur dicht gaat is het feest. Piepen, blaffen en graven. Zo ook in de auto. Hij blijft blaffen en piepen en geeft ook over. Los in huis en aan een hondengordel in de auto is er niks aan de hand! Nou prima toch!

 

Zojuist even zwemmen met joy. Hop wolf mee in de auto. 

Hij vond het erg leuk, was niet ver lopen van de auto. Ook dat joy het water in ging was leuk maar toen kwam ze eruit. En kreeg ie een natte staart tegen zn koppie. Ojeee. Rennen! En daarna was het heel spannend als het piepende proestende monster uit het water kwam springen haha. Toen was zn flosje leuker. Nu mogen ze beide lekker slapen.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

We gaan vannacht kijken of we in de slaapkamer samen kunnen slapen. Na 2 weken omstebeurt (ik wat meer dan mn vriend..) op de bank is dat wel fijn dat we op bed kunnen liggen. Mn vriend zit nu bij hem tot ie slaapt en dan kijken of ie in bed kan liggen. Zo niet, dan gaan we dat oefenen. Wekker staat wel half 6, hij slaapt nogsteeds niet langer dan 5 a 6 uur helaas.

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla

honden foto van Nicole & Kayla

" Vandaag was het mooi weer en niet te warm. Dus balkon deur stond lekker open. Wolf heefr vanmiddag en zojuist op het balkon geplast. Heb het nu net maar beloond. Lees veel op internet dat meerdere mensen het uit nood gebruiken en honden als ze groter is het balkon niet meer gebruiken. Ik hoop maar dat dat inderdaad zo is, gelukkig is het goed en snel weg te spoelen met azijn hier. Was trouwens geen oplettendheid, hadden buiten plasje gedaan, meteen op balkon zitten en hij ging meteen plassen.
 
Heb ook het idee dat ie buiten niet uitplast. Dus niet zn blaas helemaal leegt. Vaak moet ie meteen nog een keer na het plassen. Is dat typisch iets voor reuen? We zijn buiten op rustig plekje en ook elke keer hetzelfde plekje/vlak erbij "

 Omdat we op de eerste verdieping wonen heb ik Kayla ook op het balkon zindelijk gemaakt, ze doet nu niks meer op het balkon,gaat naar de deur als ze moet plassen

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla

honden foto van Nicole & Kayla

"  Ik heb een beetje het idee dat dat echt reuen gedrag is. Bedoel, een reu markeert ook en een teefje plast meestal 1 keer. (Uitzonderingen daargelaten, joy doet 1 grote en daarna 5 keer een paar druppeltjes en zijn ook reuen die niet bij elk bosje en boompje hun poot optillen hahaha) "

 Nee hoor Kayla deed dat ook,net gewandeld en dan ging ze binnen weer zitten, ik ken meer teefjes die hetzelfde gedrag als pup hadden, het gaat vanzelf over.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Aah oke. Joy plastte gewoon elke keer een flinke plas en bij wolf komt er soms niet veel uit maar binnen nog een keer. Zijn expres nogsteeds prikkelarm plekjes aan het opzoeken om te plassen. Moet zeggen dat het steeds beter gaat. Zijn weinig ongelukjes binnen nog.

 

Een nacht in bed was niet helemaal zoals het hoort.. Nomaal meld ie zich tegen 6 uur pas, dus staat de wekker half 6. Begon ie om half 4 te blaffen. Dus wekker om half 7, maar neehoor, half 6 hoorde ik hem spelen met joy, ga ik naar hem toe om hem eruit te gooien had ie al geplast.

 

Ik zou ook niet weten wat ik moet doen. Ik kan ze niet scheiden, en beide willen ze niet in een bench. Gewoon nog wat langer op de bank tot de nachten goed gaan? Of gewoon naar de slaapkamer maar rond 3e er even uit voor de zekerheid en dan wekker verplaatsen?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik zou er in de nacht nog een keer uit gaan. 

Gewoon wekker zetten tussen twee en drie. Geef hem nadien weer een kippie zodat hij weet dat hij weer moet slapen. 

Uiteindelijk de tijd s nachts uitbreiden. Per week zou ik een uur of half uur later uitlaten s nachts. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Wolf heeft vanmiddag veel gedronken door de warmte. Ook is ie lang wakker geweest. Hij verplaatste zich naar de bench, ging even liggen en ineens schoot ie naar het traphekje. Dus ik naar buiten, een hele grote plas. Maar hij was heel nat van onder.(we tillen ivm trappen) Blijkt ie al liggend al geplast te hebben. Dus in bad, schoonmaken. Gaat ie ineens bij de balkondeur piepen. Maar een half uur ervoor had ie al geplast en gepoept dus dacht dat ie buiten wou spelen. Deur open, piepen,  nog een mega plas. Denk dat alles er in 1 keer uit kwam haha. Wel super goed dat ie het al aangeeft.

honden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}

Maudy moest ook altijd vaker als het warm was en ze veel dronk.

Heel goed van hem!

En wat is hij mooi!

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Maudy moest ook altijd vaker als het warm was en ze veel dronk.
Heel goed van hem!
En wat is hij mooi! "

 Hij moet niet vaker, hij moet veel hahaha. Hij had vorige week zondag samen met joy en de hond van mn ouders +-4 bakken water opgedronken. Hij heeft bijna 5 minuten staan plassen hahah

honden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}

"  Hij moet niet vaker, hij moet veel hahaha. Hij had vorige week zondag samen met joy en de hond van mn ouders +-4 bakken water opgedronken. Hij heeft bijna 5 minuten staan plassen hahah "

 Haha arme hond.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Dat vlekje op zn staart 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Nacht nummer 2. Mn vriend heeft zn wekker om 3 uur voor een plasje. Hij heeft zojuist erbij gezeten tot ie sliep. Gaat ie om 3 uur ook weer doen, met een strip vlees. Dan om 6 uur de wekker. En dan mag ie wakker blijven. 

 

Hij heefr vandaag netjes zn pootje opgetild tijdens het plassen, word al bijna een echte vent! Ook hangt zn ene oortje weer.. Beetje jammer maar ziet er komisch uit. Zijn trouwens ook 2 nylabones onderweg, hij heeft het echt nodig om zn tanden in te zetten. 

honden page profiel JazzebellJazzebell

honden foto van Jazzebell

" Dat vlekje op zn staart  "

 Awh Vind het wel leuk!

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Leuke foto's! 

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

" Nacht nummer 2. Mn vriend heeft zn wekker om 3 uur voor een plasje. Hij heeft zojuist erbij gezeten tot ie sliep. Gaat ie om 3 uur ook weer doen, met een strip vlees. Dan om 6 uur de wekker. En dan mag ie wakker blijven. 
 
Hij heefr vandaag netjes zn pootje opgetild tijdens het plassen, word al bijna een echte vent! Ook hangt zn ene oortje weer.. Beetje jammer maar ziet er komisch uit. Zijn trouwens ook 2 nylabones onderweg, hij heeft het echt nodig om zn tanden in te zetten.  "

 Wow! Dat is snel! Nu al zn pootje optillen. Gemiddeld gebeurt dit pas na de 6 maanden. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Wow! Dat is snel! Nu al zn pootje optillen. Gemiddeld gebeurt dit pas na de 6 maanden.  "

 Ja echt he! De reu van mn ouders deed dit pas na een jaar en nogsteeds gaat ie af en toe gewoon staand plassen (nu 1,5). Hij is ontzettend snel met dingen. Hij heeft wel al 3 keer zn pootje stukje opgetild maar snel weer neergezet en nu gewoon poot omhoog tegen een tak van een bosje haha. Overigens was dit ook de laatste keer, hij plast nu weer staand.

 

Vannacht ging het super goed. Wekker 3 uur. Hij piepte ons 5 voor 3 wakker. Wekker half 6, piepte om 5 over half 6 (mn vriend moest aankleden). Tot nu toe netjes aangegeven en alles buiten. 

 

Toch nog 3 irritatie puntjes. Hij blijft achter de katten aanrennen en als ze liggen gaat ie erop staan en happen in de staart en rug. Hij blijft alles van de grond af eten, alles. En hij blijft maar met joy spelen en uitdagen. Ondanks onze concequente 'nee' of 'los' en wegehalen/afleiden blijft ie deze 3 dingen doen. We geven de moed nog niet op hoor, integendeel, we blijven bezig. Maar word toch wel heel vervelend zo.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Na veel opzoeken en lezen. Heb ik zojuist homeopathie druppels besteld voor wolf. 3x 5 druppels per dag voor 3 weken. Zou moeten helpen met zn balletje indalen. Verwacht er niet veel van, eigelijk niks, maar proberen kan altijd! Hoop gewoon dat ie nog indaalt, scheelt een operatie.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Jeetje... Nu joy er zo bij ligt met dr poot kunnen we goed zien dat wolf wel heel groot gaat worden haha.

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Mooi hoor hopen dat de druppels helpen 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Mooi hoor hopen dat de druppels helpen  "

 Jaa, dat hoop ik ook, zou fijn zijn.

honden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}

" Jeetje... Nu joy er zo bij ligt met dr poot kunnen we goed zien dat wolf wel heel groot gaat worden haha. "

 Oh wat gaat dat hard! 

pagina 4 van 14 12 3 45 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende forumvraag: Pub gevallen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^