Wolf ~ 26 weken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Leuke foto inderdaad een groot verschil,hij is echt wel heel mooi. :-D

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Leuke foto inderdaad een groot verschil,hij is echt wel heel mooi. :-D "

 Het is een plaatje om te zien! Hij is precies zn moeder als pup zijnde

honden page profiel JazzebellJazzebell

honden foto van Jazzebell

"  Gewoon overzetten. Hij kreeg 's middags brokken. Bedoeling was dat ie dag erna in de middag vers vlees kreeg (lag te ontdooien) maar had een worst gekregen van prins in zn puppy pakket. Dat waren 2 maaltijden, dus die in de avond en middag gegeven. Brokken moet je niet mengen met vers vlees.
 
En jup, hij lijkt zo lief en schattig. Maar ondertussen proeft ie alles met zn bekkie en tandjes en crosst ie door de woonkamer heen. Echt een schurk! "

 Bij ons Havanezer puppy hadden we op aanraden van de fokker om de overstap op vers vlees te maken, dit te doen door eerst gestoomd vlees te geven. Ik kreeg toen een heel puppypakket mee met verschillende pakjes Renske. Vervolgens deed ik bij de kvv gekookt water er overheen... Best een gedoe maar ik dacht dat dit het beste was, haha. Want ik lees nu vaker dat baasjes hun honden gelijk op vers zetten. Ik vroeg me af of dit geen problemen zou geven voor de gevoelige puppy buikjes. 

O en brokken niet mogen mengen met vlees is geloof ik een fabeltje , althans hier hebben we nooit problemen gehad. 

En wat een prachtige pup!

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Bij ons Havanezer puppy hadden we op aanraden van de fokker om de overstap op vers vlees te maken, dit te doen door eerst gestoomd vlees te geven. Ik kreeg toen een heel puppypakket mee met verschillende pakjes Renske. Vervolgens deed ik bij de kvv gekookt water er overheen... Best een gedoe maar ik dacht dat dit het beste was, haha. Want ik lees nu vaker dat baasjes hun honden gelijk op vers zetten. Ik vroeg me af of dit geen problemen zou geven voor de gevoelige puppy buikjes. O en brokken niet mogen mengen met vlees is geloof ik een fabeltje , althans hier hebben we nooit problemen gehad. En wat een prachtige pup! "

 Ik heb joy ook zo over gezet. Ikzelf geef het niet tegelijkertijd. Maar vind het zelf ook een gedoe om eerst kokend warer eeover te gooien enzo. Gewoon neerzetten, eten doen ze het toch wel hahaha

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Vannacht en vanmorgen geen ongelukjes in huis gehad. Hij heeft heerlijk geslapen, af en toe gespeeld. Hij vind de katten nogsteeds leuke speelmaatjes, hij is nu (nog) even groot als hun. Hij laat joy wel steeds minder met rust, die roepen we nu vaker ol de bank en dan valt wolf meestal in slaap, waarschijnlijk overprikkeld op dat moment.

 

Helaas heeft ie de muur ontdekt vannacht. Vriendlief was iets te laat met ondekken. Nu zijn we er alert op.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Oh, zo trots op onze grote jongen! Wij hebben een traphekje ipv deur voor de gang. En meneer ging net bij het trekhekje zitten, gaf een piep en keek me aan. Dus ik naar hem toe, goed beloond, riem en sleutels gepakt, snoepjes weg. Ik snel naar de woonkamer, snoepjes van de plank, weer terug. Ging ie nét door zn achterpoten. Snel oppakken, naar buiten, hemel in beloond. Hopelijk begreep ie het goed genoeg dat ie het voortaan blijft aangeven. Toch heel trots op hem en mn vriend krijgt straks een standje dat alle spullen bij elkaar moeten blijven!

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Vandaag was het mooi weer en niet te warm. Dus balkon deur stond lekker open. Wolf heefr vanmiddag en zojuist op het balkon geplast. Heb het nu net maar beloond. Lees veel op internet dat meerdere mensen het uit nood gebruiken en honden als ze groter is het balkon niet meer gebruiken. Ik hoop maar dat dat inderdaad zo is, gelukkig is het goed en snel weg te spoelen met azijn hier. Was trouwens geen oplettendheid, hadden buiten plasje gedaan, meteen op balkon zitten en hij ging meteen plassen.

 

Heb ook het idee dat ie buiten niet uitplast. Dus niet zn blaas helemaal leegt. Vaak moet ie meteen nog een keer na het plassen. Is dat typisch iets voor reuen? We zijn buiten op rustig plekje en ook elke keer hetzelfde plekje/vlak erbij

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

knap hondje.

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

" Vandaag was het mooi weer en niet te warm. Dus balkon deur stond lekker open. Wolf heefr vanmiddag en zojuist op het balkon geplast. Heb het nu net maar beloond. Lees veel op internet dat meerdere mensen het uit nood gebruiken en honden als ze groter is het balkon niet meer gebruiken. Ik hoop maar dat dat inderdaad zo is, gelukkig is het goed en snel weg te spoelen met azijn hier. Was trouwens geen oplettendheid, hadden buiten plasje gedaan, meteen op balkon zitten en hij ging meteen plassen.
 
Heb ook het idee dat ie buiten niet uitplast. Dus niet zn blaas helemaal leegt. Vaak moet ie meteen nog een keer na het plassen. Is dat typisch iets voor reuen? We zijn buiten op rustig plekje en ook elke keer hetzelfde plekje/vlak erbij "

 Geen idee of dat iets is voor reuen, maar Charlie deed precies hetzelfde. Wij naar buiten op rustig plekje, altijd dezelfde, hij plassen en ik beloonde hem alsof hij de knapste hond ooit was. 

 

Nog geen 5 minuten binnen en hij plaste weer. Bij hem was het redelijk snel ook weer over!

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Volgens mij is dat gewoon iets van pups die nog niet door hebben dat ze alleen buiten moeten plassen. T kwartje valt vanzelf een keer.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Geen idee of dat iets is voor reuen, maar Charlie deed precies hetzelfde. Wij naar buiten op rustig plekje, altijd dezelfde, hij plassen en ik beloonde hem alsof hij de knapste hond ooit was. 
 
Nog geen 5 minuten binnen en hij plaste weer. Bij hem was het redelijk snel ook weer over! "

 Ik heb een beetje het idee dat dat echt reuen gedrag is. Bedoel, een reu markeert ook en een teefje plast meestal 1 keer. (Uitzonderingen daargelaten, joy doet 1 grote en daarna 5 keer een paar druppeltjes en zijn ook reuen die niet bij elk bosje en boompje hun poot optillen hahaha)

honden foto van Nanook, Satu & Suvi.....

Aah, gefeliciteerd. Mooi wolfje 

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Maybe plast soms 2 of 3 keer tijdens een wandelingentje van 15 minuten :P Dan vind ze weer iets anders leuk en interessant en gaat ze weer verder. Ze heeft eigenlijk 3 vaste plekjes waar ze over het algemeen plast (niet altijd)

 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Net met wolf bij de dierenarts geweest. Zn bal zit in de lies, dus opzich oke. Maar moet wel opschieten met indalen. Verder is ie helemaal gezond qua ademhaling en hartje. Ook oren en tanden waren goed. Hij vond het wel spannend maar met prikje geven viel ie half in slaap. Stoere jongen!

honden page profiel JazzebellJazzebell

honden foto van Jazzebell

"  Ik heb joy ook zo over gezet. Ikzelf geef het niet tegelijkertijd. Maar vind het zelf ook een gedoe om eerst kokend warer eeover te gooien enzo. Gewoon neerzetten, eten doen ze het toch wel hahaha "

 Ik hoefde hem helemaal niet over te zetten, hij bleek daar al volledig op vers vlees te staan. Haha, scheelt weer moeilijk doen. 

honden page profiel JazzebellJazzebell

honden foto van Jazzebell

" Net met wolf bij de dierenarts geweest. Zn bal zit in de lies, dus opzich oke. Maar moet wel opschieten met indalen. Verder is ie helemaal gezond qua ademhaling en hartje. Ook oren en tanden waren goed. Hij vond het wel spannend maar met prikje geven viel ie half in slaap. Stoere jongen! "

 Fijn dat de dierenarts tevreden was 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Ik hoefde hem helemaal niet over te zetten, hij bleek daar al volledig op vers vlees te staan. Haha, scheelt weer moeilijk doen.  "

 Jaa, de moederhond en hun andere 2 staan ook op vers vlees, maar ze hebben de pups altijd op brokken omdat ze nog nooit toekomstige bazen die vers vlees wouden geven gehaf hadden. Ik vind ze er gewoon veel beter op groeien. 

 

Wolf is trouwens 7.9 kilo! Bijna net zo zwaar als joy met 16 weken haha

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Wolf heeft joy dr puppy tuig om. Kun je nagaan.. Zij droeg hem met 13 weken op zn strakst... 

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Staat hem mooi! 

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Staat Wolf mooi en hij is ook heel mooi. :-D

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Jaa vind het hem ook mooi staan!

 

Vandaag geen ongelukjes in huis! Geeft alles netjes aan en soms doe ik hem evengoed naar buiten en dan komt er na 'aandringen' een mini plasje uit haha. Beter het zekere voor het onzekere.

 

Hij was net zo vervelend.. Hele tijd achter joy en de katten aan, zn speeltjes door de lucht gooien, door het huis crossen, bij de balkondeur zeuren dat ie buiten wil spelen. Heb hem naar de bench geleid, deurtje dicht. Een minuutje gemopperd maar viel wel mooi in slaap. Hij pakt zn rust zeker zelf wel, alleen nu even niet. Eerste keer dat ie slaapt in zn bench. Zelfs de eerste keer dat ie stil is in de bench. Heel blij mee!

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Zeer mooi 

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Die oren, geweldig!

En ja het tuigje staat hem mooi hoor.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Die oren, geweldig!
En ja het tuigje staat hem mooi hoor. "

 Hij heeft van die dombo oortjes haha. Heel stiekem ben ik wel blij dat ze normaal rechtop staan ipv naar elkaar toe rechtop. Zie je vaak bij de langharige. Dat vind ik stiekem niet zo mooi haha. Is nog 1 oortje wat af en toe naar achter tipt, maar zijn mooie (hele grote) oren!

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Zijn koppie moet er nog in groeien zeg maar hahaha.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Zijn koppie moet er nog in groeien zeg maar hahaha. "

 Haha jaa. Misschien belooft het wel dat ie heel goed luisterd later 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Konijnenoren... 

Nee, helaas grote oren betekend niet dat hij (altijd) goed luistert... 
Ervaringsdeskundige hier...!

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Konijnenoren... Nee, helaas grote oren betekend niet dat hij (altijd) goed luistert... Ervaringsdeskundige hier...! "

 Nee ik weet het haha. Hij gebruikt ze nu ook al niet 

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Er passen gewoon meer bananen in 

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

" Er passen gewoon meer bananen in  "

 En daar ben ik ook bang voor.

pagina 3 van 14 12 34 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende forumvraag: Pub gevallen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^