Kwispelen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Een vreemde vraag... Haha 

Maarrr... Raiko kwispelt eigenlijk nooit, ik zie vaak filmpjes op Facebook van andere shiba's die uitbundig kwispelen bij het spelen, snuffelen... Raiko kwispelt echt nooit, alleen als mijn schoonmoeder of schoonzus binnenkomt maar nooit bij dagelijkse activiteiten of als wij aan het spelen zijn, heel zelden eens een korte kwispel  zijn er zo nog honden? Hij is wel gelukkig, we doen vanalles en spelen veel enz... 

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

Hier ook! Onze golden kwispelt alleen wanneer ik in een piepstemmetje tegen hem praat en zelf heel enthousiast doe of wanneer er iemand/ik binnenkomt (dan is het soms net een propellor haha). Vond het ook wat vreemd maar hij lijkt verder wel heel blij/tevreden te zijn...  Oja hij kwispelt ook vaak wanneer hij ons kliert  of buiten een ander hondje ziet. Maar niet wanneer we wandelen, spelen, zoekspelletje doen of andere spelletjes/trainen etc.

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Heerlijk lijkt me dat haha, mijn hond kwispelt veel te veel, ik hoef haar maar aan te kijken en daar gaat ze al, héél veel dingen zijn wl gesneuveld door die staart van dr haha, al is t wel heel schattig, vooral als je leuk tegen haar praat of als je net thuiskomt dan schudt zelfs haar hele kont mee. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Obi kwispelde eerst ook nooit. Tegenwoordig wel! Sinds we verhuisd zijn en weg bij mijn ouders kwispelt hij regelmatig. Nu moet ik ook zeggen dat het huishouden bij mijn ouders vaak op zijn zachts gezegd stressvol was.

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Beer kwispelt ook niet zo veel, deed Bink ook niet eigenlijk.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^