pomeranian

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

puppyplezier (Gast)

Hoi hoi,Voor de echte Pomeranian kenner:Ik en mijn vriend worden na een half jaar wachten de super trotse ouders van een prachtige pomeranian. (met FCI-stamboom). 4 Pups zijn geboren op 25/6/17.Wij hebben het geluk gehad dat we met een super goede fokker in contact zijn gekomen en zij heeft ons (na een aantal gesprekken en bezoekjes) toegewezen een pup te willen verkopen. Ze loopt ook shows.Zelf fokt ze alleen een nestje (met haar eigen dwergkeesjes) wanneer ze er zelf een pup aan overhoud. Wij hebben beide ouders gezien en ook de omgeving waarin ze de eerste maanden gaan opgroeien, een prachtig gezin. Er zijn 2 teefjes en 2 reutjes geboren, nou hebben wij niet echt een voorkeur qua geslacht en (natuurlijk(!)) zijn we verliefd op alle pups. Met de 10-12 weken mogen de pups mee naar huis en wij hebben de eerste ''keus''. Zoals vele vinden wij het ook mooi wanneer ze een super volle vacht hebben/krijgen. Vandaar dus mijn vraag:Wat is jullie ervaring met een reu en/of een teefje, qua vacht, gedrag en gezondheid?

puppyplezier (Gast)

Sorry, ik zie dat het een beetje vreemd wordt neergezet qua interpunctie en gebruik van alinea's. Ik kan het niet meer aanpassen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Kan je als gast niet op WIJZIGEN klikken en dan terug tekst neerzetten ? 

 

Mooi dat je goed gezocht hebt naar betrouwbare fokker, ik hoop op fotos van je pupke .

Volgende forumvraag: Opgelicht!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^