Stilletjes voorbij gegaan al 5 jaar moeten we je missen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Het is al weer 5 jaar dat we onze lieve Ziko moeten missen. Ziko was echt een hond uit duizenden en onze eerste hond als gezin. Met een blanco papier begonnen we ook nog eens aan een ras, die door vele wordt afgeraden om als beginnershond te nemen.

 

Toch hebben we nooit spijt gehad. Ziko was een lieve hond voor mensen, kleine dieren, grote dieren en honden. Hij kon niet altijd met alle honden, met name reuen konden nog wel eens een probleem geven. Maar na veelvoudig aangevallen zijn te geworden vonden we dat ook niet gek.

 

Je was zo lief met onze cavia's, met name met je grote vriend Frenky. Wat miste je hem toen hij stierf op 7 jarige leeftijd.

 

Je was gek op ballen en helaas ook op stenen.....hoe groter de stenen of soms zelfs keien hoe beter. Kleine steentjes daar moest je niks van hebben. Keien die je kon rollen of op kon bijten die waren het beste! Alleen mocht je dat van de DA niet, omdat je je tanden af begon te slijpen.

 

Helaas toen je 8 jaar werd, begon je vage klachten te krijgen. Je at niet meer, ondanks je wel honger leek te hebben. Helaas bleek het naar onderzoek Lymfeklierkanker te zijn en helaas waren er uitzaaiing met een tumor ter grootte van (hoe kan het ook anders) een tennisbal achter je maag. Hierdoor kon je met moeite een klein beetje eten. Pijn had je gelukkig niet, maar van een te dikke 11 kilo ging je naar een schrale 6,5 kilo.

 

Je was op....op die warme donderdag middag 5 jaar geleden. Spelen deed je nog maar dat ging gepaard met sneller moe zijn. Je was graatmager aan het worden en je keek ons soms aan met je warme lieve ogen 'Ik wil nog niet, maar ik ben op'.

 

Om 20:00 uur in de avond ben je lekker thuis op de bank ingeslapen en je lag er bij zoals je altijd bij lag. Je zou nu 13 jaar zijn geweest...helaas mocht dat niet zo zijn.

 

Jouw dood is niet alleen maar verdrietig geweest, want we hebben een half jaar na je dood je achter neefje mogen verwelkomen. Het kan een behoorlijke etter zijn en hij eet juist het liefst kleine dieren op. Maar ook van hem genieten we net zoals we bij jouw hebben gedaan.

 

Lieve Ziko, als je daar boven ergens bent. Geniet! en geniet samen met het baasje daar zoals jullie altijd al deden.

 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Verdrietig, er zullen altijd dagen zijn en blijven dat we even niet met het verdriet , gemis om kunnen gaan....zolang we aan onze overleden honden , vriendjes maatjes , blijven denken ..zijn ze er geweest, en zullen daardoor voor altijd heel dicht bij ons zijn...vergeten worden ze niet..

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Nog heel veel sterkte ze bly ven voor altyd in ons hart we weten hoe het voelt en sommige dagen is het net of het pas geleden is al gaan de jaren voorby ze zyn voor altyd heel dicht by 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Ziko klinkt inderdaad als een hele speciale hond. Het verdriet blijft aanwezig... Sterkte voor jullie, Laura! 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

@Willemijn: ja dat is echt en helemaal waar.

 

@Nadine: dankje en na lijkt soms gisteren dat hij hier rond huppelde. 

 

@Iris: Ja echt, in ieder geval voor mij. Ziko was zo lief en goed met kleine dieren. Maar denk dat dat voor iedereen geld met een geliefd huisdier die ze veloren zijn. 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 3 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Al 5 jaar zonder hem. Heel veel sterkte. Ziko is voor altijd in je hart.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Wat een leuke hond was Ziko en wat schrijf je liefdevol over hem.

 

Ongelooflijk dat hij er al vijf jaar niet meer is, net als onze Lola. En wat worden ze nog steeds gemist.

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Wat een leuke hond was Ziko en wat schrijf je liefdevol over hem.
 
Ongelooflijk dat hij er al vijf jaar niet meer is, net als onze Lola. En wat worden ze nog steeds gemist. "

 Het was ook een echte leuke hond en heel lief. 

 

Ja echt al lang en het is raar genoeg ook zo snel gegaan. 

honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

Wat een leuke hond was ziko.Het gemis van onze overleden vriendjes zal denk ik nooit helemaal overgaan,ik kan na bijna 3 jaar nog soms echt verdriet hebben,over mijn lieve overleden Bobby.

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

" Wat een leuke hond was ziko.Het gemis van onze overleden vriendjes zal denk ik nooit helemaal overgaan,ik kan na bijna 3 jaar nog soms echt verdriet hebben,over mijn lieve overleden Bobby. "

 Méé eens Rianne ik kan nog steeds erg veel Wenen na 2j het missen blyft héél veel sterkte verder 

Volgende forumvraag: Sorry DJ
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^