loopsheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jelle saenenJelle saenen

Hey iedereen,

Ik weet niet of ik dit in de juiste categorie schrijf, maar weet niet waar ik het anders moet zetten.

Wij hebben 2 prazskys met stamboom, Gracy zou nu in mei loops moeten worden (zit dan 6 maand tussen), maar ze is ondertussen nog niet loops. Heb wel al gelezen dat er soms ook 8 maand tussen zit, maar het gekke is... een maand geleden hadden Gracy en Gizmo 3 dagen loops gedrag. Ze lekte alle 2 de hele tijd bij haar ze deden heel verliefd en ze reden op elkaar. Gizmo joenkerde ook de hele tijd.

Kan het nu zijn dat ze maar gewoon 3 dagen loops was? Of was misschien de hond van de buren loops ofzo? Andere 2 keer als ze loops was vond ik overal druppels bloed en was haar vulva dik, nu heb ik helemaal niets gemerkt.

 

Alvast bedankt!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Nee een hond is niet ..gewoon..drie dagen loops, maar kan zijn dat ze de loopsheid wat overgenomen heeft  van de loopsheid van de buren en dan een gespleten loopsheid heeft gehad, hou het goed in de gaten, kan echt zijn dat ze nu wat later is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Het kan ook zijn dat je reu een loops teefje geroken heeft en zijn drift op je teefje kwijt wilde, dat kan ook heel goed....is je teefje loops dan is het echt niet zo dat je er over heen kijkt.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^