het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Een bekende frustratie van velen hier. Maar nu was mijn pup 'de boosdoener'.

 

Tijdens de wandeling, in het bos, kwamen we twee honden tegen. Een teckel en een iets grotere hond. Elsa ging met ze spelen. Maar ik zag meteen dat die grotere hond dat dus niet leuk vond. Straatje tussen de poten en wegrennen.

 

Dus ik roepen (gaat nog erg slecht als ze aan het spelen is) enachter haar aan lopen.

 

Zegt die baas: "Ach, ze willen alleen spelen, laat toch..."

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Toevallig gister een frustratie en toevallig een kleine hond. Moet ik zeggen ald dit gebeurd is het altijd een kleine hond...

 

Maargoed ik liep met May in hartje Rotterdam, stad veel cafe'tjes en andere gebeurtenissen waarop mensen buiten op een terrasje zitten.

 

Ik liep er alleen langs. May negeert zoiezo andere honden.. Komt er opeens onder zo een stoel een teckel, vet hard blaffend op May af. Gelukkig wel aan de lijn.

May en ik schrokken ons de tandjes! Ik sprong letterlijk omhoog en May opzij. Enige wat die vrouw doet is lachen...

 

 

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

We hadden Nala los op een rustige plek op de camping. Een vrouw die daar een chalet heeft en achter haar tuinhekje stond sprak ons er brutaal op aan waarop we Nala meteen vast maakte. Maar dat was voor die vrouw niet genoeg! Ze ging maar door over regels, hondengevechten, volwassenen en kinderen die bang zijn en kleine kindjes die daar rond lopen. Ik laat natuurlijk ook niet op mijn kop zitten dus zeg bij het verder gaan dat Nala luistert, niets doet en dat we ze aanlijnen als we iemand tegenkomen maar die vrouw stopte maar niet. Terwijl haar honden zowat door de deur sprongen. Ik heb haar nog toe geroepen dat ze beter eerst naar der zelf en haar honden kijkt ipv zo te zeiken op andermans hond.

 

Nala mocht daar idd niet los en had die vrouw het nu op een normale manier gevraagd dan hadden we Nala gewoon vast gemaakt en door gewandeld.

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

" We hadden Nala los op een rustige plek op de camping. Een vrouw die daar een chalet heeft en achter haar tuinhekje stond sprak ons er brutaal op aan waarop we Nala meteen vast maakte. Maar dat was voor die vrouw niet genoeg! Ze ging maar door over regels, hondengevechten, volwassenen en kinderen die bang zijn en kleine kindjes die daar rond lopen. Ik laat natuurlijk ook niet op mijn kop zitten dus zeg bij het verder gaan dat Nala luistert, niets doet en dat we ze aanlijnen als we iemand tegenkomen maar die vrouw stopte maar niet. Terwijl haar honden zowat door de deur sprongen. Ik heb haar nog toe geroepen dat ze beter eerst naar der zelf en haar honden kijkt ipv zo te zeiken op andermans hond.
 
Nala mocht daar idd niet los en had die vrouw het nu op een normale gevraagd dan hadden we Nala gewoon vast gemaakt en door gewandeld. "

 Ik snap dat jou geduld dat gelijk op is hoor, maar die vrouw heeft wel gelijk. Je hond moet vast, ongeluk zit in een klein hoekje, ookal luisterd jou hond.

 

Ik heb een verschrikkelijke hekel aan mensen die of niks zeggen of uit hun plaat gaan als ze een losloper hebben en ik vraag of ze hem bij hun willen houden. Want je hebt hier honden die uitvallen en grijpen als ze de kans krijgen of gewoon brutalen die komen snuffelen als de hond zn behoefte doet. Hierdoor is Wolf nu begonnen met blaffen, grommen en haren omhoog gooien bij vrijwel elke hond die hij ziet. Ik duw nu ook de honden weg en dreig met als ie groot is hun hondje in 1 beet weg is, dus of ze hem de volgende keer gwwoon aan de lijn kunnen houden. De grotere honden houden ze wel aan de lijn, hoewel ze veel moeite hebben met de hond bij hun te houden. Ik ben er klaar mee.

 

Vorige keer stond Wolf te plassen, mn vriend had hem vast en een vrouw, die ik ondertussen al 3 keer gewaarschuwt hebt dat joy vals is naar honden (het idee al hahahha) maar nogsteeds niet doordringt dat dr hond vast moet, met dr jack russel en ik zeg. Wilt u uw hond aanlijnen, het is een aanlijn gebied. Ze zegt niks en kijkt alleen, blijft stil staan. Dus ik zeg; lijn je hond aan. Die jack russel gaat wolf uitgebreid besnuffelen terwijl ie plast, duidelijk ongemakkelijk, dus ik duw die hond weg. Waarschuw nog 1 keer; haal uw hond weg. Kijkt ze me aan en gaat ze lachen. Dus heb joy los geklikt en zij ga maar. Toen bleef joy tegen die vrouw aanspringen waardoor ze bijna omviel en ik haar hond weg bonjour met mn voeten. No merci ook. Zie dr iig niet meer door onze straat lope, misschien heeft ze het eindelijk geleerd. Nogsteeds ook 0 reactie en probeerde door te looen met een springende joy om dr heen.

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

Oh nog een frustratie  Gisteren was ik in gesprek met iemand die maar niet wilde geloven dat het ras van mijn hond bestond. Hij bleef beweren dat het dan wel een kruising zou zijn met een gekozen naam en dat het ras geen officieel ras was. Ik heb uiteindelijk moeten opgeven, want hij luisterde niet naar mijn argumenten. 

 

Ik vind het totaal geen probleem wanneer mensen het ras niet kennen en daarom denken dat mijn hond geen rashond is. Maar dat ze mij dan helemaal niet geloven als ik zeg dat het een bestaand ras is...

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

"  Ik snap dat jou geduld dat gelijk op is hoor, maar die vrouw heeft wel gelijk. Je hond moet vast, ongeluk zit in een klein hoekje, ookal luisterd jou hond.
 
Ik heb een verschrikkelijke hekel aan mensen die of niks zeggen of uit hun plaat gaan als ze een losloper hebben en ik vraag of ze hem bij hun willen houden. Want je hebt hier honden die uitvallen en grijpen als ze de kans krijgen of gewoon brutalen die komen snuffelen als de hond zn behoefte doet. Hierdoor is Wolf nu begonnen met blaffen, grommen en haren omhoog gooien bij vrijwel elke hond die hij ziet. Ik duw nu ook de honden weg en dreig met als ie groot is hun hondje in 1 beet weg is, dus of ze hem de volgende keer gwwoon aan de lijn kunnen houden. De grotere honden houden ze wel aan de lijn, hoewel ze veel moeite hebben met de hond bij hun te houden. Ik ben er klaar mee.
 
Vorige keer stond Wolf te plassen, mn vriend had hem vast en een vrouw, die ik ondertussen al 3 keer gewaarschuwt hebt dat joy vals is naar honden (het idee al hahahha) maar nogsteeds niet doordringt dat dr hond vast moet, met dr jack russel en ik zeg. Wilt u uw hond aanlijnen, het is een aanlijn gebied. Ze zegt niks en kijkt alleen, blijft stil staan. Dus ik zeg; lijn je hond aan. Die jack russel gaat wolf uitgebreid besnuffelen terwijl ie plast, duidelijk ongemakkelijk, dus ik duw die hond weg. Waarschuw nog 1 keer; haal uw hond weg. Kijkt ze me aan en gaat ze lachen. Dus heb joy los geklikt en zij ga maar. Toen bleef joy tegen die vrouw aanspringen waardoor ze bijna omviel en ik haar hond weg bonjour met mn voeten. No merci ook. Zie dr iig niet meer door onze straat lope, misschien heeft ze het eindelijk geleerd. Nogsteeds ook 0 reactie en probeerde door te looen met een springende joy om dr heen. "

 Ik heb zelf ook zo'n hekel aan zulke loslopers dus zorg ik er voor dat mijn honden ook los niemand tot last zijn. We hadden Nala ook meteen vast toen ze er wat van zei en Nala was gewoon rustig wat aan het snuffelen. Al wat ze daarna zei was dus absoluut overbodig, grof en beledigend. Nala negeert nagenoeg alles als ze los is, zelfs beter dan dat ze aangelijnd is.

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Van die dagjesfietsers in het bos, buiten de fietspaden om, die rakelings langs je hond fietsen zonder even te bellen, waardoor mijn aangelijnde hond bijna tussen de spaken zat, omdat ze er dus naartoe schoot. 

Wielrenners hebben tenminste het fatsoen om af te remmen en te bellen.

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

" Van die dagjesfietsers in het bos, buiten de fietspaden om, die rakelings langs je hond fietsen zonder even te bellen, waardoor mijn aangelijnde hond bijna tussen de spaken zat, omdat ze er dus naartoe schoot. 
Wielrenners hebben tenminste het fatsoen om af te remmen en te bellen. "

 Oh hier zijn de wielrenners meestal degene die niet bellen (vaak hebben ze ook geen bel) en al zeker niet afremmen. 

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

"  Oh hier zijn de wielrenners meestal degene die niet bellen (vaak hebben ze ook geen bel) en al zeker niet afremmen.  "

 Oeps, ik bedoelde mountainbikers 

 

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

Oh, dat klinkt logischer 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Mountainbikers houden mijns inziens meer rekening met anderen dan wielrenners. Maar wielrenners fietsen vaak ook in grote groepen, helaas gaat er dan wat van de manieren verloren, tenminste wel vaak. 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

" Oh nog een frustratie  Gisteren was ik in gesprek met iemand die maar niet wilde geloven dat het ras van mijn hond bestond. Hij bleef beweren dat het dan wel een kruising zou zijn met een gekozen naam en dat het ras geen officieel ras was. Ik heb uiteindelijk moeten opgeven, want hij luisterde niet naar mijn argumenten. 
 
Ik vind het totaal geen probleem wanneer mensen het ras niet kennen en daarom denken dat mijn hond geen rashond is. Maar dat ze mij dan helemaal niet geloven als ik zeg dat het een bestaand ras is... "

 Met behendigheid in mijn groep zat jou hondje. Ze zijn echt leuk

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

"  Met behendigheid in mijn groep zat jou hondje. Ze zijn echt leuk "

 Dankjewel . Dat vind ik ook 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

ik vind het soms irritant als mijn moeder de hele dag door zegt: ruim je kamer op!!!
ik weet het ik ben een rommelmens en ik haat opruimen maar dan hoeft mijn moeder dat niet 20x op 1 dag te zeggen...
en dan moet ik eerst opruimen voordat ik iets anders mag doen.
en als ik het netjes vind hoor je mn moeder gelijk: nee dat en dat nog...

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

" ik vind het soms irritant als mijn moeder de hele dag door zegt: ruim je kamer op!!!ik weet het ik ben een rommelmens en ik haat opruimen maar dan hoeft mijn moeder dat niet 20x op 1 dag te zeggen...en dan moet ik eerst opruimen voordat ik iets anders mag doen.en als ik het netjes vind hoor je mn moeder gelijk: nee dat en dat nog... "

 Hier woonden 2 dochters de ene had een kamer als een paleisje de ander had weggetjes in haar kamer.

Met alle 2 is het goed gekomen.

 

Die met die weggetjes in de kamer heb ik maar laten doen,het opgegeven,het is jou hok.

 

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  Hier woonden 2 dochters de ene had een kamer als een paleisje de ander had weggetjes in haar kamer.
Met alle 2 is het goed gekomen.
 
Die met die weggetjes in de kamer heb ik maar laten doen,het opgegeven,het is jou hok.
 
  "

 Haha, die weggetjes, zooo herkenbaar!

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

"  Hier woonden 2 dochters de ene had een kamer als een paleisje de ander had weggetjes in haar kamer.
Met alle 2 is het goed gekomen.
 
Die met die weggetjes in de kamer heb ik maar laten doen,het opgegeven,het is jou hok.
 
  "

 Ik denk dat mijn moeder me wat aandoet als ik een weggetje had in mijn kamer hahaha. 

 

Ik heb een vrij opgeruimde kamer. Maar zo kan ik mijn geliefd verzameling ook goed zien.

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" ik vind het soms irritant als mijn moeder de hele dag door zegt: ruim je kamer op!!!ik weet het ik ben een rommelmens en ik haat opruimen maar dan hoeft mijn moeder dat niet 20x op 1 dag te zeggen...en dan moet ik eerst opruimen voordat ik iets anders mag doen.en als ik het netjes vind hoor je mn moeder gelijk: nee dat en dat nog... "

 Ik deelde vroeger de kamer met mijn zus en kon me dood ergeren aan haar kant van de kamer. Ik ben ook niet de netste maar moet wel alles kunnen terugvinden.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

"  Hier woonden 2 dochters de ene had een kamer als een paleisje de ander had weggetjes in haar kamer.
Met alle 2 is het goed gekomen.
 
Die met die weggetjes in de kamer heb ik maar laten doen,het opgegeven,het is jou hok.
 
  "

 Hahaha... 

Zo zag het bureau van Albert Einstein eruit..

..aangevuld met een geweldige quote van hem. 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Haha die dochter van die weggetjes was ook vrij chaotisch.

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

"  Ik denk dat mijn moeder me wat aandoet als ik een weggetje had in mijn kamer hahaha. 
 
Ik heb een vrij opgeruimde kamer. Maar zo kan ik mijn geliefd verzameling ook goed zien. "

 Mooi hee !

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Een uur gewandeld hebben, en dan naderhand een melding krijgen op je telefoon. Dat die 12 minuten wandelen heeft gedetecteerd.

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Oke dit is altijd wel een lichtw irritatie van me geweest. Maar och nu niet,kan ik echt om koken  

 

Loop ik achter mijn huis in het parkje.

SUPER overzichtelijk!! Je kan echt alles zien, behalve dan om de bochten maar daar was ik niet. Je hebt in tmidden een voetbalveld volledig omheind voor de kinderen ik liep daar aan de linkerkant. En aan de hele andere kant (rechts dus) 2 jongetjes met een labrador prima

Maar goed ik ga naar rwchts de bocht om. Nee besluiten die jongens om zeg op 2 M adstand de hond aan te lijnen 

Nu kent May deze hond en gaat er dus toch naartoe ookal probeer ik haar terug te roepen.

En de jongens proberen de hond voor May der kop liccham en kop langs te trekken (ze stond er echt net toevallig voor). Daarbij toen hij echt net vast zat stond May al bij die hond...

Maargoed ik zo ik raad je af je hond zoo mee te trekken tegen die van mij aan.

Ze keken me aan alsof ik gek was en May doet een heel zacht brommetje,wat ik snap want er word een labrador tegen je aangetrokken..

 

Nee durft dat kind te zeggen;

Lijn haar dan ook aan.

 

Nou je kon de stoom uit mij  oren zien komen.

 

 

Waarop ik zeg;

Ik wil best mijn hond(en) aanlijnen!! Maar je ziet je me aankomen! En je lijnt HIER pas je hond aan...

Als je hond constant aangelijnd zat had ik je kant niet opgekomen en mijn honden al aangelijnd...

 

Moet ik zeggen dat ik ergens blij was met May dee gedrag  gewoon omdat ik tegelijkertijd hoop dat hij er dan wat van leert.

De jogen zei wel ja oke en trok die hond nog door May heen  die was not amused...

Maar met een klaar lopen, loopt die ook door...

 

Maargoed.

 

 

 

Kleine ps. Ja ik heb door dat dit deeels mijn schuld is, May had moeten kunnen luisteren opzich. Maarja hond geen robot 2M..

 

Maargoed moest het toh echt even afblazen hier!!!

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

Een tijdje terug ging het hier over niet goed gefokte honden en het herkennen daarvan.

 

Ben ik gisteren op de puppencursus. Loopt er een klein labrador pupje rond. Ik gokte een teefje van rond de 8-9 weken en dan zelfs zou ze nog klein zijn.

 

Even met de eigenaar gepraat. Blijkt het een reutje te zijn van 11 weken, woog maar 4,2 kg. Blijkt dat ze 1x zijn gaan kijken, de ouderdieren niet mochten zien en hem toen hebben meegenomen. Mijn licht onbeschofte vraag wat ze er voor betaald hadden: 500 euro. Mijn opmerking dat ik die pup nooit had genomen als ik de ouders niet mocht zien, beantwoorde ze met: 'ja het is ons eerste hondje'  Ja, Senn is ook mijn eerste hond, ik heb ook fouten gemaakt maar dit lijkt me toch echt overduidelijk geen koosjere fokker. Vraag me zelfs af of dat reutje wel 11 weken was. Ik heb dan weliswaar een flinke golden maar die woog met 4 weken al 4 kg. Voelde echt niet pluis... 

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Een bekende frustratie van velen hier. Maar nu was mijn pup 'de boosdoener'.
 
Tijdens de wandeling, in het bos, kwamen we twee honden tegen. Een teckel en een iets grotere hond. Elsa ging met ze spelen. Maar ik zag meteen dat die grotere hond dat dus niet leuk vond. Straatje tussen de poten en wegrennen.
 
Dus ik roepen (gaat nog erg slecht als ze aan het spelen is) enachter haar aan lopen.
 
Zegt die baas: "Ach, ze willen alleen spelen, laat toch..." "

 Fijn he die bananen in de oren. Sommige baasjes zijn niet te snappen lezen hun hond of van een ander totaal niet.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Een tijdje terug ging het hier over niet goed gefokte honden en het herkennen daarvan.
 
Ben ik gisteren op de puppencursus. Loopt er een klein labrador pupje rond. Ik gokte een teefje van rond de 8-9 weken en dan zelfs zou ze nog klein zijn.
 
Even met de eigenaar gepraat. Blijkt het een reutje te zijn van 11 weken, woog maar 4,2 kg. Blijkt dat ze 1x zijn gaan kijken, de ouderdieren niet mochten zien en hem toen hebben meegenomen. Mijn licht onbeschofte vraag wat ze er voor betaald hadden: 500 euro. Mijn opmerking dat ik die pup nooit had genomen als ik de ouders niet mocht zien, beantwoorde ze met: 'ja het is ons eerste hondje'  Ja, Senn is ook mijn eerste hond, ik heb ook fouten gemaakt maar dit lijkt me toch echt overduidelijk geen koosjere fokker. Vraag me zelfs af of dat reutje wel 11 weken was. Ik heb dan weliswaar een flinke golden maar die woog met 4 weken al 4 kg. Voelde echt niet pluis...  "

 Ik zie het ook veel op de hondenschool waar ik heen ga. Veel kruisingen met verzonnen 'ras'namen (dan weet je het al), een pup die als Duitse Herder is aangeschaft maar dat duidelijk niet is, een korthaar BC van twee langhaar BC ouders en meer van die ongein.

 

Ik zeg er niets van en denk er het mijne van. Pupjes zijn al aangeschaft dus je schiet er niets mee op. De trainer zegt er ook niets van. Ik vind het wel kwalijk dat die tegen die zogenaamde DH zet dat ze moeten gaan fokken met dat beest terwijl ze zelf al aangeeft dat het zeker geen DH is, misschien een Oud Hollandse Herder, maar geen Duitse. Beestje heeft nog zo'n lage achterhand ook nog.

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Ik vraag me dan af waaraan je niet goed gefokte honden herkent. 

Dan zou Java straks ook nog 'niet goed' zijn. 

Die is nu met 1 jaar even groot als soortgenoten van 6 maanden. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Ik zie het ook veel op de hondenschool waar ik heen ga. Veel kruisingen met verzonnen 'ras'namen (dan weet je het al), een pup die als Duitse Herder is aangeschaft maar dat duidelijk niet is, een korthaar BC van twee langhaar BC ouders en meer van die ongein.
 
Ik zeg er niets van en denk er het mijne van. Pupjes zijn al aangeschaft dus je schiet er niets mee op. De trainer zegt er ook niets van. Ik vind het wel kwalijk dat die tegen die zogenaamde DH zet dat ze moeten gaan fokken met dat beest terwijl ze zelf al aangeeft dat het zeker geen DH is, misschien een Oud Hollandse Herder, maar geen Duitse. Beestje heeft nog zo'n lage achterhand ook nog. "

 Dan ging ik eerder in gesprek met de instructeur over hetgeen wat hij zegt.

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

" Ik vraag me dan af waaraan je niet goed gefokte honden herkent. 
Dan zou Java straks ook nog 'niet goed' zijn. 
Die is nu met 1 jaar even groot als soortgenoten van 6 maanden.  "

Java is kleiner gebleven door Giardia toch? 

 

Het ging mij om het totaalplaatje. Het vaag doen over de ouderdieren (deze niet mogen zien), de prijs die eigenlijk 'niet klopt' dat in combinatie met het mini beestje wat zo ongeveer in je hand paste. 

 

Van Senn zou je het andersom kunnen zeggen. Hij is zo groot dat zelfs de dierenarts zei dat ze dacht er iets van een pyreneese berghond in zat. Het is een golden met stamboom dus dat is niet zo, maar qua formaat denken mensen ook massaal dat hij veel ouder is. Dan zou hij in feite ook niet goed gefokt kunnen zijn. Ik zei al dat ik ook dingen over het hoofd heb gezien, daar zou ik nu niet meer 'intrappen'. Maar de ouderdieren niet mogen zien en na 1x zien gelijk meenemen zou voor mij niet kloppen. 

 

Ik had hier echt sterke twijfels bij de leeftijd van die pup. 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Een tijdje terug ging het hier over niet goed gefokte honden en het herkennen daarvan.
 
Ben ik gisteren op de puppencursus. Loopt er een klein labrador pupje rond. Ik gokte een teefje van rond de 8-9 weken en dan zelfs zou ze nog klein zijn.
 
Even met de eigenaar gepraat. Blijkt het een reutje te zijn van 11 weken, woog maar 4,2 kg. Blijkt dat ze 1x zijn gaan kijken, de ouderdieren niet mochten zien en hem toen hebben meegenomen. Mijn licht onbeschofte vraag wat ze er voor betaald hadden: 500 euro. Mijn opmerking dat ik die pup nooit had genomen als ik de ouders niet mocht zien, beantwoorde ze met: 'ja het is ons eerste hondje'  Ja, Senn is ook mijn eerste hond, ik heb ook fouten gemaakt maar dit lijkt me toch echt overduidelijk geen koosjere fokker. Vraag me zelfs af of dat reutje wel 11 weken was. Ik heb dan weliswaar een flinke golden maar die woog met 4 weken al 4 kg. Voelde echt niet pluis...  "

 Mijn hemel wat ligt en dat voor een groot ras. Maybe (BC) was met 11 weken 5,8 kilo :o

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Mace heeft een hernia
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^