het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Pfff ja deze frustratie is al wat langer geleden maar jullie DA verhalen roepen deze herinnering op.

 

Leiah had de weil inenting gehad en drie dagen later was ze er dood en dood ziek van.

 

Ik zat met haar in de wachtkamer te wachten op uitslagen van de testen. ze lag in een deken gewikkelt op mijn schoot klein hoopje ongeluk. We wisten toen nog helemaal niet wat ze had alleen dat ze enorm rilde, kotste en aan de diarree was en amper wakker werd. 

 

Andere mensen met een kind en een al wat oudere golden pup. Die moeder tegen kind met pup. Ooooh kijk schat!! Wat eeen kleinuh puppie!!! 

 

Dus kind met golden pup stormen op mijn schoot af om Leiah eens even van dichtbij te gaan bekijken. 

 

Kind steekt handje uit naar Leiah nou ik wou bijna n pets op de vingers geven maar gelukkig riep de DA assistente m al terug en die heeft vriendelijk uitgelegd dat dat kleine pupje ontzettend ziek was en dat hij bij ons weg moest blijven. 

 

Daarna mocht ik met haar verder wachten in de afscheidskamer. Dus dat was wel weer prettig. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel EvaEva 3 doggies

honden foto van Eva

Heel herkenbaar van de da. Ik had dat met de hond van mijn moeder. Die moet iedere twee weken op controle en soms doe ik dat even met haar. Die hond ziet niks en is daarom best wel angstig. Hoevaak ik wel niet heb moeten vragen aan andere baasjes of ze hun hond even bij kunnen houden of niet willen aaien. Ze ziet zo'n andere bond niet aankomen en aaien door een vreemde vindt ze ook niet altijd even leuk. 

honden page profiel Kirsten & Sanna Kirsten & Sanna 3 doggies

honden foto van Kirsten & Sanna

Ik had laatst ook zo'n leuke ervaring bij de da. Sanna moest alleen even een inenting hebben, dus er was niks ernstigs aan de hand. Toch wordt Sanna altijd hartstikke nerveus bij de dierenarts. Ik had haar net weer gekalmeerd toen er een vrouw uit de behandelkamer kwam met een kat in een kooitje. Zet die vrouw die kat recht voor Sanna haar neus om even kennis te maken. Sanna heeft een enorme hekel aan katten dus ze stond weer stijf van de stress. Die kat begon toen ook nog te blazen wat het alleen maar erger maakte. Die vrouw vertrok vervolgens naar huis en ik zat nog een hele tijd in de wachtkamer met een hond die helemaal gek werd. 

honden page profiel mariamaria 3 doggies

" Stel dat een hond even niet luistert in gedoogzone en die hond vliegt op een hond aan die aan de lijn zit en deze hond is hondagressief. Wie vinden jullie dan fout: de hond welke los is of de hond welke aan de lijn is? "

 De hond die los is ,is volledig in fout!Daar is toch geen twijfel mogelijk!!

honden page profiel Marjolein & Toby Marjolein & Toby 3 doggies

honden foto van Marjolein & Toby

Zo frustrerend dit. Rij met de auto langs de buren, zie ik dat het oppasgezin de hond van onze buren (kruising Mechelaar/ Labrador) aan de ketting in de open tuin hebben liggen. Vorig jaar heb ik ze ook al verteld dat deze hond in zijn ren/ afgesloten stuk moet blijven omdat hij anders elke hond aanvalt/bijt die langs loopt. De ketting is al eens gebroken (is ook de afspraak die ik met de buren heb). Ook zo onverantwoord dat zij hun kinderen, onder de 10 jaar, de flex lijn geven en dan gaan wandelen. Vorige week nog werd hun eigen dochter van bijna 20 over het bospad gesleurd, omdat ik er met mijn hond aankwam. Moet er niet aan denken dat mijn hond weer gegrepen wordt. We zijn met GT en homeopathie net zo'n eind gekomen. 

Ik direct mijn man gebeld, die zou contact met ze opnemen (had anders zelf aangebeld, maar was onderweg met mijn zoon naar zwemles). Ben benieuwd... 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Frustratie, sommige mensen nog zien fietsen met de hond!

Wat ben je dan een regelrechte idioot! 

Arme hond en z'n pootjes 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Frustratie, sommige mensen nog zien fietsen met de hond!
Wat ben je dan een regelrechte idioot! 
Arme hond en z'n pootjes  "

 Dit snap ik ook totaal niet. Zulke mensen zou k van hun fiets af willen trekken. Arme hondjes :((

 

Wat ik ook niet zo goed snap blijkbaar is het puppytijd in de buurt er lopen er al 5 naar mijn weten. Iig Maybe en ik waren aan het wandelen en kwam een groep van 10 man tegen die allemaal tegelijkertijd de pup die ze bij hadden aan t roepen en lokken waren en ze helemaal versprijd stonden. Snapte de meerwaarde niet helemaal.

 

Maybe en ik gingen er maar voorbij voor dat ze Maybs straks ook aan alle kanten liepen te lokken en doen Ze liep er zo braaf langs. Mijn super pup 

 

honden page profiel OsumiOsumi 3 doggies

honden foto van Osumi

" Ik denk dat sommige mensen wel heel snel geïrriteerd raken.
 
 
Ik loop met Penny dagelijks in een losloopgebied omdat dat voor haar de veiligste optie is (op andere plekken lopen veel agressieve honden). Penny luistert over het algemeen heel goed, maar heeft soms ook geen zin en gaat dan gewoon haar gang, dat vind ik niet erg. Ik denk ook dat je honden niet echt 'onder controle' kan hebben omdat honden ook zelf kunnen denken en beslissen, het zijn geen robots.
 
Penny is niet altijd sociaal, ze houd niet van grote honden en als die op haar af stormen kan ze uitvallen. Om die reden lijn ik haar vaak even aan. Ook snauwt ze als honden te lang door snuffelen. Toch ga ik naar een losloopgebied omdat ze dat leuk vind, ze daar veel ruimte heeft om lekker te rennen en gek te doen en omdat ze daar socialer is geworden. Als anderen het vervelend vinden dat ze uit kan vallen of snauwt, jammer dan. Zij zoekt andere honden niet op.
 
Verder komen hier ook veel racefietsers, mountainbikers en ruiters in het losloopgebied, dat vind ik geen probleem zolang ze wel een beetje rekening met honden houden en niet boos worden als er een op het fietspad loopt. Bij mountainbikers en racefietsers roep ik haar altijd even bij me en bij paarden lijn ik haar aan. Dan is het probleem opgelost en is er niets aan de hand. Vaak reageren mensen ook heel vriendelijk daar op.
 
Ik irriteer me alleen maar als mensen iets doen wat gevaarlijk is, zoals een paard laten loslopen (dus zonder touw of lijn) op het losloop veld of op een smal onoverzichtelijk pad in het losloopgebied mountainbiken/racefietsen. Maar dat gebeurt niet zo veel. "

Dat hangt af van de situatie vind ik... Laatst was hier een oude vrouw met een grote hond die losliep. Die hond kwam naar Raiko die aangelijnd was en Raiko snuffelde aan z'n kont en plots snauwde die hond... Als haar hond niet besnuffelt wilt worden door een andere hond lijn hem dan aan denk ik. Tenzij het omgekeerd zou zijn en Raiko losliep natuurlijk

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

" Frustratie, sommige mensen nog zien fietsen met de hond!
Wat ben je dan een regelrechte idioot! 
Arme hond en z'n pootjes  "

 

 

Ik zag gisteren een man fietsen met een hond, type border collie.

De hond liep duidelijk niet 'rad' met z'n achterpoten.

Korte pasjes, stijf en niet gelijkmatig, zeg maar.

Dat vond ik zo sneu, helemaal toen ze de bocht omgingen, de hond in tempo minderde en door de man werd voortgetrokken.

Ik denk dat die man helemaal niet in de gaten had, dat de hond niet fijn liep.

Ik stond te wachten bij het rode stoplicht, dus ik kon ze een heel stuk zien gaan. 

 

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Wat doen jullie als er een hond achter jou en de honden aanloopt waarvoor je best wel bang bent ??(in dit geval een stafford dat altijd met een speciale band om zijn bek wordt uitgelaten).

 

Ik denk dat die hond uit de tuin was ontsnapt, want hij liep zonder die band om zijn bek en liep los (normaal loopt hij nooit los).

 

Mijn honden gingen helemaal uit hun plaat en ik schrok ook echt van die hond dat ik ook bleef schreeuwen dat die hond moest oprotten.

 

Gelukkig kwam het baasje aangerend en nam de hond mee... uiteraard zonder excuses te maken....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ik til Puck op en loop met versnelde pas weg.

 

Misschien is die baas zelf zo geschrokken dat hij niet eens wat kon zeggen. Vooral omdat je zegt dat hij nooit los loopt. Schrik doet ook vreemde dingen met mensen.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Ik til Puck op en loop met versnelde pas weg.
 
Misschien is die baas zelf zo geschrokken dat hij niet eens wat kon zeggen. Vooral omdat je zegt dat hij nooit los loopt. Schrik doet ook vreemde dingen met mensen. "

 Ja dat zou idd ook best kunnen even niet over nagedacht dat hij ook geschrokken kon zijn...

 

Optillen kan helaas niet als je met 3 honden (2 van 15 kg en 1 van 5 kg) loopt.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ben bij kennissen met een camping in frankrijk. Geweldig rustig hier. 3 caravans of zo. 

Maar. 

 

Irritatie 1. Beer zat met zijn riem 3000 slagen om de tafelpoot gewikkeld (gebeurt gemiddeld 8293 keer per dag). Terwijl de mensen mij zien worstelen met die tafelpoot, trekkende Beer en een riem gaan ze hem roepen. 

 

Nummero 2. De overburen hebben ook een hond. Beer en, laten we hem Hond noemen, zitten beiden aan een touw vast, met een pin in de grond. Ze kunnen niet bij elkaar, je kunt er nog 'veilig' tussendoor lopen zonder omver gesprongen te worden door Beer en Hond. Maaaaarrr Beertje heeft een tennisballenobsessie en doet er ALLES aan om erbij te kunnen. Je mag drie maal radenwat de overburen gaan doen? Met ballen spelen. Niet 1, maar 2. Vlak voor Beer zijn neus. Beer zijn nagels schrapen over het gras, hij hijgt en piept als een gek, hij spuugde 3 keer over mijn hand omdat hij zo hard trok dat het kwijl achterin zijn keel bleef ophopen en hij erin stikte. Ik trok beer met al mijn kracht mee maar Beer zag alleen die bal en sleurde me ondersteboven. "Ohhh wat vinden ze die tennisballen toch leuk he" en ze pakken bal nummer 3. Oh oh wat had Hond een plezier. En Oh wat had Beer een frustratie. Die bal rolt natuurlijk diverse malen aan beer zijn neus voorbij, hij kreeg er 1 te pakken omdat die binnen zijn bereik rolde en die verdween direct achterin zijn keel (daarom krijgt hij geen tennisballen).

Ik begrijp dat het niet hun probleem is dat mijn hond geobsedeerd is, maar een beeeetje rekening houden (zeker na een verzoekje om wat voorzichtiger te doen met ballen) is toch niet zo moeilijk  wij zorgen er ook voor dat beer niet voor irritatie zorgt bij anderen.

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  Nee vind ik niet. Ik hoor Paddy niet klagen dat ie niet los mag. Ik vraag me af of t een beetje een mode is geworden, maar vroegerrrr toen ik nog klein en rimpelloos was liepen we altijd aangelijnd met de hond. Terwijl we op t platteland woonden met in geen velden of wegen een huis. Kan ook een ding van mijn ouders zijn geweest, dat weet ik niet. Zal ik mijn moeder morgen eens vragen. "

 Nou ik heb t mijn moeder eens gevraagd.

 

Ze zei, ten eerste waren er vroeger veel minder honden dan nu. Wij waren de enige in de wijk, nu zie je er in elke straat wel een paar.

 

Ten tweede, lopen met de hond, dat gebeurde eigenlijk nauwlijks. De honden zaten vaak in een ren, of liepen op t erf, maar echt lopen om t lopen, dat gebeurde niet.

 

En als laatste met je hond naar een losloopgebied gaan. Neee, dat deed je al helemaaal niet. Als die al bestonden.

 

Kortom, wij dichten de hond veel meer behoeftes toe dan dat ze dat vroeger (zo'n 50 jaar geleden) deden.

 

 

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" Wat doen jullie als er een hond achter jou en de honden aanloopt waarvoor je best wel bang bent ??(in dit geval een stafford dat altijd met een speciale band om zijn bek wordt uitgelaten).
 
Ik denk dat die hond uit de tuin was ontsnapt, want hij liep zonder die band om zijn bek en liep los (normaal loopt hij nooit los).
 
Mijn honden gingen helemaal uit hun plaat en ik schrok ook echt van die hond dat ik ook bleef schreeuwen dat die hond moest oprotten.
 
Gelukkig kwam het baasje aangerend en nam de hond mee... uiteraard zonder excuses te maken.... "

 Ik ben nooit bang voor honden. Als ik een losloper tegen kom dan probeer ik steeds tussen losloper en mijn honden te blijven. Wanneer de hond achter je aankomt heeft doorlopen vaak weinig zin tenzij er een baas in de buurt is en kan je je beter omdraaien naar de hond toe met je honden achter je.

honden page profiel pim pim 3 doggies

honden foto van pim

Heb ik ook. Op zulke momenten nooit bang omdat ik hoe dan ook mijn hond wil beschermen. Kan ik sowieso niet optillen .

Later denk ik dan wel eens.... mmmm was niet zo slim. Wat als die hond mij had gebeten. Naja misschien voelt die andere hond dat ik geen angst heb en het menens is ofzo. 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

"  Nou ik heb t mijn moeder eens gevraagd.
 
Ze zei, ten eerste waren er vroeger veel minder honden dan nu. Wij waren de enige in de wijk, nu zie je er in elke straat wel een paar.
 
Ten tweede, lopen met de hond, dat gebeurde eigenlijk nauwlijks. De honden zaten vaak in een ren, of liepen op t erf, maar echt lopen om t lopen, dat gebeurde niet.
 
En als laatste met je hond naar een losloopgebied gaan. Neee, dat deed je al helemaaal niet. Als die al bestonden.
 
Kortom, wij dichten de hond veel meer behoeftes toe dan dat ze dat vroeger (zo'n 50 jaar geleden) deden.
 
  "

 Klopt. En in mijn echte kleine kindertijd liepen de honden los door de buurt zonder eigenaar.

En ja veel pupjes dus.

De hond van onze buren toen ,een reu,liep bijna altijd los zonder bazen erbij.

Was niet gebruikelijk maar ja..

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

"  Klopt. En in mijn echte kleine kindertijd liepen de honden los door de buurt zonder eigenaar.
En ja veel pupjes dus.
De hond van onze buren toen ,een reu,liep bijna altijd los zonder bazen erbij.
Was niet gebruikelijk maar ja.. "

 Bij mij thuis ging de voordeur open en de hond mocht zichzelf uitlaten,en gaan keutelen in de wijk.

Ik woonde in Oostende was niet bepaald een dorpje,ook redelijk wat verkeer maar het was normaal in die tijd.

 

In mijn herinnering waren er ook veel minder honden toen.

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

"  Bij mij thuis ging de voordeur open en de hond mocht zichzelf uitlaten,en gaan keutelen in de wijk.
Ik woonde in Oostende was niet bepaald een dorpje,ook redelijk wat verkeer maar het was normaal in die tijd.
 
In mijn herinnering waren er ook veel minder honden toen. "

 Ja he.

Phoe wat is dat lang geleden.

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Whoa kan me echt niks voorstellen bij dat "vroeger" 

Zie mezelf de deur al opendoen. Daaaag Chewy!! Loop ze! :") 

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Whoa kan me echt niks voorstellen bij dat "vroeger" 
Zie mezelf de deur al opendoen. Daaaag Chewy!! Loop ze! :") 
  "

 Dat begrijp ik,mijn ouders waren ook zo makkelijk met de kinderen.

Straatkinderen een straathond hahaha. Dat wil niet zeggen dat we s'avonds op straat liepen maar wij waren altijd buiten.

Ik kom uit een gezin van 5.

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  Dat begrijp ik,mijn ouders waren ook zo makkelijk met de kinderen.
Straatkinderen een straathond hahaha. Dat wil niet zeggen dat we s'avonds op straat liepen maar wij waren altijd buiten.
Ik kom uit een gezin van 5. "

 Dat met de kinderen herken ik wel! Ik kom uit een gezin van vier kids en wij waren ook altijd buiten en mochten gaan en staan waar we wouden. 

De regel was: als de lantaarnpalen aan gaan loop je naar huis 

 

Mijn ouders hebben een hekel aan honden dus als kind nooit hondjes gehad maar kan me nu betere voorstelling maken bij het "zelf uitlaten" kids en hondjes over 1 kam 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Vanmorgen een idiote discussie gehad met iemand die belachelijke argumenten gaf waarom ze het oke vond om haar loslopende hond naar mijn aangelijnde hond te laten gaan en waarom ik mijn hond dan ook maar los moest doen 

 

Houd. Je. hond. Gewoon. Even. Naast. Je 

 

 

Daarvoor meerdere mensen moeten passeren (pad is niet zo breed in het park) met aangelijnde honden allemaal, iedereen geeft elkaar wat ruimte, laat 1 hond bijvoorbeeld even zitten, waarom is het voor sommige mensen toch zo moeilijk? 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Whoa kan me echt niks voorstellen bij dat "vroeger" 
Zie mezelf de deur al opendoen. Daaaag Chewy!! Loop ze! :") 
  "

Het kan nog anders. Onze hond ging zelf naar buiten als we de deur niet snel genoeg open deden. Hij sprong vanuit het slaapkamerraam op het schuurdak om via de waslijnpalen naar de grond te gaan. Het mag een wonder heten dat hij zijn nek nooit heeft gebroken. Ook kwam ik hem geregeld tegen als ik naar het centrum ging, hij was dan onderweg naar de snackbar waar hij altijd iets kreeg.

 

Het zal nu ondenkbaar zijn om de deur open te doen om Balou en Lotus het zelf maar uit te laten zoeken. Dit zullen ze ook niet overleven omdat er veel vooral grote honden in de straat wonen die dan natuurlijk ook hun eigen gang gaan. Maar in mijn jeugd toen er ook nog niet zo veel honden waren was dit heel normaal.

honden page profiel JazzebellJazzebell 3 doggies

honden foto van Jazzebell

" Het kan nog anders. Onze hond ging zelf naar buiten als we de deur niet snel genoeg open deden. Hij sprong vanuit het slaapkamerraam op het schuurdak om via de waslijnpalen naar de grond te gaan. Het mag een wonder heten dat hij zijn nek nooit heeft gebroken. Ook kwam ik hem geregeld tegen als ik naar het centrum ging, hij was dan onderweg naar de snackbar waar hij altijd iets kreeg.
 
Het zal nu ondenkbaar zijn om de deur open te doen om Balou en Lotus het zelf maar uit te laten zoeken. Dit zullen ze ook niet overleven omdat er veel vooral grote honden in de straat wonen die dan natuurlijk ook hun eigen gang gaan. Maar in mijn jeugd toen er ook nog niet zo veel honden waren was dit heel normaal. "

 hahaha Lol, wat een acrobatiek. 
Vind het best grappig om te lezen dat je hem dan tegenkwam terwijl je ergens naar op weg was, terwijl je hond op weg was naar de snackbar.  "Hoi vrouwtje  jij ook hier! Ik ga even een snackie halen, ik zie je vanavond bij het avondeten weer, laterz!" 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  hahaha Lol, wat een acrobatiek. Vind het best grappig om te lezen dat je hem dan tegenkwam terwijl je ergens naar op weg was, terwijl je hond op weg was naar de snackbar.  "Hoi vrouwtje  jij ook hier! Ik ga even een snackie halen, ik zie je vanavond bij het avondeten weer, laterz!"  "

 Ja precies mijn gedachte 

Hilarisch! 

honden page profiel MarjoleinMarjolein 3 doggies

honden foto van Marjolein

Eerder toen ik nog buitenaf woonde deed ik dit ook. Alleen de laatste ronde. Dan deed ik de achterdeur open en dan ging mevrouw naar buiten. Dan kon ik tandenpoetsen, pyjama aan etc. en na 10-15 minuten hoorde ik 'woefwoef' bij de achterdeur en dan was mevrouw weer terug :-D

Woonde opzich best dicht bij een 80km weg maar daar kwam ze niet bij in de buurt.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Net even lekker gewandeld. Wel warm hoor!

 

Losloopgebied. Rondje gemaakt en terug. Het laatste stuk is aanlijnen. Maar ach. Lang en overzichtelijk pad met aan weerszijden na 2 rijen bomen een hek dus ik laat ze nog even vrij rondbanjeren.

 

Ik zie in de verte iemand met een hond ons tegemoet komen. Ik kijk even goed en ja hoor; netjes aangelijnd. Dus ik roep mijn honden bij me en lijn ze ook aan. Allemaal goed, prima.. beetje jammer dat mevrouw stevig doorstapte en dus al vlakbij was voor ik ze alle twee had aangelijnd. Maar ach.

 

Ik besluit ze maar aangelijnd te laten want ik kan de weg al zien. We lopen door. Dan zie ik een oudere man op de fiets met twee honden het pad in komen. De honden lopen los. De mijne zijn aangelijnd. Ik laat ze zitten en de man fietst voorbij (fietsen is hier niet toegestaan btw). De eerste hond hobbelt achter hem aan maar vindt mijn honden leuker en komt kijken. "Hup; naar je baasje. Loop maar door! Allee.. doorlopen zeg ik je!" De hond negeert mijn afwijzingen. Ik kijk om en zie de baas op de fiets. Hij is vlak achter mij gestopt en staat glimlachend het tafereel te bekijken. Ik voel irritatie bij me opkomen en ik zeg vriendelijk tegen hem: "Ze hebben Parvo hoor." Geschrokken roept hij zijn hond dan eindelijk bij zich die naar hem toe sjokt. "Dan opeens wel?" zeg ik nog.

 

Ik loop door. Maar daar loopt dus zijn andere hond. Het baasje doet achter mij halfzachte pogingen die hond ook voorbij mijn honden te krijgen

 

Nu heb ik dus één hond die "levensgevaarlijk bijt" en twee honden "met Parvo".  Blijkt helaas het enige dat een beetje indruk maakt.

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

In Italië is het nog vrij normaal dat de honden daar hun eigen rondje lopen. Of helemaal niet buiten de tuin komen. 

 

Mijn opa had een Yorkie en als we op vakantie daar waren ging ik altijd met hem wandelen. Mensen keken daar altijd zoooo raar. Met de hond daarna Kira een Schnauzer mix deed ik dat ook. Toen was het nog steeds voor de oude mensen daar heel gek. 

 

Kira en Pepe vonden dat altijd fantastisch! Maar vaak genoeg dat we daar ook gewoon honden hun eigen rondje zagen lopen of dat ze even kwamen buurten. 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Een leuk iniatief van Liz!

 

De tegenhanger van ons frustratie topic 

 

Voor wie hem nog niet gezien heeft check hem hier:

http://www.hondenpage.com/hondenforum/216988/de-tegenhanger-van-het-frustratietopic.php

 

Omdat we ook wel eens leuke dingen meemaken natuurlijk!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "het nieuwe schrijf de frustratie van je af topic!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Mace heeft een hernia
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^