Twee tuigjes te koop!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Te koop twee tuigjes die afkomstig zijn van Aliexpress. Helaas zijn de maten niet overeenkomend bij de (echte) reguliere K9 tuigjes. Daar heeft Obi  namelijk de één na grootste maat nodig (maat 3), en bij Alieexpress is deze maat (XL) vele malen kleiner. 

Ik heb er twee, in het blauw camouflage en het neon geel. Ik heb even de opmeet instructie en matentabel toegevoegd van de ali website. Het gaat dus om de XL versie. 

 


Wie het gele tuig koopt krijgt er gratis het blauwe tuig ook bij. En wie het blauwe tuig koopt......

Beide tuigjes zijn ongedragen en zitten nog in het plastic. Ik heb één verpakking open gehad maar ik zag meteen dat Obi daar niet in gaat passen. En sindsdien heb ik het in de kast gelegd en niet meer naar om gekeken, tot nu.  De K9 labels passen er ook op (zitten er standaard twee op zoals bij de echte tuigen) alleen deze lichten niet op in het donker volgens mij. Sluiting lijkt verder hetzelfde voor zover ik kan nagaan. Ze zijn echter wel gevoerd met zachter spul dan Obi's K9 tuig. Alle "details" die een K9 tuig  heeft zitten hier ook op, ook het handvat de reflectiestrips etc. 

Prijs 15 euro. Verzenden is mogelijk ik moet alleen even nagaan of dat dan brievenbuspost of pakketpost gaat worden. Zit er net tussen in ben ik bang, omdat je het niet zomaar in de brievenbus krijgt gepropt..

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Ik heb wel interesse. Ik ben alleen niet thuis nu, Kahlúa weegt op dit moment 29 kilo, dus misschien kan het nét of net niet. Ik meet dr zo even op :) 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Ik zou zeggen meet het dan vooral op. Obi past het bij lange na niet, maar die is dan ook een slag groter dan de meeste andere herders die ik tegen kom. 

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

De matentabel klopt dan dus wel? Of niet? Omdat het bij Obi ook niet klopt.. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" De matentabel klopt dan dus wel? Of niet? Omdat het bij Obi ook niet klopt..  "

 Ik ga straks even één van de tuigjes opmeten om eens te kijken of het klopt. 

Ik ben zelf gewoon zo lui geweest om toen ik ze bestelde gewoon helemaal geen afmetingen te controleren namelijk.  Maar uhmm Obi is wel gewoon een hele grote hond. Ik zie wel eens herders lopen die zijn K9 tuig niet aan zouden kunnen, omdat ze erin kunnen zwemmen zegmaar. Ik ga het straks ff checken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^