Puur pollen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Heeft iemand ervaring met de producten van 'puur'? Ik vind op internet terug http://www.medpets.be/puur+pollen/?gclid=CjsKDwjw6qnJBRDpoonDwLSeZhIkAIpTR8Lj4EjN1aCYUlvJGcCFPdQHXQK-A5PiRHiFW3QnYRg2GgJyR_D_BwE en http://www.medpets.be/puur+cteno/?gclid=CjsKDwjw6qnJBRDpoonDwLSeZhIkAIpTR8KHmJ6wscTl3fcgAMz-2OT1MGK0hT4ZTNuzgOSt9AVzGgIfDfD_BwE iemand ervaring hiermee? Raiko heeft een atopie (pollenallergie en kan ook op huismijt zijn) ik stofzuig nu veel enz. ( Voormalig DA had de diagnose auto immuunziekte gegeven maar ik ben naar een dermatoloog gegaan en Raiko is niet ziek :-) ) krijgt dus geen Cortisone meer, krijgt nu momenteel een kuur apoquel maar zou graag iets natuurlijk vinden voor de allergie

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

Geen ervaring met pollen puur.

 

Een andere optie zou een holist kunnen zijn. Werken ook met natuurlijke middelen/kruiden.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Zelf heb ik geen ervaring met Puur Pollen, maar het Shih Tzu teefje van een goede kennis is door dit middel enorm opgeknapt. Bonny hoestte veel, had ademhalingsproblemen en een soort van verkoudheidsverschijnselen. Zaterdag zag ik haar weer en het diertje had geen problemen meer. Het baasje was zeer tevreden!

honden page profiel JessicaJessica

honden foto van Jessica

Ik heb Puur pollen bij mijn paard gebruikt. Maar had niet het idee dat het heeft geholpen.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik heb er geen ervaring mee, maar wel goede berichten over gelezen

 

Een allergie is een uiting van het immuunsysteem dat niet goed reageert. Wat altijd ook een oorzaak heeft. Dus dat zou ik laten checken.

Een holistisch dierenarts kan je daarbij helpen.

 

Voor Jenna die dezelfde symptomen heeft heb ik 2 jaar chinese kruiden gegeven, enzymen, omega 3 en andere supplementen. Dit icm met goed voedsel en geen chemie, heeft haar immuunsysteem enorm verbeterd. Dit jaar ben ik zelfs nog helemaal niet begonnen met de chinese kruiden. Ook allergieen zijn te overwinnen, of tenminste goed onder controle te krijgen.

 

 

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik ben het met Dobry eens. Een holistisch dierenarts kan hierin zeker helpen. Puur Pollen is een middel, dat gewoon in dierenwinkels en op internet gekocht kan worden en waarbij het baasje geen goed advies krijgt. Het hondje is opgeknapt door Puur Pollen, maar niet elke hond of in dit geval paard, zal voor elke allergie of combinaties van meerdere allergieen verbetering ondervinden. Daarom is een holistisch dierenarts aan te bevelen. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^