Puppycursus

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OnzekerehondOnzekerehond

Anoniem (Gast)

De cursus van de GRCN is erg leuk! Ben erheen geweest mijn mijn jongste. Er doen niet alleen maar Goldens mee en er komen veel andere rassen langs gelopen, dus het is niet dat ze maar aan 1 ras wennen. Alles op een speelse manier, positief en ruimte voor eigen inbreng als je wil. En er vlakbij zit een pannenkoekenhuis waar je daarna heerlijk kunt lunchen als je wil :)

Anoniem (Gast)

Zorg dat je ergens komt waar ze maximaal 6 of 7 pups tegelijk in een les hebben.

Sommige hondenscholen laten pups na de les met elkaar spelen, wil je dat met je pup?

 

Let er op dat er wordt gekeken en tips gegeven op de baas/hond combinatie, en dat de oefeningen hierop aangepast worden.

Niet dus, dat iedereen hetzelfde moet kunnen en doen, ondanks dat dit niet haalbaar of realistisch is.

 

Dat er op positieve manier wordt getraind, dus niet met straffen, op de rug leggen, fysieke correcties moeten geven.

 

Het is belangrijk dat er les wordt gegeven door goed geschoolde mensen, niet dat je les krijgt van een vrijwilliger die niet genoeg weet en verkeerde adviezen geeft.

 

Dan maakt het verder niet uit of je op een reguliere hondenschool zit of één speciaal voor goldens.

 

Anoniem (Gast)

" De cursus van de GRCN is erg leuk! Ben erheen geweest mijn mijn jongste. Er doen niet alleen maar Goldens mee en er komen veel andere rassen langs gelopen, dus het is niet dat ze maar aan 1 ras wennen. Alles op een speelse manier, positief en ruimte voor eigen inbreng als je wil. En er vlakbij zit een pannenkoekenhuis waar je daarna heerlijk kunt lunchen als je wil :-)"

Om nog even terug te komen op de andere reactie, de mensen hier zijn geschoold. Wat ik dus zei, de oefeningen worden aangepast aan de combinatie en er wordt geen straf gegeven. Spelen na de les is optioneel als je dat wil, maar dan onder begeleiding van de trainer in tweetallen waarbij goed gekeken wordt naar het spel. Er wordt dan ook meteen uitleg gegeven zodat je zelf ook leert zien of het leuk spel is of niet. De groepen zijn maximaal 6 pups per les, maar meestal zijn het er 4.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^