snuffelbox

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel leentjeleentje

geen idee in welk categorie ik dit moet plaatsen.

ik heb op animal event de snuffelbox gezien, is dit de moeite, krijgt iemand deze?

honden page profiel ALMALM 3 doggies

honden foto van ALM

Op de instagram pagina van snuffelbox kun je voorbeelden zien van wat er allemaal in zit ;-)
Ik denk dat er gerust leuke dingen bij zitten hoor! Zelf heb ik hem nog nooit gehad

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Op animal event heb ik er ook eentje gehaald omdat ik korting had gedraaid aan het rad. Was wel heel erg leuk toen! Maar een normale box via de website vindt ik echt te duur.. Dan kies ik liever voor dat bedrag zelf wat dingen uit voor hem haha  

honden page profiel leentjeleentje

ik heb de puppybox besteld.

ben eens benieuwd....

ik had ook 50 % korting besteld en heb er een kersenpit beertje mee gekocht.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Zelf nog nooit besteld maar wel al vaker voorbij zien komen. 

Aan de ene kant vind ik het idee heel leuk want je krijgt een soort 'cadeautje' ook al betaal je het zelf. Maar ik weet ook dat sowieso de helft al weggaat door de allergie van Puk en omdat ze gewoon niet speelt met allerlei speeltjes. Dan koop ik toch liever van het geld iets dat ze zeker te weten mag hebben ondanks dat dat minder 'speciaal' voelt. 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Ik heb er 1 ooit besteld via de website voor Maylo's verjaardag. Was eenmalig en er zaten leuke dingen in. Ik zou het niet elke keer doen omdat het vrij prijzig is. 

honden page profiel --

honden foto van -

" Zelf nog nooit besteld maar wel al vaker voorbij zien komen. 
Aan de ene kant vind ik het idee heel leuk want je krijgt een soort 'cadeautje' ook al betaal je het zelf. Maar ik weet ook dat sowieso de helft al weggaat door de allergie van Puk en omdat ze gewoon niet speelt met allerlei speeltjes. Dan koop ik toch liever van het geld iets dat ze zeker te weten mag hebben ondanks dat dat minder 'speciaal' voelt.  "

Wat ik dan wel eens heb gedaan is geld gegeven aan een vriendin die Aiko kent. En zij heeft een leuk pakket samengesteld. Met natuurlijke snacks, want dat wou ik graag. En speeltjes die Aiko ook echt leuk vond. En zonder rare gadgets zoals hondentoiletpapier ofzo. Dit was erg geslaagd! 

honden page profiel leentjeleentje

" Wat ik dan wel eens heb gedaan is geld gegeven aan een vriendin die Aiko kent. En zij heeft een leuk pakket samengesteld. Met natuurlijke snacks, want dat wou ik graag. En speeltjes die Aiko ook echt leuk vond. En zonder rare gadgets zoals hondentoiletpapier ofzo. Dit was erg geslaagd!  "

 Hondentoiletpapier? 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"  Hondentoiletpapier?  "

Dat heb ik wel eens in zo'n snuffelbox zien zitten bij iemand anders. Dat was een doosje met vochtig hondentoiletpapier, dan kon je de bips afvegen. Maar goed zo iets hoef ik dus totaal niet dus dat zou ik dan zonde vinden om in zo'n pakket te krijgen. Zo bedoelde ik het :)

honden page profiel leentjeleentje

Ik hoop dat zoiets er niet te vaak in zit :( ik zie me dat niet echt bezigen en moest ik zoiets gebruiken zou mijn man vragen of ik nu helemaal zot geworden ben. Geven ze er misschien instructies bij voor de hond hoe hij moet doortrekken en dat hij de bril naar beneden moet doen ?

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

" Wat ik dan wel eens heb gedaan is geld gegeven aan een vriendin die Aiko kent. En zij heeft een leuk pakket samengesteld. Met natuurlijke snacks, want dat wou ik graag. En speeltjes die Aiko ook echt leuk vond. En zonder rare gadgets zoals hondentoiletpapier ofzo. Dit was erg geslaagd!  "

 

Zoo slim!! Dat is ook echt een heel leuk idee! 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Ik zag bij snuffelbox altijd goedkope speeltjes en rare snacks. Zo een keer hondenthee en hondenbier. Maar je hebt volgens mij wel garantie op de speeltjes, dus dat is goed. Ik zou van het geld liever zelf dingen kopen dan dat ik een ander t laat uitzoeken.

honden page profiel NullNull 2 doggies

honden foto van Null

" Ik hoop dat zoiets er niet te vaak in zit :( ik zie me dat niet echt bezigen en moest ik zoiets gebruiken zou mijn man vragen of ik nu helemaal zot geworden ben. Geven ze er misschien instructies bij voor de hond hoe hij moet doortrekken en dat hij de bril naar beneden moet doen ? "

 Volgens mij begrijp je niet goed waar de doekjes voor zijn.. ik gebruik inplaats van dat fancy toiletpapier gewoon babydoekjes. Daar veeg ik Java's kont ook wel eens mee af, als er wat is blijven hangen. Super handig. Maar Java gaat met regelmaat op de bank of op bed dus ik heb liever geen poep daar. Het zijn dus gewoon vochtige doekjes om uw hond mee schoon te vegen, ook erg handig als je hond n wat langere vacht heeft en er eens wat in blijft hangen..

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Hier 1 maal besteld, maar zal dat zeker niet nog eens doen, vond het voor de prijs behoorlijk tegenvallen.

 

Ik zelf bestel dan liever de woefbox, is hetzelfde principe alleen iets goedkoper, en over het algemeen met meer natuurlijkere producten erin.

Volgende forumvraag: ze houdt niet van konijnen ..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^