Dexoral 0,5 mg

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

monique diva (Gast)

Hallo, Ik heb een shih tzu sinds een paar jaar. Overgenomen van iemand die er niet meer voor kon zorgen. Ik weet dus niet wie de fokker was en gezien de omstandigheden van de vorige baas verwacht ik niet dat het een topfokker was. Maar dat terzijde.  Diva is nu ongeveer 10 jaar. Ze heeft overmatige jeuk en bijt zichzelf regelmatig stuk. Na bezoek krijft ze weer antibiotica en dexoral. Dan gaat het weer even goed en dan begint het weer. Vandaag weer dexoral gekregen.  Ik geef haar speciaal voer en volgens da is dat prima. Maar al die pillen is toch niet goed? Wie o wie heeft tips. Mvg Monique

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ik zou bij je hondje Apoquel proberen. Het is prijzig, maar helpt veel honden van de jeuk af. Het is symptoombestrijding, maar als je hiermee je hondje van de jeuk kan afhelpen, dan zal zij je zeer dankbaar zijn, want jeuk is erger dan pijn. Ook voor je zelf zal het heel wat rustiger worden als je arme hondje van de jeuk af is; want van het gekrab word je zelf ook tureluurs van.

 

Vraag er naar bij je dierenarts.

http://www.hondenpage.com/hondenforum/184235/apoquel.php

Ik hoop dat je hiermee resultaat hebt.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik vind die mogelijke bijwerkingen van de dexoral best eng en ook antibiotica zou ik alleen geven als het echt noodzakelijk is.

 

Een allergie ontstaat uit een verstoord immuunsysteem, om dat dan nog meer te verzwakken door en de antibiotica en de dexoral er ook nog eens bij, lijkt mij onlogisch en het dier alleen maar meer verzwakken elke keer.

 

Is er wel verder onderzoek naar haar gezondheid gedaan? Jeuk kan door vele oorzaken komen.

 

Zelf zou ik haar laten onderzoeken door een goed holistisch dierenarts zodat je de oorzaak aan kan pakken.

 

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^