Even voorstellen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Valerie ObiValerie Obi

honden foto van Valerie Obi

Hoi hoi ,

Vooraleer ik zomaar met mijn vraag in huis kom vallen en hiervoor een nieuw topic open, lijkt het mij maar netjes dat ik mezelf eerst even voorstel. ;)
Mijn naam is dus Valerie, gehuwd en moeder van 3 (puber)zonen: 13j , 19j en 21j. Wij wonen in West Vlaanderen. Zowel ikzelf als mijn man en kinderen zijn echte dierenvrienden , en zolang ik mij kan herinneren heb ik altijd al van kindsbeen af huisdieren gehad. 
Onze huidige beestenboel bestaat momenteel uit 1 kameleon (Hector), 3 katten waarvan er 2 papflessers waren (Richie, Pinitia & Gizmo) en spijtig genoeg slechts 1 hond (Obi)

Ik zeg spijtig genoeg, omdat onze roedel Spaanse Galgo's op minder dan 6 maand uitgedund is van 3 naar 1. Eind vorig jaar hebben we afscheid moeten nemen van onze Eowyn, ons meisje was op, ze kon niet meer. Vorige week is onze Fiebe heel onverwachts gestorven aan een hartfalen. Op amper 10 minuten waren we haar kwijt, het ene moment liep ze nog dartel rond, het volgende moment stierf ze letterlijk in mijn armen. Ze werd 10j oud, waarvan ze 8j nog bij ons kon doorbrengen. Fiebe is de hond in mijn profielfoto.

Nu schiet enkel onze Obi nog over, een Galgo reutje van 9j. We merken dat hij Fiebe mist. Hij loopt haar niet te zoeken, maar hij is o zo stil. Velen zeggen ons dat we een nieuwe speelkameraad in huis moeten halen voor hem. Dat willen we ook wel, maar niet onmiddellijk. Eerst willen we dit verlies een plaatsje geven, en ook willen we niet impulsief een andere hond aanschaffen. Maar mochten we beslissen om opnieuw een hond in ons gezin op te nemen, dan waarschijnlijk een border collie. Dus adressen of tips ivm erkende fokkers/kennels zijn altijd welkom.

In tussentijd lees ik hier met plezier mee. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Welkom hier.

Wat een tegenslag ineens zeg. Gecondoleerd met het verlies van je twee honden.

Ik snap dat Obi wat mist. Misschien kun je via de app 'doggydate' sociale oudere honden vinden die met jou mee wandelen zodat Obi ook gezelschap heeft tijdens de wandeling.

Zo hoef je niet gelijk een andere hond erbij nemen, maar heeft Obi wel een leuke wandeling. Het mooiste zou zijn een beetje hetzelfde ras als wat Obi is.

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Welkom! :) 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wat verdrietig om te lezen dat je twee maatjes zo snel achter elkaar hebt verloren... Veel sterkte!

 

Leuk dat jullie misschien voor een Border Collie willen gaan. Op dit forum zitten een aantal Border-eigenaren en ook fokkers. Ik wil je veel lees- en schrijfplezier toewensen op dit forum!

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

welkom op het forum!

sterkte met het verlies van de dames.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Welkom ....verdrietig in zo,n korte tijd twee van je lieverds te moeten verliezen, voor jullie veel sterkte...                  verstandig om het eerst een plekje te geven en dan op een goede en rustige manier uit kijken naar een border...hier op het forum zijn er met de borders, zij kunnen je advies geven voor een goede fokker...   ik heb newfoundlanders...veel plezier hier.

honden page profiel May May

honden foto van May

welkom!
en gecondoleerd nog met het verlies van je 2 honden

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Van harte welkom, Valerie. Wat een verhaal breng je mee.

Heel veel sterkte en wat zal het stil zijn in huis en ook moeilijk voor Obi.

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Welkom en ook sterkte met je verlies van je hondje 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Welkom Valerie en Obi, heel veel sterkte nog met het verlies van je twee honden, ik denk zeker dat Obi haar ook mist.

Wat was Fiebe een mooie hond.

 

Volgende forumvraag: vlinderhond x pomeraniaan
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^