iemand bekent met het medicijn Analgos?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  zonde van je geld, "

 Tuurlijk, proberen waard....mijn hond heeft Ot, wie weet help ik haar ermee.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

"  Tuurlijk, proberen waard. "

 Heb je dan wel gelezen wat er in zit, en mijn verhaal over de darmkruiden die ik daar gekocht heb gelezen?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Heb je dan wel gelezen wat er in zit, en mijn verhaal over de darmkruiden die ik daar gekocht heb gelezen? "

 Jazeker heb ik gelezen wat er in Analgos zit.....jouw verhaal over de darmkruiden is niet aan de orde voor mijn Bams......mij gaat het om de natuurlijke pijnstilling voor haar OT, het is veilg en kan langdurig gebruikt worden......reguliere pijnstilling hebben bijwerkingen en helpen niet, voor mij is Analgos het proberen waard.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

"  Jazeker heb ik gelezen wat er in Analgos zit.....jouw verhaal over de darmkruiden is geen optie voor mij. "

 Dat bedoel ik ook niet willemijn, maar kruiden tegen hoesten, exceem heeft toch niks met spieren en gewrichten, er zit 1 kruid tussen die voor lage rugpijn is, verder doet het niks voor spieren en gewrichten.

 

En als Tannetje Koning en stefan feenstra beide toch wel verstand van chinese kruiden zeggen dat er vaak in dat soort kruiden onzinkruiden zitten dan lijkt het me niet betrouwbaar.

Elke hond heeft een andere aandoening waar je aangepast chinse kruiden voorgeschreven krijgt, het is dan ook wel wonderlijk dat al deze kruiden die in de pillen zitten, tegen hoesten enzo voor een hond met gewricht of spierproblemen kloppen.

Het is gewoon oplichterij.

Ga gewoon naar een dokter die er verstand van heeft, het blijven medicijnen en chinese kruiden zijn best sterk en kunnen bijwerkingen geven het zijn geen snoepjes..

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Het is een alternatief.....         voor.....Onderscheid wordt gemaakt tussen acute en chronische pijn. Acute pijn ontstaat b.v. bij een gebroken poot en chronische b.v. bij artrose, zeg maar gewrichtsslijtage.            Het komt voor dat de gewrichtsproblemen zo ernstig zijn geworden dat behandeling moeilijk tot zeer moeilijk is. U kunt dan alleen nog een pijnstiller inzetten. Speciaal hiervoor is de formule Analgos ontwikkeld. Analgos bestrijd chronische gewrichtspijn. De formule veroorzaakt geen bijwerkingen zoals de reguliere producten Carprofen, Rimadyl, Ketoprofen, Ketofen, Meloxicam, Metacam, Tepoxalin, Morfine, Fentanyl, Hydromorphone, Butorphanol en Tramadol. Mogelijke bijwerkingen van deze reguliere producten zijn braken, diarree, lever- en nierbeschadiging en bloedingen in het maagdarmkanaal. Als u deze producten geeft is bewaking van de lever en nierwaarden belangrijk.....       baad het niet, schaden doet het ook niet, heb vandaag de mededeling gehad dat het verzonden is....werkt het dan laat ik het zeker weten.....                     ernstige klachten heeft Bams niet, er zijn fotoos gemaakt en er is niets aan te zien wat verontrustend is, ze heeft implantaten , en na een half uur lopen zie ik dat ze gaat trekken met haar poot, wie weet is dit een middel die haar helpt, voor mij het proberen waard.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Als een reguliere arts ons niet kan helpen dan is er toch misschien een oplossing...ik zelf vind het proberen waard...en heus als het niet helpt ben ik de eerste die het hier vertelt.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Ja de omschrijving is leuk, maar als je gaat kijken wat zit er in zo'n pil dan slaat het nergens op.

Maar goed, jouw geld, jouw hond, ik zou het risico niet durven nemen, en in het hele land zitten wel holisten die ervaring hebben met chinese kruiden, soms moet je er een uurtje voor rijden maar dan zit je in ieder geval goed en diegen heeft er voor gestudeerd.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Vele vertellen hier dat de kruiden niet helpen, voor de een niet, voor de ander wel....het middel apoquel is een wondermiddel voor jeuk, mooi toch, toch is er een natuurlijk middel ervoor, namelijk Omniderma...dat de jeuk tegen gaat, een heel goed middel, en ook op kruidenbasis, wat voor de een een onzin is heeft voor de ander wel baat....     reguliere pijnstillers die lang gegeven moet worden daar kleven bijwerkingen aan en kunnen niet langdurig gegeven worden, natuurlijke middelen wel, nogmaals als het niet werkt laat ik het ook weten..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ja de omschrijving is leuk, maar als je gaat kijken wat zit er in zo'n pil dan slaat het nergens op.
Maar goed, jouw geld, jouw hond, ik zou het risico niet durven nemen, en in het hele land zitten wel holisten die ervaring hebben met chinese kruiden, soms moet je er een uurtje voor rijden maar dan zit je in ieder geval goed en diegen heeft er voor gestudeerd. "

 Mijn omschrijving is niet ..leuk... wanneer een reguliere arts niets voor je kan doen, zoek je elders.... er is geen risico aan verbonden, wel aan reguliere pijnstillers..

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

"  Mijn omschrijving is niet ..leuk... wanneer een reguliere arts niets voor je kan doen, zoek je elders.... er is geen risico aan verbonden, wel aan reguliere pijnstillers.. "

 ja maar je koopt nu medicijnen bij een commercieele winkel, ik ben juist voor kruiden, maar dan wel veilig en op maat, maar ik praat tegen dovemans oren, alsof er geen holisten bestaan die met kruiden werken, zo praat je, als je het dan goed wilt doen dan ga je naar een echte holist.

 

De kruiden zijn wel verkoelend, dus als je hond last heeft van hitte problemen dan kan de hond zich beter gaan voelen, alleen dat kan je ook gewoon met voeding doen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  ja maar je koopt nu medicijnen bij een commercieele winkel, ik ben juist voor kruiden, maar dan wel veilig en op maat, maar ik praat tegen dovemans oren, alsof er geen holisten bestaan die met kruiden werken, zo praat je, als je het dan goed wilt doen dan ga je naar een echte holist.
 
De kruiden zijn wel verkoelend, dus als je hond last heeft van hitte problemen dan kan de hond zich beter gaan voelen, alleen dat kan je ook gewoon met voeding doen. "

 Bams heeft geen hitte problemen, ze heeft de aandoening OT...wat niet te genezen is , daardoor kan het zijn dat ze na een half uur mankt , kan ook door de implantaten zijn...een steuntje in de rug wie weet....een hollist kan niets voor Bams doen..... nogmaals ik laat het weten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Analgos is een zeer goed alternatief voor Carprofen, Rimadyl, Ketoprofen, Ketofen, Meloxicam, Metacam, Tepoxalin, Morfine, Fentanyl, Hydromorphone, Butorphanol en Tramadol. Hierdoor mag Analgos langdurig worden gegeven, zelfs levenslang. ....         merendeel van deze pijnstilling helpen haar niet....    dan is het toch te proberen , wie weet heeft ze er baat mee....

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Analgos is een zeer goed alternatief voor Carprofen, Rimadyl, Ketoprofen, Ketofen, Meloxicam, Metacam, Tepoxalin, Morfine, Fentanyl, Hydromorphone, Butorphanol en Tramadol. Hierdoor mag Analgos langdurig worden gegeven, zelfs levenslang. ....         merendeel van deze pijnstilling helpen haar niet....    dan is het toch te proberen , wie weet heeft ze er baat mee.... "

Ja dat staat in het verhaaltje, maar als je de kruiden opzoekt dan slaat het nergens op.

 

 

honden page profiel miekemieke

honden foto van mieke

Ik ben het eens met Willemijn. Misschien werkt het , je weet het niet. Er zijn meer die baat hebben bij het middel.

Bovendien, het is een natuurlijk middel, dus baat het niet, dan schaadt het ook niet toch?
Zo maak ik voor Boefie gebruik van het middel Adaptil, werkt bij Boefie goed maar bij de hond van de fysiotherapeut niet.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik ben het eens met Willemijn. Misschien werkt het , je weet het niet. Er zijn meer die baat hebben bij het middel.

Bovendien, het is een natuurlijk middel, dus baat het niet, dan schaadt het ook niet toch?
Zo maak ik voor Boefie gebruik van het middel Adaptil, werkt bij Boefie goed maar bij de hond van de fysiotherapeut niet. "

 Dat is niet zo, je moet kruiden zien als een medicijn, die ook erge bijwerkingen kunnen hebben, het kan wel degelijk kwaad, er zijn kruiden die een aanslag op je lever doen, kruiden die je nieren teveel aan het werk kunnen zetten, je maagvlies stuk maken en ik kan wel even doorgaan, kijk kamille en munt dat is een kruid wat geen kwaad kan, maar neem duivelklauw, dat kan giftig zijn in te hoge dosis.

 

Ik bedoel het ook niet slecht hoor, maar ik bedoel maar, als je dan leest welke kruiden in deze pillen verwerkt zijn dan zie je dat het natuurlijke pijnstiller is.

Kurkuma is een bloedverdunner, wat maar  weinig mensen weten, dus kan gevaarlijk zijn bij een wond of operatie.

Baadt het niet dan schaad het niet gaat niet op met de meeste kruiden.

Het kan wel degelijk kwaad, al denk ik niet dat deze kruiden erg kwaad kunnen, als je je aan de dosis houd.

 

Maar goed ik heb mijn punt gemaakt en heel goed onderbouwd , ik heb de kruiden 1 voor 1 uitgelicht, meer kan ik niet doen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ben er vandaag mee begonnen, en heb ook nog even tannetje koning om raad gevraagd....proberen waard, een rustige formule die geen kwaad kan....vier weken en dan bekijk ik of het helpt.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ben er vandaag mee begonnen, en heb ook nog even tannetje koning om raad gevraagd....proberen waard, een rustige formule die geen kwaad kan....vier weken en dan bekijk ik of het helpt. "

 Daar kijk ik van op, haar woorden van toen..., er zit echt niks in wat wat aan de klachten van jouw hond kunnen doen, of wat voor de darmen, heb je wel doorgegeven wat er in zit?

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je twijfelt daar aan, geef niet ik heb contact met dr gehad....je weet niet wat de klachten zijn....tannetje koning denkt zelfs dat het meganisch is, en ja de implantaten worden er niet uitgehaald, als ik het probeer kan de formule geen kwaad was haar antwoord....reguliere medicatie helpt niet vandaar haar antwoord.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Daar kijk ik van op, haar woorden van toen..., er zit echt niks in wat wat aan de klachten van jouw hond kunnen doen, of wat voor de darmen, heb je wel doorgegeven wat er in zit? "

 Je weet helemaal niet wat de klachten zijn, aan de darmen heeft ze niets, lichamelijk is bams gezond.......

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

"  Je weet helemaal niet wat de klachten zijn, aan de darmen heeft ze niets, lichamelijk is bams gezond....... "

 Ja natuurlijk weet ik dat Willemijn, ik snap dat jij geen pillem tegen darmklachten geeft, dat waren pillen voor Faro, je begrijpt mijn punt niet.

Ze gooien zomaar wat kruiden door elkaar aldus Tannetje en stefan, ook al is het niet tegen de kwaal wat er op staat, bijvoorbeeld je geeft norrit voor oogpijn.

De werkzame stoffen zeggen het zelf al.

Natuurlijk gun ik Bams het allerbeste, anders zou ik me er ook helemaal niet mee bemoeien, juist maak ik me er daarom druk om.

Maar goed je begrijpt me niet ik, zal ook niks meer zeggen.

Is dit het eerste middel wat je uitprobeert, anders zijn er nog genoeg andere middelen, voor hierna bedoel ik.

Maar goed, ik mijn mening verder voor me houden.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ja natuurlijk weet ik dat Willemijn, ik snap dat jij geen pillem tegen darmklachten geeft, dat waren pillen voor Faro, je begrijpt mijn punt niet.
Ze gooien zomaar wat kruiden door elkaar aldus Tannetje en stefan, ook al is het niet tegen de kwaal wat er op staat, bijvoorbeeld je geeft norrit voor oogpijn.
De werkzame stoffen zeggen het zelf al.
Natuurlijk gun ik Bams het allerbeste, anders zou ik me er ook helemaal niet mee bemoeien, juist maak ik me er daarom druk om.
Maar goed je begrijpt me niet ik, zal ook niks meer zeggen.
Is dit het eerste middel wat je uitprobeert, anders zijn er nog genoeg andere middelen, voor hierna bedoel ik.
Maar goed, ik mijn mening verder voor me houden.
  "

Bams is in het ziekenhuis geweest, ze hebben fotoos gemaakt en beoordeelt, zag er goed uit, geen arthrose, de implantaten zagen er goed uit, hoefde er niet uit, , na een half uur mankt ze met de poot waar de implantaten inzitten, reguliere medicatie hielp niet, vandaar dat ik verder zoek omdat ze bams niet kunnen helpen...en de implantaten eruit halen is geen optie....vandaar dat tannetje koning denkt dat het meganisch is, maar proberen de analgos kon geen kwaad vertelde ze me....ik probeer het, drie weken...helpt het niet dan houdt het op.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik begrijp je wel hoor yoop.....als dat niet het geval zou zijn zou ik niet eens reageren, maar is het niet zo dat iedereen probeert als de regullierende artsen je hond niet kunnen helpen ? Bams heeft volgend de artsen geen pijn, anders zouden de regulerende pijnstillers wel helpen....aangezien dat bijwerkingen geeft ben ik overgestapt op dit....   het is het eerste wat ik gebruik zonder de regulierende artsen.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik begrijp je wel hoor yoop.....als dat niet het geval zou zijn zou ik niet eens reageren, maar is het niet zo dat iedereen probeert als de regullierende artsen je hond niet kunnen helpen ? Bams heeft volgend de artsen geen pijn, anders zouden de regulerende pijnstillers wel helpen....aangezien dat bijwerkingen geeft ben ik overgestapt op dit....   het is het eerste wat ik gebruik zonder de regulierende artsen. "

 Zeker, ik gebruik voor Faro ook kruiden, maar via een holist, en als ik die kruiden op zoek dan klopt het wel, snap je,

Ik ben zeker voor dat je verder kijkt dan refulier, je zou nog voor Pea pure kunnen kijken, en Yuka olie, en duivelsklauw, al was dat laatste te scherp voor Faro zijn maag, maar die is een beetje gevoelig,

Ik vind het wel jammer dat dit je eerste kruid is wat je probeert, er is zoveel beter te krijgen, dus geef niet op als dit niet werkt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik kan dan zeker verder kijken, dacht als dit niet werkt dan niets meer te geven toch ....dan voor de puapure gaan.....ik zit nu op de tweede dag...en kan nog niets verwachten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

We zitten op dag 4 !!

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" We zitten op dag 4 !! "

 Merk je al verschil? Beetje snel nog wellicht.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Merk je al verschil? Beetje snel nog wellicht. "

 Vanaf 1 week tot drie weken kan je resultaat verwachten......nog wat te snel om al iets te merken, en ik kan wel aangeven van heee....maar bams loopt eerst een half uur gewoon voor ze moeilijk gaat lopen, en de ene dag is beter dan de andere dag,,   Wil nog niet te snel een conclusie trekken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

......bams haar houding, zelfs toen ze aan haar poot geopereerd is heeft ze deze houding, en nog......ze staat altijd met vier poten tegelijk op, dan is de conclusie alleen bij het rustig lopen dat ik verbetering wil zien........     

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dag vijf.........de ochtend medicatie zit erin, ze krijgt smorgens en savonds de analgos...beetje pindakaas erbij en het gaat er zo in, we zitten op dag vijf....straks wandelen, dat wordt kijken naar hoe ze loopt..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bams krijgt a.s. Donderdag een medicatie  door een infuus wat door de bloedbaan gaat, en goede belovende resultaten heeft.....en waarvan ze snel pijn vrij zal zijn, de implantaten gaven geen irritaties aan, de meniscus is gedeeltelijk verwijderd en daar door een lichte arthrose....afgelopen maandag is bams naar de kliniek geweest, fotoos gemaakt, gisteren een gesprek gehad of bams in aanmerking kon komen voor deze behandeling....nierwaarden uitmuntend, dus groen licht....middel is nog in de testfase en niet geregristreerd, via internet en hp zag ik dat er ook een hond afgelopen 2016 ook een behandeling heeft gehad met zeer goed resultaat.....

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Laseroperatie wel of niet doen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^