Leuk forum

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Leentje (Gast)

ik ben hier terecht gekomen omdat ik in juni een pup krijg en volop info aan het opzoeken ben. De meerderheid van de artikels waren al een paar jaar oud en ik dacht zodoende dat het niet meer echt leefde. had ik het mis ???? Ik wil jullie danken voor al de info en hulp die ik hier kan vinden. alleen kan ik blijkbaar geen account aanmaken, of misschien moet ik proberen op mijn computer. deze morgen klikte ik op de streepjes voor op het menu te raken en werd doorgestuurd naar een andere site. Het was wel doggy style maar had verder niets met honden te maken ????. 

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ik heb net ook even op de streepjes geklikt maar hier gewoon het menu. 

 

Fijn dat je het forum zo weet te waarderen. Misschien is het leuk om je te registreren? Dan kan je ook mooie foto's hier showen van je pup en eventueel een topic openen als 52 weken topic van je pup en elke week dan foto's te posten en dat een jaar lang...

Is maar een idee hoor...

 

Veel plezier hier nog en geniet alvast van de voorbereidingen die je moet doen voor je pup in huis komt.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Volgens mij krijg je een mail en met daarin een bevestiging ofzo. Kijk even en kijk ook in je ongewenste postvak. Daar kan ie ook in zitten. 

Verder weet ik niet of het automatisch gaat of dat het met 'de hand' gebeurt. In het laatste geval zul je mogelijk een tijdje moeten wachten gezien het ook nog vakantie tijd is.

 

Veel topics die al oud zijn, zijn geopend door gasten die uiteindelijk niet meer terug komen, vaak staat hun het antwoord niet aan, of ze hebben hun antwoord en in de meeste gevallen laten ze dat dan niet weten en dan loopt zo'n topic stil.

 

Ook wij vaste leden hebben wel vaak onze vragen. Hebben wij ons antwoord, dan laten we er, als we er aan denken, een slotje opzetten om te voorkomen dat de oh zo leuke vakantie vierders die zich vervelen het topic komen vervuilen met onzin. 

Volgende forumvraag: hond is rustiger dan normaal
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^