Zo verschillend

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van christel bumper en milo

Ik vind het toch zo grappig hoe bumper en milo zo verschillend reageren, ben sinds een week uit het ziekenhuis na een blindedarm ontsteking. En de jongens doen precies het tegenovergestelde van wat ik verwacht had. Milo is erg "druk" met mij verzorgen ligt heel dicht tegen mij aan en hobbelt de hele dag achter me aan. Wil het liefst onder mijn shirt de wondjes bestuderen en besnuffelen.Bumper wil niet zoveel van mij weten en alhoewel ik al tig keer onder de douche ben geweest blijft hij me besnuffelen en begint dan vaak te niezen.voor de operatie lag bumper altijd bij me nu niet meer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Niet zo gek, wij ruiken dat niet, maar een neus van een hond is wat luchtjes betreft heel gevoelig, de een stoort zich er niet aan de ander vind die lucht maar raar..ook al heb je gedouced heb je toch nog de lucht van het ziekenhuis bij je....komt echt wel weer.

Volgende forumvraag: Jessie vermist UPDATE GEVONDEN
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^