Jeuk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Hijs (Gast)

 Hallo we hebben een prachtige mooie Spaanse bergen hond maar blijf maar klapper met haar oren en heeft overal veel jeuk    Wie heeft hier ook ervaring mee ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Vertel eens wat meer hier over. Heeft je hond huid problemen ? Je kan eerst eens naar een dermatoloog gaan om te kijken of er een oorzaak is voor de jeuk,                    google eens op dit produkt.....Omniderma....een goed en veilig produkt........        Sensipharm Omniderma is een homeopathisch geneesmiddel voor een gezonde huid en vacht. Sensipharm Omniderma Hond Omniderma is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden, voor een gezonde huid. Het stopt krabben en helpt bij het normaliseren van de vochtige huid. Omniderma geeft verkoeling en voedt de huid. Omniderma is te gebruiken om het herstel te bevorderen bij plotseling ontstane defecten aan de huid al of niet met vrijkomen van vocht, roodheid en schilfering.

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Hoe lang heb je je hondje nu in huis?

 

Ik zou sowieso even naar de dierenarts gaan, deze kam de hond en de oren eens even goed na kijken (misschien oor ontsteking of oormijt of zo)

 

En jeuk ja dat kan zoveel zijn, vlooienallergie of andere allergie of andere huidaandoening. 

 

Dus op naar de dierenarts zou ik zeggen! 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Jeuk is erger dan pijn. Neem zo snel mogelijk actie.

 

Heeft je hond dit vanaf het begin dat zij bij jullie is? Heb je jullie hond "geadopteerd" of gekocht. Wat zegt degene, waarvan je de hond hebt "geadopteerd/overgenomen" over de jeuk en oorproblemen? Is de hond overgevlogen? Met oorproblemen mag een hond nl. niet met een vliegtuig vervoerd worden of is zij over de weg getransporteerd?

 

Als je hond regelmatig met oren klappert en constant jeuk heeft, is een bezoek aan een dierenarts nodig. Stel dit bezoek niet uit, want je hond moet zich ellendig voelen door de jeuk en de oorzaak van het klapperen met de oren.

 

Heb je de oren zelf al bekeken? Kan mijt of ontsteking zijn en moet behandeld worden.

 

Ik ga zelf altijd binnen een week naar een dierenarts voor een volledige check-up bij de komst van een nieuwe hond.

honden page profiel ..

honden foto van .

"  Hallo we hebben een prachtige mooie Spaanse bergen hond maar blijf maar klapper met haar oren en heeft overal veel jeuk    Wie heeft hier ook ervaring mee ? "

 

De dierenarts heeft er waarschijnlijk heel veel ervaring mee! Daar kan je ook het beste naar toe gaan met deze klachten. 

 

Het klapperen van de oren kan zelfs wijzen op pijn aan de oren. Iets waar je met oren zeker snel bij moet zijn. 

Volgende forumvraag: Jeuk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^