Deense dog

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" hey,
Heb een schat van een Duitse dog, nu 1 jaar en bijna 3 maanden oud.
Ben tot nu toe naar onze dierenarts geweest waar we met al onze poesjes gaan, maar denk niet dat ze echt veel van Duitse doggen kent. Is er iemand die mij hiermee kan helpen. Woon in Antwerpen en zou mij toch beter voelen als ik raad kan vragen aan iemand die er iets meer van kent. Het is een lieve reus en zou bvb al gewoon eens willen weten hoeveel hij weegt. 
Groetjes "

 http://www.hondenpage.com/hondenforum/215447/duitse-dog.php

 

Hoi, je hebt hier een topic over lopen.

Over het wegen, daarvoor kun je gewoon naar de dierenarts gaan. In veel dierenzaken hebben ze ook wel een weegschaal staan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Daarbij struikel ik wel even over je je zin hij drinkt en plast veel......Duitse doggen staan bekend dat het zuipers zijn....dus geen wonder dat hij dan veel moet plassen. Overigens meerdere molloser rassen staan daar om bekend....ook de Bullmastiff die zuipen ook hun drinkensbak in 1x leeg.... "

 Wat een raar verhaal, hier twee molossers, die drinken helemaal niet zo veel en zijn geen zuipers....ligt aan wat voor voer je geeft.

idefixke (Gast)

bedankt om te reageren,

oppakken zal inderdaad niet gaan, denk dat hij tussen de 70 en 80 kg weegt. Heb al op internet aan het zoeken geweest, maar geraak niet wijzer. Verder zoeken maar. Heb deze dierenarts nog niet zolang, vind haar tot nu toe wel ok, maar na 40 jaar bij de perfecte te gaan is het wel moeilijk zoeken. Heb er al enkele afgedaan en was daar helemaal niet tevreden.

groetjes

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Als je wilt weten hoeveel hij weegt, stap je toch gewoon ergens een dierenarts binnen? Ik heb er nog geen een gezien die niet zo'n grote weegschaal in de wachtruimte heeft. Daar kunnen ze gewoon zelf op gaan staan. En anders even bellen naar een dierenarts in de buurt, of ze zo'n weegschaal hebben. Mijn huidige dierenarts kent mijn ras ook niet, buiten dat ze vroeger geen staart hadden vanwege het couperen. Ik ga dus altijd voor advies naar een fokker in de buurt, of een facebook groep voor mensen met hetzelfde ras.

honden page profiel bentebente

Zo te zien heb je je niet goed ingelezen. Ten eerste heb je de naam fout, maar met jou velen dus.. Ten tweede heb je niet gekeken naar broodfok, de site ziet er niet uit en schreeuwt broodfok! Zielig voor de hondjes maar wel je eigen schuld. Volgende keer beter inlezen!

 

Veel sterkte met je hondje en fijn dat je dit wel online zet.

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Misschien even de hond optillen en op weegschaal gaan staan.
Dan weet je dat toch al. Vind het raar dat DA niets of weinig van duitse dog kent, misschien wordt je op internet wat wijzer.
Je kan ook op internet zoeken naar DA en dan even bellen. Succes "

 Euhm, onze Blue weegt zo ongeveer een 70 kg. Dat til je niet eventjes op. Hahahaha! Jij hebt duidelijk thuis een kleiner ras. En ja, dan ben je dat niet gewoon natuurlijk.

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Als je wilt weten hoeveel hij weegt, stap je toch gewoon ergens een dierenarts binnen? Ik heb er nog geen een gezien die niet zo'n grote weegschaal in de wachtruimte heeft. Daar kunnen ze gewoon zelf op gaan staan. En anders even bellen naar een dierenarts in de buurt, of ze zo'n weegschaal hebben. Mijn huidige dierenarts kent mijn ras ook niet, buiten dat ze vroeger geen staart hadden vanwege het couperen. Ik ga dus altijd voor advies naar een fokker in de buurt, of een facebook groep voor mensen met hetzelfde ras. "

 Mijn DA heeft zich speciaal ingelezen in de Spaanse galgo en de bijhorende 'ziektes' e.d. omdat wij er eentje hebben gered uit Spanje.

Fijnste DA ooit!

honden page profiel BrigitteBrigitte

honden foto van Brigitte

Juist, had weer te snel gelezen en dacht 3 maanden ;-)

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke

honden foto van Saskia & Duke

" bedankt om te reageren,

oppakken zal inderdaad niet gaan, denk dat hij tussen de 70 en 80 kg weegt. Heb al op internet aan het zoeken geweest, maar geraak niet wijzer. Verder zoeken maar. Heb deze dierenarts nog niet zolang, vind haar tot nu toe wel ok, maar na 40 jaar bij de perfecte te gaan is het wel moeilijk zoeken. Heb er al enkele afgedaan en was daar helemaal niet tevreden.

groetjes "

 



Je zou beter een eigen topic openen :-)
Mensen vallen er nu over dat je een hond uit de broodfok zou hebben gekocht die er nu niet meer is, terwijl je er een dierenarts voor zoekt.... ;-)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Pomeriaan of chihuahua
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^