Gedragsverandering

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

Sinds Bella haar eerste loopsheid 4-2-2017 is ze een heel andere hond geworden . Ze was een heel bewerkelijke pup die moeilijk te corrigeren was . Gedurende de maanden ging het al beter en werd ze stabieler in haar gedrag maar alsnog blaakte ze van de energie . Nu na haar eerste loopsheid slaapt ze echt ontzettend veel , luistert goed en is totaal niet druk meer . Tijdens de wandelingen is ze nog heerlijk enthousiast . Bella is gisteren 1 jaar geworden :-) . Wordt ze gewoon volwassener of is het toch afwijkend gedrag ? 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik vind veel slapen, terwijl ze dat eerder niet deed? Wel zorgwekkend. 

Heb je de temperatuur al opgemeten? 

Plast ze veel meer?

 

Ik zou laten controleren op evt blaasontsteking en (als dat bestaat en kan) laten controleren op baarmoeder ontsteking. 

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Gefeliciteerd met bella misschien beter eens da gaan voor alle zekerheid

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Na een loopsheid worden teefjes wat rustiger...vaak, hier merk ik er nog weinig van, je schrijft dat ze heerlijk anthousiast is tijdens een wandeling, daar is dus niets mis mee, en net een jaartje oud, loopsheid kan er zeker voor zorgen dat je teefje wat volwassen aan het worden is...ga eens wat extra met je hond er op uit en kijk of ze dan alle wandelingen energie heeft...twijfel je er toch dan nog over laat je teefje dan even nakijken......

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

" Ik vind veel slapen, terwijl ze dat eerder niet deed? Wel zorgwekkend. 
Heb je de temperatuur al opgemeten? 
Plast ze veel meer?
 
Ik zou laten controleren op evt blaasontsteking en (als dat bestaat en kan) laten controleren op baarmoeder ontsteking.  "

 Bedankt voor je reactie . Ik heb nog geen koorts opgemeten omdat ze verder niet ziek oogt . Ze plast niet meer als anders . 

Maar ben wel van plan om naar de da te gaan , omdat het contrast ineens erg groot is

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

" Gefeliciteerd met bella misschien beter eens da gaan voor alle zekerheid "

 Dank je wel :-) . 

Ze oogt verder niet ziek , maar ga voor de zekerheid wel een check laten doen bij de da 

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

" Na een loopsheid worden teefjes wat rustiger...vaak, hier merk ik er nog weinig van, je schrijft dat ze heerlijk anthousiast is tijdens een wandeling, daar is dus niets mis mee, en net een jaartje oud, loopsheid kan er zeker voor zorgen dat je teefje wat volwassen aan het worden is...ga eens wat extra met je hond er op uit en kijk of ze dan alle wandelingen energie heeft...twijfel je er toch dan nog over laat je teefje dan even nakijken...... "

 Ik ga vaak met haar op pad . Buiten is er niks aan haar te merken . Gooit haar energie eruit en dan bij thuiskomst is het weer slapen of ze drentelt rustig rond ...het hypere is er vanaf en dat is erg wennen !

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Dit had ik ook, precies met/tijdend/na het loopsheid. Ipv overal druk en actief is ze dat nu nog enkel buiten of als we mer haar gaan spelen. Verder slaapt ze eigelijk de hele dag binnen. Als ze idd verder gezond is, hoef je er niks achter te zoeken. Zolang ze buiten maar lekker actief blijven!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ik ga vaak met haar op pad . Buiten is er niks aan haar te merken . Gooit haar energie eruit en dan bij thuiskomst is het weer slapen of ze drentelt rustig rond ...het hypere is er vanaf en dat is erg wennen ! "

 Als ze goed eet, goed poept en lekker veel energie buiten heeft, zou ik me geen zorgen maken, je hond wordt volwassen en rustiger...het is even wennen voor je, kijk het gedrag goed aan, maar als ik zo lees is er niets aan de hand, teefjes worden rustiger na de loopsheid , een teken naar volwassenheid en daar hoort rustiger ook bij.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier ook een jonge hond erbij...buiten een brok energie, eet als een wolf en als ik thuis ben met dr, boem slapen....nog niet loops geweest maar wordt toch ook ouder en gaat straks ook volwassen worden...ze doen best veel buiten, is dan logisch dat ze thuis een plek zoeken en lekker rusten.....en het wordt ook warmer...

Volgende forumvraag: Benchtraining volwassen hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^