raar staartje - DA geweest

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus 3 doggies

honden foto van Odette * Bacchus

Haha die casper is eigenlijk een wit hondje.

Lastig zo een 'vaag' probleem. Er is duidelijk wat te zien, maar wat is de oorzaak?Hopelijk gaat het snel beter en heeft hij vlot weer een volle staart.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

"  Misschien wel, misschien is Loesjes Casper daarom zo  móói oranje.... "

 

Sinds ik de zeealgenmeel aan Casper geef; is zijn abrikooskleur (ja zo noem je die kleur bij poedels) wat dieper geworden en zijn vacht glanst in bepaald licht mooi, ondanks de warboel van krulletjes.

 

Dit staat in de productbeschrijving "bevorderen de pigmentering en laten de natuurlijke huids- en vachtkleur duidelijk uitkomen"

 

Bij bepaald kunstlicht en ook bij het licht van de ondergaande zon, wordt Caspers vacht glanzend goudkleurig.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Dan wordt het tijd voor een heel mooie foto van Casper in de ondergaande zon....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik heb een beetje meegelezen Jantien, en nee ik weet het niet maar, iets bracht me toch op het spoor, je schrijft, door het dragen van de trui.....het kan heel goed mogelijk zijn dat de huid toch wat afgesloten is door het dragen van de trui, nogmaals ik weet het niet, maar kan zeker...sanofor is niet alleen voor een  darmprobleem, ook voor het behouden van een goede vacht.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^