Zindelijk wandelen,bijten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel naominaomi

honden foto van naomi

ik heb een chihuahua van een half jaar oud, als ik na het spelen, slapen en eten met haar wil gaan wandelen bibbert ze uit haar vel en blijft ze op een plaats staan, ze wilt niks buiten doen, ook proneer ik haar op een doek te laten plassen maar ze kiest zelf een plaats uit , ik heb haar nog maar 3 dagen maar zou toch tips kunnen gebruiken want voel me een slecht baasje :(

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Drie dagen is nog heel kort, ik zou het rustig aan doen met haar. Als ze nog niet wil wandelen, dan gewoon lekker dicht bij de voordeur blijven even

 

Wat is haar achtergrond?

 

 

Wat bedoel je dat je haar op een doek wil laten plassen? Buiten bedoel je? Het lijkt me juist fijn voor haar als ze haar eigen plekje mag uitkiezen?

 

 

edit: niet denken dat je een slecht baasje bent hoor, jullie moeten gewoon nog aan elkaar wennen en leren kennen.

honden page profiel naominaomi

honden foto van naomi

" Drie dagen is nog heel kort, ik zou het rustig aan doen met haar. Als ze nog niet wil wandelen, dan gewoon lekker dicht bij de voordeur blijven even
 
Wat is haar achtergrond?
 
 
Wat bedoel je dat je haar op een doek wil laten plassen? Buiten bedoel je? Het lijkt me juist fijn voor haar als ze haar eigen plekje mag uitkiezen? "

 Met op een doek plassen bedoel ik binnen. Ze komt uit een hondenkennel

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

"  Met op een doek plassen bedoel ik binnen. Ze komt uit een hondenkennel "

 Ah ok, ik zou zelf gewoon doen alsof ze nog een heel jonge pup is en alles nog moet leren wb zindelijk maken. En na elke maaltijd, slapen, spelen, even eruit gaan.

 

 

Verder is ze waarschijnlijk ook niet gewend aan wandelen? Zat ze de hele dag in een kennel of werd er ook iets met haar gedaan?

honden page profiel naominaomi

honden foto van naomi

"  Ah ok, ik zou zelf gewoon doen alsof ze nog een heel jonge pup is en alles nog moet leren wb zindelijk maken. En na elke maaltijd, slapen, spelen, even eruit gaan.
 
 
Verder is ze waarschijnlijk ook niet gewend aan wandelen? Zat ze de hele dag in een kennel of werd er ook iets met haar gedaan? "

 Volgens mij bleef ze de hele tijd binnen en werd er niks met de puppy's gedaan, maar mss wilt ze geen bandje rond haar nekje ik weet het niet.

Volgende forumvraag: Aussiedoodle, Irish doodle
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^