Hondenbelasting

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

Ik vroeg me af.. Hoe moet ik dit gaan doen. Volgende week woensdag krijg ik de sleutel van mijn huis. Thuis net voor heel het jaar Hondenbelasting betaald. 

Als ik daar woon gaat diva elke dag mee naar werk, thuis waar ik nu Hondenbelasting betaal. Dus enigste verschil is dat ze savonds ergens anders slaapt. Ik ga toch niet dubbel op betalen dit jaar? En buite  dat als ze altijd overdag bij mijn ouderlijk huis is, krijg ik dan problemen als ik daar volgend jaar geen Hondenbelasting betaal?

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Je schrijft je in in de gemeente waar je woont en geeft daar aan dat je een hond hebt. Daar betaal je belasting. Op het moment van verhuizen schrijf je je uit in de gemeente waar je nu woont. Vertel daar even dat je hond dus ook mee verhuist en vraag om kwijtschelding voor dit jaar. 

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

" Je schrijft je in in de gemeente waar je woont en geeft daar aan dat je een hond hebt. Daar betaal je belasting. Op het moment van verhuizen schrijf je je uit in de gemeente waar je nu woont. Vertel daar even dat je hond dus ook mee verhuist en vraag om kwijtschelding voor dit jaar.  "

 Ow wist eigelijk niet dat het zo ging, bedankt!

honden page profiel Jackie en Kiba:)Jackie en Kiba:) 3 doggies

honden foto van Jackie en Kiba:)

Ik snap je tekst niet helemaal, maar begrijp ik goed dat je hond vaak in een andere gemeente is dan waar je woont (dus betaald).

 

Je betaald voor de gemeente waar je woont.

 

Ik denk dat je gewoon even moet bellen en vragen wat ze zeggen. Als de hond op jouw naam en je nieuwe adres staat, moet je daarvoor betalen. Lijkt mij als je als voor andere gemeente hebt betaald, dat je dit kan aantonen? Je kunt vast even informeren.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik vroeg me af.. Hoe moet ik dit gaan doen. Volgende week woensdag krijg ik de sleutel van mijn huis. Thuis net voor heel het jaar Hondenbelasting betaald. 
Als ik daar woon gaat diva elke dag mee naar werk, thuis waar ik nu Hondenbelasting betaal. Dus enigste verschil is dat ze savonds ergens anders slaapt. Ik ga toch niet dubbel op betalen dit jaar? En buite  dat als ze altijd overdag bij mijn ouderlijk huis is, krijg ik dan problemen als ik daar volgend jaar geen Hondenbelasting betaal? "

 Als je hondenbelasting moet betalen is dat alleen waar je woont in die gemeente....als je je hond mee neemt naar het werk in een andere gemeente, maakt niets uit, ook als je je hond uit logeren stuurd, je betáald in de gemeente waar je woont.....ik betaal niets, mag overal in nedereland met mijn hond komen.

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

Ik ga bij het uitschrijven in de gemeente wel even informeren

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Haha, ik begreep het ook niet helemaal, je gaat verhuizen ...je gaat je uitschrijven bij jouw gemeente, dan wordt de tijd van het jaar dat je er niet meer woont terugbetaald, in de nieuwe gemeente schrijf je je weer in, moet je daar belasting betalen voor je hond dan is dat vanaf de dag van inschrijven.

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

" Haha, ik begreep het ook niet helemaal, je gaat verhuizen ...je gaat je uitschrijven bij jouw gemeente, dan wordt de tijd van het jaar dat je er niet meer woont terugbetaald, in de nieuwe gemeente schrijf je je weer in, moet je daar belasting betalen voor je hond dan is dat vanaf de dag van inschrijven. "

 Oww als dat zo is komt het wel goed! Ja las mijn tekst even terug is idd beetje onduidelijk:p

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^