hond in bed slapen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Ik slaap al 3 nachten in de zetel met Raiko omdat Raiko aan de wond op zijn pootje likt (in glas gestapt tijdens de wandeling) dat likken mag niet, nu voel ik me niet erg fit door in de zetel te slapen al enkele nachten, we zouden hem meenemen naar ons  bed, maar gaat hij dat niet moeilijk hebben als hij hierna terug opnieuw beneden moet slapen? normaal slaapt hij in een bench in onze living, tenzij er iets met hem is, dan slaap ik of mijn man beneden, dat weet hij

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Ik denk dat het wel mee zal vallen. Ik heb mijn hond nu bij me in bed, maar gisteren sliep ze bijvoorbeeld beneden. Hier wisselen we zo vaak, dan is ze 2 weken achter elkaar bij mij, en dan slaapt ze weer een poosje beneden, en ik beslis wanneer dat zo is. Nooit problemen mee gehad, ze slaap overal net zo lekker :) 

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Zou het gewoon doen hoor. Ik heb pups ook altijd bij mijn bed gehad. Nooit een probleem om later in de woonkamer te laten slapen. Je kan dat ook altijd afbouwen als hij weer beter is door eerst in zijn bench naast je bed te slapen en dan de bench steeds verder weg als het een probleem is.

Trouwens een tip voor het pootje. Als het niet te lang achter elkaar is dat het gaat broeien kan een honden schoentje of sok heel handig zijn.

honden page profiel Lissa en BadaloniusLissa en Badalonius

honden foto van Lissa en Badalonius

Badje is heel vaak mee naar boven geweest toen hij jonger was en dan sliep hij op mijn voeten. Maar toen hij zwaarder werd ben ik daarmee gestopt (hij kan -en mag- niet de trap zelf op en af). Ik heb geen kik gehoord. En Badje is een pieperd hoor, die gaat rustig onder aan de trap staan loeien als ik te lang boven ben (volgens hem). Ik zou me er niet te druk om maken:)

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

" Zou het gewoon doen hoor. Ik heb pups ook altijd bij mijn bed gehad. Nooit een probleem om later in de woonkamer te laten slapen. Je kan dat ook altijd afbouwen als hij weer beter is door eerst in zijn bench naast je bed te slapen en dan de bench steeds verder weg als het een probleem is.

Trouwens een tip voor het pootje. Als het niet te lang achter elkaar is dat het gaat broeien kan een honden schoentje of sok heel handig zijn. "

 Dat draagt hij door de dag op ons werk (hij komt mee) zodat er geen vuil in komt, thuis en snachts blijft het bloot, ik neem hem mee naar boven, kan het idd afbouwen indien nodig

honden page profiel bentebente

Het zal weer even acclimatiseren worden, maar echt een issue zal het niet worden. Misschien een paar nachtjes gepiep.

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Waarschijnlijk gaan jullie het straks moeilijker vinden dan de hond 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Hier is het dus écht niet meer af te leren , al zou ik zo graag terug wat meer eigen ruimte hebben. 

Lance zijn slaapplekje thuis in bed en overal anders is het improviseren met handdoeken  omdat hij er niet zou uitvallen.

Eerlijk ? ik zou toch liever hebben dat hij in zijn eigen mandje slaapt.

maar ik besef dat het mijn eigen schuld is.

En een terrier die houdt vol...

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Die van mijn slapen soms ook bij ons in bed, eigenlijk nog niet gemerkt dat ze gaan zeuren als ze beneden moeten blijven... behalve dat ze na de avond wandeling in de hal wel even bij de trap blijven wachten om te kijken of ik naar boven wijs haha. 

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

" Waarschijnlijk gaan jullie het straks moeilijker vinden dan de hond  "

 Haha vrees ervoor.. 

Hij heeft in elk geval goed geslapen, nam wel veel plaats  

Maar toch enkele keren wakker geworden omdat ie aan zen wond likt, dus toch wel nodig, in de zetel slapen is goed voor enkele uurtjes maar voelde me na enkele nachten toch stijf  wel overal haar natuurlijk... Die rui hè 

Als zijn pootje genezen is laten we hem terug beneden hoewel ik dat eigenlijk wel nog leuk vond haha 

Volgende forumvraag: Wat te doen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^