Labrador pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Mrie7 (Gast)

Dag iedereen, volgende week mogen wij om onze labrador pup. De laatste 2 keren merkten we dat onze pup veeel rustiger is dan de andere pups. Hij speelt veel minder tot niet en komt itt tot andere pups, telkens in onze armen liggen en slapen. Is dit normaal? Kan het zijn dat het gewoonweg een heel rustige hond zal zijn of is hij mss ziek? Het is de grootste/dikste van alle reutjes in het nest en ziet er vrij gezond uit..   alvast bedankt

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

" Dag iedereen,
volgende week mogen wij om onze labrador pup. De laatste 2 keren merkten we dat onze pup veeel rustiger is dan de andere pups. Hij speelt veel minder tot niet en komt itt tot andere pups, telkens in onze armen liggen en slapen. Is dit normaal? Kan het zijn dat het gewoonweg een heel rustige hond zal zijn of is hij mss ziek? Het is de grootste/dikste van alle reutjes in het nest en ziet er vrij gezond uit..
 
alvast bedankt "

 Wij hebben onze pup drie keer gezien voordat we 'm op gingen halen, en alle drie de keren sliep hij. Vaak was er wel een broertje of zusje wakker, maar hij nooit. Ging daarom vaak ook wel teijfelen, net als jij nu doet, maar wij kregen toch echt een pup vól energie. 

 

Wat vertelt de fokker over de pup? Een goede fokker merkt echt wel of het goed gaat met zo'n kleintje hoor. 

Marie (Gast)

Bedankt voor je snelle reactie! Stelt me al wat gerust :) de fokker zei dat het een rustige pup zal zijn, die niet teveel van drukte houdt en makkelijk op te voeden zal zijn.. een keer liep hij uiteindelijk wel even rond, maar ging al snel in een hoek gaan liggen om te slapen terwijl zijn broertjes speelden. 

honden page profiel BrigitteBrigitte

honden foto van Brigitte

Misschien is hij ook wel een holle bolle gijs, buikje vol en dan lekker rusten. Indien er iets niet juist is , zal de fokker jou dat zeggen en de pup wat langer houden.

Pups slapen zo wie zo al veel. Veel geluk met je pup. Geniet ervan ;-)

Anoniem (Gast)

Lekker toch een rustige pup?

Hadden wij ook, de energie komt met de maanden:)

 

 

Als je het niet vertouwd dam doe je de pup check bij de dierenarts, is gratis bij de meeste

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker

honden foto van laura   Diva&Nova

Haha een rustige labrador pup.. kan ik mij niet echt voorstellen

Als je een goede fokker hebt,  en zegt dat het gewoon een rustige pup zal zijn, kan dat best. Je kan idd altijd de pup nog laten nakijken. Veel plezier!

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Wij hebben op aanraden vd fokker ook de meest afwachtende en rustigste pup meegekregen.een goede fokker zal altyd afgaan op de beste combi baasjes-pup en kent ze door en door.

Uiteindelijk bleek onze pup toch wel actief te zijn,maar dan idd 1tje die ff de kat uit de boom kijkt bij nieuwe situaties.

Dus,geen nood, leven zal er genoeg inzitten ;-)

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Pas maar op.....stille wateren hebben diepe gronden........ De rustige binnen het nest is lang niet altijd dezelfde rustige pup in zijn nieuwe huisje hoor. Net zo voor de drukste uiteraard. 

Marie (Gast)

Bedankt iedereen! 

We zullen zoiezo naar de dierenarts gaan :) 

 

honden page profiel TukkerTukker

honden foto van Tukker

" Pas maar op.....stille wateren hebben diepe gronden........ De rustige binnen het nest is lang niet altijd dezelfde rustige pup in zijn nieuwe huisje hoor. Net zo voor de drukste uiteraard.  "

 Precies! Mijn nichtje kreeg ook de meest rustige pup uit het nest. Ze heeft dat ruimschoots ingehaald 

Een lekker actief ding volop (leuke) streken. Zonder broertjes en zusjes kwam ze helemaal uit haar schulp. 

 

Maak je je toch zorgen,  bespreek dat dan met de fokker. 

Volgende forumvraag: Huisdieronderzoek: input nodig
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^