Wij zijn terug!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Na een jaar te zijn weggeweest in Australië en een maand in Azië, en gisteravond totaal verrast doordat er heel veel familie leden me op stonden te wachten op Schiphol met spandoeken, heb ik gisteren weer mijn hondenmeisje mogen omarmen. 
Wat heb ik haar gemist, en ben ontzettend dankbaar dat mijn moeder een jaar lang heel goed voor haar heeft gezorgd. We gaan nu weer alles terug oppakken, veel trainen zodat ze, als alles door gaat, ik haar in mijn volgende jaar Australië bij me kan hebben. Ik laat haar nooit meer zo lang alleen 

 

Filmpje nadat we elkaar na een jaar weer zagen, ze was echt even door de war, blafte niet, en reageerde niet zoals ze normaal reageert, maar wel ontzettend lief. Vanmorgen jankte ze wel de hele boel bij elkaar toen het niet mijn moeder, maar ik was die naar beneden kwam, we zijn heel blij dat we weer bij elkaar zijn!

 VIDEO

 

En natuurlijk ook heel blij om dit kleintje ook weer te zien, die ook háár baasje (mijn zusje) moet missen die een half jaar in Amerika zit (die ik overigens over 2 weken ga opzoeken) 

 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Wat een heerlijk weerzien! Geniet nu maar optimaal van elkaar! Knufffffffffffeltjes time! 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Jeetje is het jaar weer gedaan .... maar wat een heerlijk weerzien ... geniet ze 

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper 3 doggies

honden foto van Tiffani & Pepper

Aah geweldig 

 

Welkom terug!

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Welkom terug zo moois 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Ik herinner me jou zeker ook nog....een jaar is niet lang...

En de naam Kahlua kom je ook niet dikwijls tegen. ..

Was een prachtig jaar zeker ? 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Heee Pascale en Kahlua, welkom terug!

Jeutje, wat gaat een jaar snel voorbij.

Echte wereldreizigers, je zus en jij

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

fijn dat je er weer bent

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Welkom terug!!

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Leuk filmpje! En welkom terug natuurlijk! 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Jee.dat jaar al voorbij?

Mooie herinneringen goed bewaren.

Fijn om weer terug te zijn,het hele clubje weer compleet .

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

hey!
waarom ben je naar australie en azie geweest? voor je werk of gewoon omdat je ervan houd?
en leuk dat je je zusje over 2 weken gaat opzoeken in amerika!
en waneer wil je je volgende reis naar australie plannen dan?
en neemje je hond dan wel mee?
en lief dat je familie je zo op stond te wachten

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Snel gegaan, en je ziet, ze kennen je nog altijd...

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Welkom terug!!  Heerlijk zo'n thuiskomst! 

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

De jaar is echt snel gegaan

Welkom terug

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 3 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

Welkom terug! 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Hee Pascale, welkom terug! Heb je het goed gehad in Australië? 

Heb nog vaak aan je gedacht, hoe het met je zou gaan. Heb in het topic toen nooit wat weer gelezen. Dat vond ik erg jammer hoor.

 

Wat leuk ook dat je over 2 weken naar Amerika gaat!

 

Je gaat terug naar Australië? Ga je er wonen of nogmaals rondreizen? Kan me voorstellen dat je kahlua bij je wilt hebben hoor.

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Dankjewel voor de leuke reacties, voel me meteen weer erg welkom :) 

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

" Hee Pascale, welkom terug! Heb je het goed gehad in Australië? 
Heb nog vaak aan je gedacht, hoe het met je zou gaan. Heb in het topic toen nooit wat weer gelezen. Dat vond ik erg jammer hoor.
 
Wat leuk ook dat je over 2 weken naar Amerika gaat!
 
Je gaat terug naar Australië? Ga je er wonen of nogmaals rondreizen? Kan me voorstellen dat je kahlua bij je wilt hebben hoor. "

 Ja was inderdaad jammer, tijdens mijn werk op cattle stations was er geen bereik en wifi mocht alleen gebruikt worden in nood. Ik heb toen Tiffani 1 of 2 keer iets namens mij laten updaten. Ook tijdens het reizen was internet data gewoon te duur om op HP te komen. 

 

Alles is heel goed gegaan, ik heb zo genoten en voel me ook een beetje down nu doordat ik weer hier in NL ben, maar natuurlijk onwijs blij iedereen weer te zien, met name Kahlúa! 

Ik ga waarschijnlijk terug naar Australië, ik heb daar een baan aangeboden gekregen waar mijn vriendin nu woont / werkt, en die gaat naar Canada waardoor die plek vrij komt en ik goed contact heb met de manager daar, het gaat op een paarden ranch en het fokken van racepaarden. Ik zou dar per dag ongeveer 2 / 3 uur werken, de rest ben je vrij, heb een eigen huis met 4 slaapkamers, goede airco, en honden zijn van harte welkom, dus.. waarom dan niet Kahlúa 24 / 7 bij me hebben? Het is nog maar een plan, en er moet heel veel geregeld worden, maar ze zal voor de zekerheid deze maand al haar Rabiës injectie krijgen en een bloedonderzoek. Mocht Kahlúa niet mee kunnen, dan is de kans heel groot dat ik zelf ook niet ga. Ik wil haar niet nog een jaar missen. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Ja was inderdaad jammer, tijdens mijn werk op cattle stations was er geen bereik en wifi mocht alleen gebruikt worden in nood. Ik heb toen Tiffani 1 of 2 keer iets namens mij laten updaten. Ook tijdens het reizen was internet data gewoon te duur om op HP te komen. 
 
Alles is heel goed gegaan, ik heb zo genoten en voel me ook een beetje down nu doordat ik weer hier in NL ben, maar natuurlijk onwijs blij iedereen weer te zien, met name Kahlúa! 
Ik ga waarschijnlijk terug naar Australië, ik heb daar een baan aangeboden gekregen waar mijn vriendin nu woont / werkt, en die gaat naar Canada waardoor die plek vrij komt en ik goed contact heb met de manager daar, het gaat op een paarden ranch en het fokken van racepaarden. Ik zou dar per dag ongeveer 2 / 3 uur werken, de rest ben je vrij, heb een eigen huis met 4 slaapkamers, goede airco, en honden zijn van harte welkom, dus.. waarom dan niet Kahlúa 24 / 7 bij me hebben? Het is nog maar een plan, en er moet heel veel geregeld worden, maar ze zal voor de zekerheid deze maand al haar Rabiës injectie krijgen en een bloedonderzoek. Mocht Kahlúa niet mee kunnen, dan is de kans heel groot dat ik zelf ook niet ga. Ik wil haar niet nog een jaar missen.  "

 

Kan me voorstellen dat je niet je internet data aan hp gaat gebruiken. Familie en vrienden mailen enz is natuurlijk wel belangrijker.

 

Wat leuk dat je mogelijk terug gaat! Maar kan je van 2-3 uur pd werken rondkomen? Ik hoop voor je dat kahlua met je mee kan. *begint vast hard te duimen.

 

 

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

" hey!waarom ben je naar australie en azie geweest? voor je werk of gewoon omdat je ervan houd?en leuk dat je je zusje over 2 weken gaat opzoeken in amerika!en waneer wil je je volgende reis naar australie plannen dan?en neemje je hond dan wel mee?en lief dat je familie je zo op stond te wachten "

 Ik ben naar Australië gegaan omdat me dit een heel leuk land leek, en omdat mijn moeder altijd tegen ons heeft gezegd te gaan reizen wanneer je nog jong bent. Toen ik Kahlúa had gekocht wilde ik eigenlijk niet meer gaan, maar mijn moeder heeft me aangeboden op Kahlúa te letten, dus heb ik mijn baan opgezegd, koffers gepakt en ben ik 6 weken later vertrokken. Ik heb daar 7 maanden gewerkt op cattle stations, dus veedrijven op paarden en crosmotors etc. Denk aan Mcleod's daughters (waar ik trouwens ook op de boerderij ben geweest) alleen dan 10 keer zwaarder haha. Daarna heb ik een auto gekocht, en ben ik in mijn eentje Australië door gereden, heb elke staat, behalve West Australië gehad, dat staat op de planning voor de volgende keer. 

Wanneer ik terug ga weet ik niet, ik heb daar een ontzettend goede vriendin ontmoet, die daar woont, en naar Nederland komt dus die wil ik ook niet te lang missen, net zoals de andere vrienden die ik daar heb ontmoet. Als het aan mij lag zou ik nu al een vlucht terug boeken, maar niet zonder mijn hond. Dus wanneer precies durf ik niet te zeggen. Het kan over 6 maanden zijn, kan ook meer dan een jaar duren :) 

Ik ben overigens als alles meezit, en ik een baan vindt, van plan eerst een maandje of 2 met Kahlúa door Europa te reizen, dan weet ik hoe het reizen met een hond is en of het ons beide bevalt. 
Nadeel is dat, als ze mee kan naar AUS, ze 6 aaneengesloten maanden in het land van export moet verblijven, die maanden heeft ze nu natuurlijk gehad, als ik nu met haar met haar naar het buitenland ga, moet het weer opnieuw vanaf dat het moment dat ze NL weer ik gaat. 

Nu vooral even genieten van alle mensen, de band met Kahlúa weer perfect opbouwen en dan zien we wel verder

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Leuke foto's en leuk filmpje! 

 

Welkom terug! 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Welkom terug en wat een ongelooflijke reis heb je achter de rug. En wat een geweldig filmpje van jou en Kahlua 

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

"  
Kan me voorstellen dat je niet je internet data aan hp gaat gebruiken. Familie en vrienden mailen enz is natuurlijk wel belangrijker.
 
Wat leuk dat je mogelijk terug gaat! Maar kan je van 2-3 uur pd werken rondkomen? Ik hoop voor je dat kahlua met je mee kan. *begint vast hard te duimen.
 
  "

 Jazeker, ik verdien daar dan 800 dollar per week, na de tax. We worden namelijk gewoon voor 8 uur werk betaald, 7 dagen per week. En is dit backpackers loon, het kan zijn dat ze me normaal uitbetalen, Australië verdient behoorlijk goed, al is alles daar wel ook extreem duur (klein bakje druiven kost bijvoorbeeld 19 dollar)  Ik hoop inderdaad dat ze mee kan, dan kan ik daar een jaar hard werken, en dan in NL een nieuwe opleiding volgen en betalen ( als ik weet wat ik wil doen haha) 
Ik werk nu in de zorg, waar ik ook gestudeerd heb, maar vindt dit niet leuk, het zit er alleen dik in dat ik toch nog even in de zorg moet werken in NL, zodat ik ook Kahlúas entingen en vlucht etc kan betalen :) Ik ga ook duimen, maar durf er nog niet teveel op te hopen, het schijnt toch wel heel veel gedoe te zijn, maar ik ga mijn best doen. 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Wauwww wat een gaaf verhaal!! 

 

Hopelijk kunnen jullie samen naar Australië. 

 

Welkom terug op HP! Je naam herinner ik me nog vaag haha. 

 

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Fijn dat je weer veilig terug bent! Geniet van elkaar!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Jazeker, ik verdien daar dan 800 dollar per week, na de tax. We worden namelijk gewoon voor 8 uur werk betaald, 7 dagen per week. En is dit backpackers loon, het kan zijn dat ze me normaal uitbetalen, Australië verdient behoorlijk goed, al is alles daar wel ook extreem duur (klein bakje druiven kost bijvoorbeeld 19 dollar)  Ik hoop inderdaad dat ze mee kan, dan kan ik daar een jaar hard werken, en dan in NL een nieuwe opleiding volgen en betalen ( als ik weet wat ik wil doen haha) Ik werk nu in de zorg, waar ik ook gestudeerd heb, maar vindt dit niet leuk, het zit er alleen dik in dat ik toch nog even in de zorg moet werken in NL, zodat ik ook Kahlúas entingen en vlucht etc kan betalen :-) Ik ga ook duimen, maar durf er nog niet teveel op te hopen, het schijnt toch wel heel veel gedoe te zijn, maar ik ga mijn best doen.  "

 

Vind je helemaal niks in de zorg leuk dan? Want binnen de gehandicaptenzorg kun je bijvoorbeeld met een zorgachtergrond ook binnen dagbesteding werken enzo.

honden page profiel SuusSuusgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Suus

Wow! Wat een gaaf avontuur heb jij gemaakt!
Zelf ben ik in Nieuw-Zeeland geweest, zou ook graag terug willen, maar mijn honden houden mij tegen. En het filmpje... ze is echt van slag om je te zien, erg bijzonder om te zien!

 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Pascale,

Welcome back.

Kan me bijna niet voorstellen dat er al weer 1 jaar voorbij is.

Kahlúa is het toppunt van blij zijn in je filmpje.

Heerlijk om te zien.

Het zou heel mooi zijn als Kahlúa volgend jaar mee kan naar Australië.

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

"  
Vind je helemaal niks in de zorg leuk dan? Want binnen de gehandicaptenzorg kun je bijvoorbeeld met een zorgachtergrond ook binnen dagbesteding werken enzo. "

 ik heb anderhalf jaar in de gehandicapten zorg gewekt, ook heel veel verschillende stages gehad. Uiteindelijk voor ik vertrok gewerkt op een kleinschalig wonen afdeling met dementerenden, waaronder een paar met een psychische problemen, ik vindt het werk niet erg, maar het is niets voor mij om de rest van mijn leven te doen :) 

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^