rellen met poes Sara en de relteckels. 2

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

net 2 drijfnatte hondjes af gedroogd vies weer wou vandaag friet eten maar dat word nu een gebakken eitje op brood wat een vies weer. Sara vind het wel leuk achter het raam ze tikt veilig droog naar de druppels op het raam . Hein.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ja t is hier ook behhhh, morgen storm!

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

nou de storm valt mee . alleen dat regen water alles staat weer vol de tonnen .ik heb er een pomp in hangen zo blijft het water in beweging , heb ik geen last van muggen larven muggen houden niet van stromend watervorig jaar gooide ik steeds de tonnen leeg ivm muggen larven in huis heb ik grote citroen geraniums staan willen de voortuin leeg halen alleen de appel boom mag blijven de rest word betegeld en dan zet ik er bakken op. de voortuin is ooit helemaal grind geweest . hij moet toch opgehoogd worden en we hebben al zoveel grind weg ge haald niets groeit er en als hij betegeld is is dat fijner voor de hondjes ook de heg gaat er uit en dan komt er een mooi hek voor scheelt ook weer een 75cm meer ruimte helaas met dit weer s het niet te doen. Sara is weer regen druppels aan het vangen in de venster bank. hondjes aan het kluiven lekker rustig dus, Hein.

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

Ja Anny ik heb ze al lang binnen . en mijn dank is groot. vooral aan Kees. tenslotte open de zij het topic. maar nu gaan we verder rellen nadat ik eerst Lodewijk binnen laten. zo hondjes binnen Sara eten gegevenen een standje ze zataan mijn planten . nu is ze aan het staarten meppen Lodewijk gaar op zijn staart zitten maar Lobke blijft kwispelen gaat steeds beter tussen Lodewijk en Sara zolang ze maar van zijn staart af blijft. Hein.

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

hallo allemaal, wat heb jij voor mooie plannen in de tuin dat wordt noch hard werken. Ik help graag in de tuin kan namelijk goed graven alleen vrouwtje vind dat niet leuk. Heb haar tuinbeeld wat daar stond netjes begraven bij de frambozen. Groetjes max

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Wat ben je vroeg Hein, hier snurkt alles nog!

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

Mijn dieren vinden dat De morgen stond goud heeft in de mond. ben altijd vroeg ,was net Sara kwijt en dat was verdacht, dus ik kijken waar ze was nou lekker vredig bij de hondjes in de mand. duurde maar even want opeens zat ze op de tv kast naar de vogels aan het kijken daar weg gejaagd nu zit ze in de voorkamer een papieren zak doekje te peuteren ut het pakje, ook dat mag niet, nou ja heb haar er een gegeven en nu is ze aan het snipperen .och netjes is het hier altijd maar 5minuten dan haalt ze wel wat anders uit de kast, maar wij leven voor plezier niet voor een strak huis waar ieder kreukje op de bank kleden steeds glad gestreken word. Hein.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Zo is dat. Een huis is om in te leven!

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

Sara hier, ben boos mijn nieuwe vriendje Joep is weer weg hij is bij buurman . Lodewijk en hij hebben gevochten en toen ging Lobke ook meedoen moest Hein 3hondjes uit elkaar houden . en toen begon Joep weer, toen kwam buurman en die nam Joep mee nou blijft hij bij buurman. Hein zijn nicht weet er van ik mis mijn vriendje wel hoor wij speelden samen . hein zegt ja ik ga geen hond steeds in de bench stoppen dat kan niet dus nu is hij bij buurman. geef Lodewijk straks een oplawaai . lelijke vechtjas/ oh ik ben zo boos. Sara.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ja dat kan ik me voorstellen. Stelletje relteckels!

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

nou Hein is heel boos op Lodewijk.wel 4 planten op de grond, en hij stond te grommen omdat Joep met buurman buiten liep toen stuurde Hein hem in zijn mand ging hij weer staan grommen in de venster bak toen heeft Hein hem in de douche gezet bleef hij te keer gaan , nou toen heeft Hein hem onder de koude douche gezet was hij drijfnat toen moest hij de mand in ,wij Lobke en ik lagen lekker op de bank. Hein gooide nog een kleed in de mand zodat hij zich droog kon wrijven .. ging Hein later met de hondjes naar buiten en buurman met Joep nou hij durfde nog niet zijn lip op te trekken . anders was hij weer de douche in gegaan had Hein gezegd en dan mocht hij er niet meer uit pas met sint juttemis. heb Hein nog nooit zo boos gezien. hij is het nu vergeten hoor want Lodewijk zat daar straks weer op schoot. ja zegt Hein er word niet gevochten of gegromd in mijn huis. Sara.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Wat stout van Lodewijk...  Obi kan dat soms ook niet laten, blaffen naar buurhondjes daarom hebben we nu een deel raam folie. Want als we er niet zijn doet hij het stiekem. En krast ie de vensterbank en zelfs de raam. Nu ziet ie ze niet en is dat voorbij. 

 

Obi was gisteren ook stout had 1 voor 1 de hele wasmand die voor het wasmachine te wachten stond leeggehaald. Dekens, poetsdoeken overal lag wel iets. En dan kruipt ie snel weg achter het andere baasje als je hem daarop aanspreekt. Of soms gaat ie er snel bovenop liggen met zijn buik, alsof ie wil zeggen: " Hoezo? Poetsdoek? Er ligt toch niets...?!"

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

normaal ziet Lodewijk niets maar hij hoorde buurman en Joep en via mijn stoel is hij de vensterbank in gekropen. vandaag geoefend ,buurman met Joep blaffend ophet veld, Lodewijk stond op sprong op de stoel en ik zei alleen maar DOUCHE? nou hij dook in zijn mand en heeft niet meer gereageerd. Sara ligt de hele middag al boven op het wasrek. ligt een Plaid over dus het wasgoed blijft schoon. Hein.

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

zo Hein was boos zat alleen maar achter de tv hij gaf een brul joh. in china zijn ze nu doof. toen ik het weer deed joeg hij mij de voorkamer in en deed de deur op slot. anders maak ik hem open natuurlijk. nou dat was 9 uur en hij heeft om kwart over 10 de deur weer open gezet, voorlopig blijf ik maar weg bij die tv er voor zitten mag ook niet dan kan hij de tekst niet lezen , hij moet gewoon engels leren kan hij het verstaan.Joep word morgen op gehaald hein, achternichtje is eerder thuis gekomen , dus kan hij in zijn eigen huis weer, Lodewijk en Joep zijn geen vriendjes meer rare honden, groetjes Sara.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Ohhh was Hein dat? Obi en de schildpadden dachten dat ze een oerknal ergens in het universum hoorde. 

Lodewijk toch... 

Wat zul jij straks schoon zijn als je elke keer onder de douche staat... 

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

hij is nog net zo  zwart als dat hij geboren was Sara.

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

We hebben vannacht Hein uit ons bed gegooid.  maar na een uurtje joeg hij ons de slaapkamer uit en ging hij weer snurken, Sara Lobke en Lodewijk.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Uit bed gegooid? Hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen? 

Kijk en daarom slaapt Obi nou gewoon lekker in zijn eigen bed. 

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

wij ook hoor Hein mag er bij. Sara.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" wij ook hoor Hein mag er bij. Sara. "

 Hihi dat is wel hoe katten dat zouden zien ja. 

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

Ik liet de hondjes buiten en ja hoor Sara glipte ook mee ik had de binnendeur gesloten zodat zeniet weg kon. doet mijn hulp de binnendeur open en ja daar ga je dan gelukkig voor mij rent ze de honden na dus ik Roep de honden die omdat het regende direkt naar binnen rende met Sara achter hen aan,. nou moet ik helemaal goed opletten want ze is weer krols sinds vanavond dus nu sleutel in de deur en als ik de hondennaar buiten laat de binnendeurop slot. kan niemand de deur open doen voor Sara ,binnenkort word ze geholpen . maar wat een eikel die hulp. ja hij wou de slaapkamer i n. ik zei dan wacht ze maar tot ik de deur open doet. Hein.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Ik liet de hondjes buiten en ja hoor Sara glipte ook mee ik had de binnendeur gesloten zodat zeniet weg kon. doet mijn hulp de binnendeur open en ja daar ga je dan gelukkig voor mij rent ze de honden na dus ik Roep de honden die omdat het regende direkt naar binnen rende met Sara achter hen aan,. nou moet ik helemaal goed opletten want ze is weer krols sinds vanavond dus nu sleutel in de deur en als ik de hondennaar buiten laat de binnendeurop slot. kan niemand de deur open doen voor Sara ,binnenkort word ze geholpen . maar wat een eikel die hulp. ja hij wou de slaapkamer i n. ik zei dan wacht ze maar tot ik de deur open doet. Hein. "

 Wel herkenbaar altijd dat gehannes met weer een andere hulp. Zeker in combinatie met huisdieren... 

De hulp bij mijn moeder liet een keer de deur van de gang open. En zoefff mijn ouders' hondje (een kleintje is dat maar) rent zo de trap op naar boven, want ja baasje wakker maken is het allerleukst. Dat is een extreem steile trap waardoor dat hondje later dan niet meer naar beneden durft. Dus dan staat ie daar als baasje later beneden is, alleen boven. Zegt de hulp: "Ja sorry hoor ik durf dat hondje echt niet naar beneden te tillen". Joh laat de deur dan niet zolang open staan.. Hondje van nog geen 10 kilo en echt een schat van een dier. Zo'n allemansvriendje.. Dus de hulp had toen in paniek uiteindelijk maar naar familie gebeld. 

Dus toen is familie langs gekomen om het hondje even beneden te tillen.. 

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

Goedemorgen ,heb vanmorgen Hein geholpen  heb de was afgehaald  vond hij niet leuk want alle knijpers sprongen de kamer in. heb hij mij opgesloten in de slaapkamer en toen met de bezem de knijpers bij elkaar geveegd mag ook helemaal niets dus ga ik mij gedragen en in de hondenmand een dutje doen. Sara.

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

Hein heeft de knijpers niet op geraapt hij moest nodig, toen heb ik alle knijpers weer door de kamer geslagen , je weet wel meppen daar ben ik goed in. kon hij ze weer bij elkaar vegen  toen kwam buurmeisje met knikkers en ze laat die vallen nou grote pret voor mij  moest buurmeisje ze op rapen , dat wou ze niet nou toen heeft haar vader het gedaan ,  kreeg ze limonade maar geen koekje ze had het koekblik geopend en een koekje gepakt zei Hein mag dat ja van mijn papa mag dat, Hein zegt van mij niet gooit ze het koekje in de honden mand nou toen zei Hein dat ze weg moesten het was een chocolade koekje  Hein heeft gezegd dat het buurmeisje pas weer mag komen als ze zich gedraagd,  nou toch een verhaal . wij zijn zelf lief geweest hebben niks gepikt dat doen we wel als Hein niet kijkt. groetjes Sara Lobke en Lodewijk.

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

ja wij hebben nu wel iets gepikt  ik had het eerst toen pikte Lobke het van mij maar die vond het vies toen jatte Lodewijk het nam gauw een hap en spuugde het uit. ik had het gepikt uit de badkamer ja wat kan je daar nu pikken , ja juist een stukje zeep nou pikken we vandaag niks meer of toch dat broodje smeer worst ruikt wel erg lekker Sara help ons, Lobke en Lodewijk.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ohoh, chocola met zeep, als dat maar goed komt!

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

We hebben het niet gegeten hoor daar was het te vies voor. Hein had dat stukje zeep laten vallen en kon het niet vinden  nu let hij beter op ,dat broodje is niet gelukt Sara,

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

Nadine en Lilly we missen jullie  Sara en de relbende.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" We hebben het niet gegeten hoor daar was het te vies voor. Hein had dat stukje zeep laten vallen en kon het niet vinden  nu let hij beter op ,dat broodje is niet gelukt Sara, "

 Oh jammer van dat broodje...Vandaag weer proberen!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 37 123 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Volgende forumvraag: Oeps! Geleerd...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^