Verstuikte elleboog

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Monique Machielsen-VerhagenMonique Machielsen-Verhagen

honden foto van Monique Machielsen-Verhagen

Goedendag allemaal,

rocky van mij rende woensdag op het strand en toen gilde hij het ineens uit van de pijn en wilde/kon niet meer op zijn voorpoot staan. Het duurde drie kwartier voor ik het strand af was hij is 15 kilo en dat is erg zwaar om te dragen.

gelijk naar de da gereden. Die vermoed verstuikte elleboog. Er zijn wel foto's gemaakt en daar was gelukkig geen breuk te zien. Pijnstiller met ontstekingsremmer gehad. Vrijdag liep hij nog niet en toen tramadol erbij gehad. Nu hinkt hij wel maar gebruikt zijn poot nog niet. Heeft iemand hier ervaring mee want ik ben zo bang dat er meer aan de hand is.

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

Als je zelf de diagnose van de arts niet helemaal vertrouwd en bang bent dat er meer aan de hand is.

 

Kan ik je alleen adviseren. Om er door een specialist naar te laten kijken. Bijvoorbeeld kreupel dier.

 

Al dan niet om te voorkomen dat t erger word doordat misschien niet de juiste behandeling is ingezet. Of ter geruststelling voor jezelf als mocht blijken dat wel de juiste diagnose is gesteld.

 

Specialistische kliniek of bijvoorbeeld kreupel dier zou je kunnen contacteren en je twijfel kunnen voorleggen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Verstuikt is zeer pijnlijk, als ons dat overkomt lopen we de eerste tijd op krukken, hou je hond rustig, geef echt lijnrust, .laat alleen uit plassen en poepen en meer niet, pas op met te veel pijnstilling, want dan gaat je hond door......    er zijn fotoos gemaakt vertel je, daar was niets op te zien van een breuk, gelukkig, verstuikt duurt toch echt wel een paar weekjes hoor.

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Mijn hond heeft laatst een verstuikt teentje gehad.

Hij heeft 2 weken rustig aan moeten doen, en aan de lijn blijven.

Maar ik denk dat een verstuikte elleboog misschien lastiger is om te bewegen, dan een verstuikt teentje.

Mijn hond heeft 2 dagen gemankt, daarna gebruikte hij z'n poot alweer.

honden page profiel Monique Machielsen-VerhagenMonique Machielsen-Verhagen

honden foto van Monique Machielsen-Verhagen

D" Verstuikt is zeer pijnlijk, als ons dat overkomt lopen we de eerste tijd op krukken, hou je hond rustig, geef echt lijnrust, .laat alleen uit plassen en poepen en meer niet, pas op met te veel pijnstilling, want dan gaat je hond door......    er zijn fotoos gemaakt vertel je, daar was niets op te zien van een breuk, gelukkig, verstuikt duurt toch echt wel een paar weekjes hoor. "

 Dank je hier heb ik wat aan. Je gaat toch twijfelen.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Dank je hier heb ik wat aan. Je gaat toch twijfelen. "

 Dat zou ik ook doen, maar echt als er niets te zien is op de elleboog, geen afbrokkeling van bot is dat al mooi meegenomen, houdt je hond voorlopig nu twee weken aan de lijn, en zolang die nog mankt alleen rondje plas en poep, meer niet,                        probeer je hond thuis rustig te houden, geef een goed bot zodat tie de energie kwijt kan.....       .als je hond niet meer mankt dan kan je de rondjes wat gaan uitbreiden, maar nog steeds aan de lijn, voorzichtig......   en pas op met de pijnstilling, als je hond niets voelt gaat tie door...tuurlijk is pijnstilling even nodig maar niet te veel...        als er echt geen vooruitgang is, vraag dan aan je dierenarts voor een orthopeed.

Volgende forumvraag: Groei volwassen? hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^