Teef is onrustig

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

indy (Gast)

Hallo toch even een vraag heb hier een teef van 3 en 1/2 jaar. Zeer lief echte familie hond luistert goed enz enz nu is ze sinds een paar weken allemaal zielig aan het piepen niet piepen van pijn maar gewoon zielig aan het doen en aandacht aan het trekken moet contenu op me voeten liggen en als ik zeg dat ze op haar plaats moet blijft ze op en neer aan het ijsberen.  Ook lange wandelingen wel aandacht geven negeren spelen verandert niks aan het opdringen en piepen word er echt gek van soms als er visite is of de telefoon gaat gaat ze er gewoon overheen aan het piepen heeft er iemand nog suggesties wat ik hieraan kan doen? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het is sinds een paar weken dat ze zo onrustig is, je hond is 3.5. jaar oud, als dat zo plotseling gekomen is zou er dan wat medisch aan de hand kunnen zijn ?

 

is er wat veranderd aan de leefsituatie van je hond ? is je hond intact, loopsheid achter de rug ? schijndracht?

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

Ik dacht ook aan iets dergelijks als schijzwanger.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi


Is ze schijnzwanger? Onze teef had dit wel eens. Was best zielig was ze ook allemaal aan het piepen ijsberen, verstopte haar speelgoed ergens. Of ze was zelf de hele middag spoorloos had ze zich verstopt onder de kapstok etc. 

Indy (Gast)

Ze is intakt lijkt geen pijn te hebben speelt rent goed eet drinkt goed ook poept en plast goed moet eind maart pas weer loops worden zodra ze bij ons in de buurt ligt of op ons ligt id ze rustig maar als ik maar naar de wc loop staat ze voor de deur te piepen er is niks veranderd in de laatste perioden heb ook aan de buren gevraagd of ze soms piept als werken ben maar dan is ze gewoon stil ook bijt ze niks kapot ook niet aan zichzelf ze heeft 1 nest gehad vorig jaar en ze graaft niet of slijpt niet met spullen .het is gewoon zeer irritant als je nog geen gesprek meer met iemand kan voeren zonder dat ze zit te piepen

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

Kijk eens regelmatig naar haar plassertje of er slijmen hangen.

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Waarneer is ze loops geweest ?

honden page profiel Karin & LeviKarin & Levi

honden foto van Karin & Levi

Ik heb sinds een paar weken mijn reu die dit soort gedrag vertoond.
Dan zonder piepen.
Maar je wel overal volgen in huis en graag bij je liggen.
Ben er ook nog niet achter wat er is.
Was vorig jaar ook rond deze periode.
Hij heeft wel snel last van statisch zijn.

Volgende forumvraag: welke anti trektuig voor een bully
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^