Over actief

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Rob (Gast)

Hallo ik heb een dwergkees hij is nu 13 maand oud maar hij is over actief om gek van te worden,zijn er mensen die tips hebben of weten wat je de hond kan geven zodat hij wat rustiger word. Groet Rob

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

Keeshonden zijn actieve honden. 

Dat kan je overal bij hun rasbeschrijving lezen.

Wat doe je er zoal bij in de dag?

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Wat bedoel je precies met overactief?

Is hij druk in huis, zenuwachtig, blaffen?

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

13 maanden, vele honden zijn op deze leeftijd aan het stuiteren.......geef je hond goed voer, ga geen kalmeringsmiddelen geven om hem rustig te houden, je kan buiten iets leuks met je hond ondernemen, en dan geef je de hond thuis een groot goed bot, op een rustige plaats, en negeer de hond een poos.

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Je hondje moet ook leren zijn rust te nemen. Dit kun je stimuleren door hem te leren dat hij op zijn plaats moet blijven, in de mand of de bench.

 

Om hem te kalmeren, kan TTouch uitkomst bieden, dat is een ontspannende massagetechniek voor o.a. honden die je makkelijk zelf kunt leren. Er zijn boeken, cursussen en je vindt er ook filmpjes over op YouTube.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^