Sam, even wat kwijt

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi

honden foto van Malin & Kimmi

Ik zou even iets kwijt willen.

 

Mijn vorige hond is ondertussen al 5 jaar dood. Normaal denk ik niet meer aan hem maar met de verhuis zijn al zijn foto's weer boven gekomen.

 

Zijn moeder was een kruising tussen een bordeaux dog en een duitse herder, vader was een Rottweiler.

 

Sam was de beste hond ooit! Papa is met hem naar de hondenschool geweest en Sam kon alles van de 1ste keer. Ze noemden hem daar een 'Wonder pup'

 

Hij was een echte waker. Niemand kon binnenkomen die hij niet kende als papa er niet was. Hij luisterde wel naar mama maar niet zo goed. Hij moest mij en mama beschermen. Daarom luisterde hij op dat vlak minder goed naar mama.

 

Maar dus. We hadden email vanaf pup, hij was 4 weken oud. Papa ging naar hem kijken om hem misschien later als hij oud genoeg is op te halen. Echter toen hij aankwam was het daar een rommelhoop, 2 van de 8 pupjes waren al dood en lagen daar maar.

 

Papa heeft Sam daarom meteen meegenomen. Papa kende mensen die net een nestje hadden. Sam kon daar even blijven tot hij oud genoeg was. Op zijn 9 weken kwam hij terug naar ons.

 

Hij kon meteen gaan wandelen, van de eerste keer deed Sam het perfect. Hij kon ook meteen 'hier' 'blijf' 'zit' 'af' 'los' 'goedzo'. Papa heeft nooit 'nee' of 'foei' gebruikt. Het was gewoon niet nodig. Sam was ook meteen zindelijk.

 

Toen Sam 3 maand was kwam ik. Sam kon meteen heel goed overweg met mij, hij was heel voorzichtig en ik kon alles met hem doen. Maar toen..

 

Sam was 6 jaar en werd voor het eerst ziek. Hij had kanker. Papa ging dus naar een dierenkliniek met Sam, niet naar onze dierenarts. 

 

Ze zeiden dat Sam daar moest blijven. Volgende morgen bellen ze Papa op met het nieuws dat hij zoveel pijn heeft gehad en ze hem hebben laten inslapen. Een week later komen we de dierenarts tegen en die vraagt 'hoe gaat het met Sam', papa en mama vertellen dus het hele verhaal. De dierenarts zei dan dat Sam nog een kans had om het te redden, hoe weet ik niet meer.

 

Papa is toen een tijd heel boos geweest op zichzelf. Veel verdriet toen gehad. Jaren later weer een hond genomen, Kimmi. 1 maand later ouders gescheiden. Nu ben ik er nog met mama en Kimmi en af en toe zie ik Papa eens.

Henk (Gast)

Wat een zielig verhaal. En wat een stoere lieve hond die Sam!!
:'(

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi

honden foto van Malin & Kimmi

" Wat een zielig verhaal. En wat een stoere lieve hond die Sam!!
:'("

 Jah, Sam was geweldig! Alleen soms niet zo lief naar andere reutjes

honden page profiel May May

honden foto van May

wat een zielig verhaal...
maar nu heb je kimmi!
dus denk ook positief ook al is het niet leuk om een maatje te verliezen

knuffels

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi

honden foto van Malin & Kimmi

" wat een zielig verhaal...maar nu heb je kimmi!dus denk ook positief ook al is het niet leuk om een maatje te verliezenknuffels "

 Ben uiteraard heel blij met Kimmi! Ze luisterd wel niet zo goed 

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

Heel jammer van sam hy zit voor altyd in je hart maar kimmy zal je ook gelukkig maken 

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi

honden foto van Malin & Kimmi

" Heel jammer van sam hy zit voor altyd in je hart maar kimmy zal je ook gelukkig maken  "

Dankje, als ik Sam langer had gekend had ik ook meer er verdriet van gehad.

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

" Dankje, als ik Sam langer had gekend had ik ook meer er verdriet van gehad. "

 Ja hoe langer ze by je zyn vind ik hoe meer verdriet 

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi

honden foto van Malin & Kimmi

"  Ja hoe langer ze by je zyn vind ik hoe meer verdriet  "

 Toch had mama veel meer verdriet van Sam als van haar andere hond die ze 14 jaar heeft gehad.

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

"  Toch had mama veel meer verdriet van Sam als van haar andere hond die ze 14 jaar heeft gehad. "

 Ja dat kan het is ook zoals je bent met je hondje de vriendschap en zo ik kan ook queenie nooit vergeten ik heb na 20maand nog zeer veel verdriet dat zal ik nóóit meer hebben 

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi

honden foto van Malin & Kimmi

"  Ja dat kan het is ook zoals je bent met je hondje de vriendschap en zo ik kan ook queenie nooit vergeten ik heb na 20maand nog zeer veel verdriet dat zal ik nóóit meer hebben  "

 Ja, een huisdier is leuk maar na een tijd sterven die, zo jammer.

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

"  Ja, een huisdier is leuk maar na een tijd sterven die, zo jammer. "

 Ja het verdriet is er altyd eh wens je véél gelukkige járen met jullie kimmy 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Jouw papa hoeft niet boos te zijn op zichzelf, maar op die dierenkliniek. Nog nooit van gehoord, dat een kliniek het dier laat inslapen zonder de eigenaar daarover te informeren. Wat naar zeg.

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi

honden foto van Malin & Kimmi

" Jouw papa hoeft niet boos te zijn op zichzelf, maar op die dierenkliniek. Nog nooit van gehoord, dat een kliniek het dier laat inslapen zonder de eigenaar daarover te informeren. Wat naar zeg. "

 Ja, zou ook niet mogen. We hebben dan ook een klacht ingediend bij de politie. De dierenkliniek heeft de kosten van het laten inslapen etc moeten vergoeden.

 

We komen daar nu nooit meer. Blijkbaar zijn er al meerdere mensen daar 'opgelicht'

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat verdrietig en wat is sam jong gegaan, wil toch nog even zeggen dat er geen een dierenarts is die als de hond in behandeling is zomaar in laat slapen, dat zal echt een verantwoorde keuze zijn geweest.....het is altijd heel triest als je jonge hond gaat aan de verschrikkelijke ziekte kanker, en om verder lijden te besparen heeft de arts dit besluit genomen....heb zo eens verder gelezen, wat een verdriet voor je, ook al was jij ook nog heel jong, je beste lieve maatje .....

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi

honden foto van Malin & Kimmi

" Wat verdrietig en wat is sam jong gegaan, wil toch nog even zeggen dat er geen een dierenarts is die als de hond in behandeling is zomaar in laat slapen, dat zal echt een verantwoorde keuze zijn geweest.....het is altijd heel triest als je jonge hond gaat aan de verschrikkelijke ziekte kanker, en om verder lijden te besparen heeft de arts dit besluit genomen....heb zo eens verder gelezen, wat een verdriet voor je, ook al was jij ook nog heel jong, je beste lieve maatje ..... "

 Ja, eerst dachten we ook dat ze het echt wel met een rede gedaan hadden. Blijkbaar zijn er al meerdere mensen geweest waar hun dier geen pijn had en niet SUPER ziek was maar dat ze het gewoon lieten in slapen. 

 

Ze moeten hun praktijk binnenkort sluiten omdat er een beetje verder een oude schuur van hun is gevonden met allemaal dode beesten in, ook enkele die nog leefden maar ze hebben ze niet kunnen redden.

 

Hun praktijk word pas binnenkort gesloten omdat er ook mensen zijn die zeggen dat het een super goeie praktijk is. De politie heeft dus beslist dat ze voor 2018 moeten sluiten. 

 

Vind het wel echt super stom dat ze nog niet meteen moeten sluiten! 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^