lastig leven als hond.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

Top artikel! 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Precies.Bij onze spanil aaide men haar vaak op haar rug meer naar de achterhand,waarom eigenlijk.

Mensen buiten.

Ze schrok zich iedere keer te pletter,ze zag het niet aankomen.

Ook zoiets raars

 

Ik zei er wat van natuurlijk.

honden page profiel RenateRenate

Sinds ik zelf honden heb, denk ik wel twee keer na eer ik een vreemde hond nog aai. Zo vervelend, zowel voor hond als voor baas. Hetzelfde met spelen: ik wandel met mijn honden door de losloopweide, zodat die ene die anders niet los kan, nu ook fijn kan rennen. Zijn er mensen die menen dat hun hond direct moet gaan spelen met die vreemde honden, terwijl de mijne daar geen behoefte aan hebben.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Sinds ik Obi heb ik ook omdat Obi niet alles en iedereen zomaar leuk vindt. Sterker nog zijn vertrouwen moet je winnen anders gaat ie er gewoon van door. Wat wel is is dat kinderen op straat met onze Golden retriever wel eens vroegen mag ik die hond aaien. Lobbes was veel meer een allemansvriend, dus dat mocht dan hij vond dat zelfs fijn. Bij Obi wordt het ook nooit gevraagd omdat hij dat imago ook gewoon niet zo heeft. Obi houdt echt enorm van knuffelen een grotere knuffelbeer moet nog ontdekt worden maar wel met zijn mensen niet met vreemden. Mensen die Obi niet kennen zullen vaak denken wat een afstandelijke hond, dat zou ik niet willen ofzo. Zo ben ik zelf ook ik houd ook niet zo van dat lichamelijke contact als mensen je ineens om je nek vallen na nieuwjaar ofzo. Blegh vind ik verschrikkelijk. Of al dat gezoen met verjaardagen met mensen die niet echt close zijn maar ja het verplichte nummertje hè? Terwijl ik dat met mijn vriend niet heb. Ik kan me heel erg goed inleven in Obi wat dat betreft. Maar ook in algemene omgang heb ik het ook niet zo op vreemden die ineens vanalles van je willen. Ik zeg vaak ik ben een menselijke Obi of Obi is een hondenversie van mij. Wij lijken teveel op elkaar dat is ook niet altijd handig geheh.

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi

honden foto van Malin & Kimmi

De meeste honden vinden het niet leuk als ze ineens door een random persoon worden geaaid.

 

Kimmi daarintegen MOET geaaid worden als er bv iemand di3 we niet kennen aanbelt en even binnenkomt, anders is ze niet blij.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Hier is het omgekeerd. Mijn honden willen oh zo graag geaaid worden en door iedereen begroet worden maar ik wil dat niet als ik met alle 3 op wandel ben. Met 1 hond, geen probleem! Met 3 is het echt te druk.

honden page profiel toto

honden foto van to

Hier ook 2 honden die graag aandacht krijgen. Hoewel ze kieskeurig zijn van wie die aandacht moet komen.

 

Kinderen willen de honden graag aaien, dat vind ik alleen goed als ze het eerst vragen. Als het 1 of hooguit 2 kinderen zijn. En ik bepaal hoelang en welke hond... en soms vind ik het helemaal niet goed.

 

 

 

 

honden page profiel --

honden foto van -

" Hier ook 2 honden die graag aandacht krijgen. Hoewel ze kieskeurig zijn van wie die aandacht moet komen.
 
Kinderen willen de honden graag aaien, dat vind ik alleen goed als ze het eerst vragen. Als het 1 of hooguit 2 kinderen zijn. En ik bepaal hoelang en welke hond... en soms vind ik het helemaal niet goed.
 
 
 
  "

Hier hetzelfde inderdaad. En ik ben dan ook echt zo'n mens dat 'nee' zegt als mensen het niet vragen, ik ze daarop wijs en ze het vervolgens wel vragen.

Volgende forumvraag: Paracord hondenlijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^