Onze fox terrier heeft atopie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Gerda - Roland .. Genia , R.I.P Xana & Riski

Ons hondje een fox terrier heeft al jaren last van atopie , enorme jeuk met krabben en bijten in haar huid als gevolg , medicatie en allerlei zalfjes hebben tot nu toe geen verbetering teweeg gebracht , ook al verschillende soorten dieet voeding geprobeerd maar niets helpt , volgens de dierenarts zou cortisone misschien de jeuk wat verlichten . Wij zijn werkelijk ten einde raad , weet iemand raad ? Mvg Gerda .

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Heeft ze al eens Apoquel gehad? En ben je al eens bij een specialist geweest met je hondje?

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Sinds enige jaren is Apoquel op de markt tegen jeuk, waar geen ander geneesmiddel, aanpassing van voer etc., tegen helpt. De prijs is hoog, maar je hond is wel van de jeuk af. Jeuk is erger dan pijn.

http://www.hondenpage.com/hondenforum/184235/1/apoquel.php

 

honden foto van Gerda - Roland .. Genia , R.I.P Xana & Riski

Ik wil in naam van Genia iedereen bedanken die mij raad gegeven heeft in verband met " Atopie " . Inderdaad het geneesmiddel Apoquel is aangeraden bij jeuk , ik heb na jullie reacties direct contact opgenomen met onze dierenarts en het zou bij ons in Belgie nog niet zolang op de markt zijn , ben ondertussen de pillen gaan halen en deze avond krijgt ze haar eerste Apoquel pil , hopelijk werkt het want dag in dag uit zo'n jeuk moeten lijden is erg dus duimen maar !!! ik hou jullie zeker op de hoogte en nogmaals een dikke merci aan allemaal , Groetjes Gerda .

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Graag gedaan.

Hopelijk werkt de Apoquel snel en zal Genia eindelijk van de jeuk af zijn.

De dosis kan gedurende het gebruik bijgesteld worden. Zie het topic waarvan ik je de link al gaf.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Ik wil in naam van Genia iedereen bedanken die mij raad gegeven heeft in verband met " Atopie " . Inderdaad het geneesmiddel Apoquel is aangeraden bij jeuk , ik heb na jullie reacties direct contact opgenomen met onze dierenarts en het zou bij ons in Belgie nog niet zolang op de markt zijn , ben ondertussen de pillen gaan halen en deze avond krijgt ze haar eerste Apoquel pil , hopelijk werkt het want dag in dag uit zo'n jeuk moeten lijden is erg dus duimen maar !!! ik hou jullie zeker op de hoogte en nogmaals een dikke merci aan allemaal , Groetjes Gerda . "

 Grote kans dat t wel gaat helpen. T haalt alleen de oorzaak niet weg, dus ik zou daar wel verder onderzoek naar laten doen via een specialist.

 

Succes hoor, ik zou t fijn vinden als je nog even laat horen hoe t gaat.

 

Volgende forumvraag: Nagels slijten -> supplement?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^