Welke brokken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Binky & RockyBinky & Rocky

honden foto van Binky & Rocky

Na enige tijd mijn beide shih tzu's op royal canin satiety te hebben gehad wil ik graag weer overstappen op een "normale" brok. Ze zijn door satiety wel wat afgevallen maar ze blijven het honger gevoel houden. Daar ik vind dat ze nu op een goed gewicht zitten vind ik het tijd om ze op iets anders te zetten.  Ik moet eerlijk zeggen de satiety brok eten ze graag en ook hebben ze er goede ontlasting van en een mooie glanzende vacht. Echter heeft 1 van de 2 snachts wel eens ontlasting verlies (een klein beetje, mijn da gaf aan dat dit kwam doordat er veel granen en vezels in de brokken zitten waardoor ze dus ook veel ontlasting hebben)

Voorheen hebben ze op hills gezeten maar daar spuugde 1 van de 2 nog wel eens van dus dat wil ik liever niet meer geven. 

 

Wat raden jullie aan? Ik wil geen vers geven omdat 1 van de 2 veel tandsteen problemen heeft en als hij alleen vers krijgt hij ontzettend vaak een gebitsreiniging nodig heeft.

 

Ik hoor graag jullie advies!

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti 3 doggies

honden foto van  Dutch Auti

Op de online honden voerwijzer staat een overzicht van betere brok.

 

Ikzelf ben zeer te spreken over Wolfsblut.

 

Maar Orijen, Cavom, Acana, Taste of the Wild zijn zo wat namen die tot de betere brok behoren.

 

De aanschafprijs is bij sommige wat schrikken. Maar als je verekend hoeveel ze per dag nodig hebben. En hoe lang ze met een zak doen. Valt het nog wel eens reuze mee. Omdat ze er minder van nodig hebben.

 

Verder heb je dan nog kvv en barf.

De een is voorstander van t een en de ander van het ander.

 

Zoek uit wat bij jullie en jullie levensstijl past. En qua brok ben je behalve merk en inhoud altijd nog afhankelijk van waar jou honden het goed op doen. 

 

Hoe "goed" een brok of kvv ook is. Geen hond is t zelfde. En al doen 50 honden van hier t ergens goed op. Is dat geen garantie dat de jouwe het daar ook goed op doen.

 

Bij voer vragen zie je snel gebeuren dat mensen graag doordrukken wat hun vinden dat goed is. Begrijpelijk want hun hebben er goede ervaring mee. Maar t gaat erom dat je voor jou honden een brok vind waar ze het goed op doen. Houd dat voor ogen.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Vers vlees is niet slecht voor het gebit, daarnaast kun je dan ook goed kauwmateriaal geven.

Het is juist het zetmeel/bindmiddel wat in brokken zit (anders zouden de brokken uit elkaar vallen), wat tandplak veroorzaakt. 

 

En als je wel voor brokken kiest, neem ik aan dat je graanvrij zoekt vanwege het probleem met ontlasting?

 

Ik voer Acana cobb chicken and greens, heel tevreden over.

Maar er zijn nog genoeg andere merk brokken, die goed zijn.

Hangt er ook vanaf in welke prijsklasse je wilt blijven of dat dit geen enkele rol speelt. 

 

 

 

honden page profiel Binky & RockyBinky & Rocky

honden foto van Binky & Rocky

De prijs speelt geen rol.. zolang hun het er maar goed op doen en geen honger gevoel meer hebben.. ik zie bij mensen hier in de buurt dat er veel caro croc en fokker word gegeven.. echter vind ik dat deze honden vies ruiken uit hun vacht en bek. Vooral gezien het ras wat ik heb vind ik het zeer belangrijk dit tot een minimum te beperken.

 

Ik wil inderdaad een brok gaan geven die graanvrij is.

honden page profiel Linda Linda

honden foto van Linda

Vers voer is beter voor het gebit dan brokken als dat je belangrijkste overweging is. Kvv bevat geen zetmeel wat juist het tandplak veroorzaakt. Kleine rassen hebben er ongeacht de voeding al meer last van, maar als je het zoveel mogelijk wil beperken zou ik voor complete rauwe voeding gaan.

Wil je toch een brok dan kan je kijken naar een brok met speciale mineralen die tandplak oplossen, wil je ook een graanvrije dan zou je moeten kijken welke brok dit biedt. Ik weet alleen van Smolke Graanvrij dat deze specifiek ook die tandplak oplossende mineralen bevat (Eukanuba ook maar dat zou mijn voorkeur niet hebben).

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

voor graanvrije brokken; zie www.voerwijzer. com

brokken vergelijken

 

Je kan daar zelf aangeven wat je wel of niet in een brok wilt hebben en daarop sorteren.

 

graanvrij met een hoog vleesgehalte, vind je bijvoorbeeld in Acana, Taste  of the Wild, Wolfsblut, dog lovers gold passion.

 

Dit soort brokken is o.a. te koop bij food4pets.be zooplus en bitiba.nl

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" De prijs speelt geen rol....
 
Ik wil inderdaad een brok gaan geven die graanvrij is. "

 Carnilove, graanvrij en aardappel vrij....complete brok...wel duur, maar een goede brok, het is ook aan de hond, waar doet je hond het goed op...   dat is ook met kvv, er zijn honden die het er niet goed op doen, zo ook met de brok, je kan eens een kleine zak kopen van 1 kilo om eens te proberen..   ik ben er zeer tevreden over, weinig ontlasting .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Een van de vele varianten...          Carnilove Into The Wild Zalm Deze nieuwe hondenbrokken van Carnilove zijn niet alleen graanvrij maar ook aardappelvrij en met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.     De graanvrije korrels voor de hond op basis van zalm zijn hoog in het vissaandeel en bevatten geen granen of aardappelen. Graanvrij en aardappelvrij Hoog visaandeel zalm                                 70% dierlijke ingrediënten 30% groenten, kruiden en mineralen Met groenlipmossel voor gezonde gewrichten Zonder conserveermiddelen, kleur- geur- of smaakstoffen Zalm staat bekend om de gezonde Omega vetzuren die helpen om uw hond gezond en fit te houden. De visolieën zijn ook gezond voor vacht en huid van de hond. Vis is een eenvoudig te verteren eiwit en is geschikt voor honden die last hebben van vlees in brokken.                                        Deze zalmbrok is vrij van granen en aardappel. 1,5 kilo: € 11,95 12 kilo: € 69,95 Gewicht hond (kg) 5 10 15 20 25 30 40 50 60 70 80 90 Gram per dag(g) 70 120 160 200 240 270 340 400 460 520 570 620 Ingrediënten: zalmmeel (25%) , zalm ontbeend (20%) , gele erwten (20 %) , haringmeel (10%) , kippenvet (geconserveerd met tocoferolen 9 %) , kippenlever (3 %) , appels (3 %) tapiocazetmeel (3 %) , zalmolie (3 %) , wortelen (1 %) , lijnzaad (1 %) , kikkererwten (1 %) , gehydrolyseerd schalen van schaaldieren ( bron van glucosamine , 0.026 % ) , kraakbeenextract ( een bron van chondroïtine , 0016 % ) , brewer's gist ( bron van mannan - oligosacchariden , 0015 % ) , cichorei root ( een bron van fructo - oligosacchariden , 0,01 % ) , yucca schidigera ( 0,01 % ) , algen ( 0,01 % ) , psyllium ( 0,01 % ) , tijm ( 0,01 % ) , rozemarijn ( 0,01 % ) , Oregano ( 0,01 % ) , veenbessen ( 0,0008 % ) , bosbessen ( 0,0008 % ) , frambozen ( 0,0008 %) Analyse: ruw eiwit 33%, vet 16%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 2,5%, vocht 10%, calcium 1,4%, fosfor 1,1%.  

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

"  Carnilove, graanvrij en aardappel vrij....complete brok...wel duur, maar een goede brok, het is ook aan de hond, waar doet je hond het goed op...   dat is ook met kvv, er zijn honden die het er niet goed op doen, zo ook met de brok, je kan eens een kleine zak kopen van 1 kilo om eens te proberen..   ik ben er zeer tevreden over, weinig ontlasting . "

 Daar heb ik naar gekeken voor Vigo die moet 1xdaags brokken omdat hij anders teveel honger krijgt.

Die brokken verzadigen die goed? Ik geef hem acana,renske graanvrij waar hij het nog beter op doet dan acana.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

.....ik heb een giga ras.....het bevalt me super deze brok....gebruik ze voor allebei, ogin is net een jaar en is geheel verzadigd ervan, krijgt voor haar gewicht de hoeveelheid....poepen allebei 1 x per dag meer niet, ik heb ook voor de afwisseling de rendier van carnilove.......ook daar piepen ze maar een x per dag van, het is een dure brok maar heb een deal afgesloten met een dierenwinkel dat ik het goedkoper kan inkopen, heb wel twee grote honden natuurlijk... ik ben stik tevreden erover.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Smorgens en savonds geef ik eten, en ze zijn allebeiden verzadigd.....

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

Wij hebben goede ervaringen met de brokken Pro plan en dog lovers gold en  met Carnibest versvlees  Ik zou vooral letten op brokken waar zo min mogelijk 'slechte' stoffen in zitten en kijken waar jouw honden het goed op doen. Er moet voldoende vlees in een brok zitten en niet te veel granen. (Meestal bedoelen ze met 'graanvrij' dat er alleen granen in zitten die honden goed kunnen verdragen, dus kijk even bij de lijst met ingrediënten!) 

 

Granen zijn trouwens niet slecht, maar je hond heeft er niet heel veel aan. Mijn honden hebben bij brok wel wat granen nodig anders is de ontlasting shit 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Vind proplan geen goede brok;


Ingrediënten: Kip (20%), Tarwe, Maïs, Gedehydreerd gevogelte-eiwit, Maïsgluten, Rijst (7%), Dierlijk vet, Bietenpulp, Digest, Calciumfosfaat, Eipoeder, Natriumchloride, Visolie, Kaliumchloride, Mineralen.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Er is een sinds midden 2016 een nieuwe graanvrije brok van Darf, die naar mijn idee veelbelovend is. Als ik nieuwe brokken moet bestellen, ga ik deze eens proberen.

http://volvoeding.nl/nl/content/10-vol-producten

 

beoordeling van voerwijzer.com

http://www.voerwijzer.com/hondenbrok/vol-voor-de-hond-vlees

 

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

" Vind proplan geen goede brok;


Ingrediënten: Kip (20%), Tarwe, Maïs, Gedehydreerd gevogelte-eiwit, Maïsgluten, Rijst (7%), Dierlijk vet, Bietenpulp, Digest, Calciumfosfaat, Eipoeder, Natriumchloride, Visolie, Kaliumchloride, Mineralen. "

 Nou ik vind van wel, want van alle de brokken die ik als advies kreeg doen mijn honden het hier het beste op. Het is een prima brok en zeker niet slecht. Maar daar mogen we best een andere mening over hebben 

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Ik ben nu aan mijn eerste zak van Cpro food bezig, Diesel doet het er super goed op.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Nou ik vind van wel, want van alle de brokken die ik als advies kreeg doen mijn honden het hier het beste op. Het is een prima brok en zeker niet slecht. Maar daar mogen we best een andere mening over hebben  "

 Prima dat jou honden het er goed op doen.

 

Ik zou voor ts een graanvrije brok aanraden, met een hoog vlees aandeel en absoluut zonder enig vorm van bewerkt zout.

 

In de proplan brok zit slechts 20% vlees,

Tarwe, mais, maisgluten en rijst is een hoop graan.

Digest bevordert de spijsvertering, waarom dat nodig is?

Bietenpulp is niet meer dan een vulmiddel.

 

natriumchloride is bewerkt zout

kaliumchloride is ook een zoutvervanger

 Calsiumfosfaat is nog een zout vervanger, 

 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  Prima dat jou honden het er goed op doen.
 
Ik zou voor ts een graanvrije brok aanraden, met een hoog vlees aandeel en absoluut zonder enig vorm van zout.
 
In de proplan brok zit slechts 20% vlees,
Tarwe, mais, maisgluten en rijst is een hoop graan.
Digest bevordert de spijsvertering, waarom dat nodig is?
Bietenpulp is niet meer dan een vulmiddel.
 
natriumchloride is zout
kaliumchloride is ook een zout
 Calsiumfosfaat is nog een zout.
  "

 

... Zonder enige vorm van zout...? Wil je die hond dood hebben? 

 

En digest voor de spijsvertering... Waar haal je dat dan vandaan? Digest is acceptatie.

 

Bietenpulp is spijsvertering en ja zeker dat is wetenschappelijk aangetoond, dus is zeker wel ietsje meer dan enkel vulmiddel.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Is toch niet vreemd dat de mensen door de bomen het bos niet meer zien.

 

Het beste als je interesse hebt in een brok  is om te vragen aan degene die het voert,hoe de ontlasting,de energie van de hond is,de vacht is en de verzadiging, is hier belangrijk omdat er anders van de straat gevreten wordt. Een normale hoeveelheid kunnen geven zonder dat de hond vet wordt.

 

Er wordt vaak gezegd,je moet van die brok minder geven,ga dat maar tegen mijn hond vertellen,die gaat dan buiten op straat zijn menu aanvullen met hondenpoep.

En de hond mag niet stinken uit zijn bek van de brok. 

 

Een heel rijtje dus,is geen probleem want de meeste brokken zijn goed,het is op een gegeven moment een kwestie van persoonlijke voorkeur.

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  
... Zonder enige vorm van zout...? Wil je die hond dood hebben? 
 
En digest voor de spijsvertering... Waar haal je dat dan vandaan? Digest is acceptatie.
 
Bietenpulp is spijsvertering en ja zeker dat is wetenschappelijk aangetoond, dus is zeker wel ietsje meer dan enkel vulmiddel. "

 Ik bedoeld zonder natriumchloride.

Er zit oa natrium in vlees en planten. 

 

Een officielere naam voor keukenzout is natriumchloride, het bestaat voor 40% uit natrium en voor 60% uit chloride. Natriumchloride is zout dat bewerkt is, waardoor veel mineralen verloren zijn gegaan. Dit resulteert in het 'roven' van andere mineralen, omdat natriumchloride de neiging heeft zich te binden aan andere mineralen. Dit is dus geen gezond zout.

 

Digest betekend letterlijk: verteren, er zit digest in de brok. 

 

Bietenpulp:

Bietenpulp bestaat uit de overblijfselen van suikerbieten nadat ze verwerkt zijn voor menselijke consumptie. Allerlei waardevolle voedingsstoffen zijn er inmiddels uit verdwenen en wat overblijft is een brei van vezels. Waarom wordt bietenpulp dat toegevoegd aan hondenvoer ??

Deze vezels zorgen ervoor dat het voer langer in de darmen blijft waardoor er meer vocht uit onttrokken kan worden en er minder ontlasting overblijft. Dat is de enige reden dat het gebruikt wordt. Het grot nadeel van bietenpulp is dat het , doordat het lang in het lichaam blijft, veel gifstoffen vasthoud

 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  Ik bedoeld zonder natriumchloride.
Er zit oa natrium in vlees en planten. 
 
Een officielere naam voor keukenzout is natriumchloride, het bestaat voor 40% uit natrium en voor 60% uit chloride. Natriumchloride is zout dat bewerkt is, waardoor veel mineralen verloren zijn gegaan. Dit resulteert in het 'roven' van andere mineralen, omdat natriumchloride de neiging heeft zich te binden aan andere mineralen. Dit is dus geen gezond zout.
 
Digest betekend letterlijk: verteren, er zit digest in de brok. 
 
Bietenpulp:
Bietenpulp bestaat uit de overblijfselen van suikerbieten nadat ze verwerkt zijn voor menselijke consumptie. Allerlei waardevolle voedingsstoffen zijn er inmiddels uit verdwenen en wat overblijft is een brei van vezels. Waarom wordt bietenpulp dat toegevoegd aan hondenvoer ??
Deze vezels zorgen ervoor dat het voer langer in de darmen blijft waardoor er meer vocht uit onttrokken kan worden en er minder ontlasting overblijft. Dat is de enige reden dat het gebruikt wordt. Het grot nadeel van bietenpulp is dat het , doordat het lang in het lichaam blijft, veel gifstoffen vasthoud
  "

 

Een klein deel aan vezels in het dieet is bevorderlijk voor de spijsvertering van een hond, bietenpulp valt hieronder. 

 

Dat digest nu verteren in het Engels is betekend niet gelijk dat het hiervoor is, kijk eens een keer langer dan je neus Suzanne. Digest is een coating die bovenop de brok wordt gezet voor de smaak. 

 

Ik wordt echt moe dat je elke keer weer dingen loopt te verklaren die van geen kant kloppen, niet alleen hier, maar overal op het forum.  Ga geen advies geven als je het niet weet. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Voor ts, zo kan je zelf een brok beoordelen. 

 

Het is sowieso een handige site, ze vergelijken brokken.

http://www.voerwijzer.com/wat-een-goede-brok

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  
Een klein deel aan vezels in het dieet is bevorderlijk voor de spijsvertering van een hond, bietenpulp valt hieronder. 
 
Dat digest nu verteren in het Engels is betekend niet gelijk dat het hiervoor is, kijk eens een keer langer dan je neus Suzanne. Digest is een coating die bovenop de brok wordt gezet voor de smaak. 
 
Ik wordt echt moe dat je elke keer weer dingen loopt te verklaren die van geen kant kloppen, niet alleen hier, maar overal op het forum.  Ga geen advies geven als je het niet weet.  "

 Met uw toestemming:

ik hoef geen brok met bietenpulp, natriumchloride, andere chemische zout vervangers, of smaak versterkers, de coating.

 

Ik ga mee in de filosofie van deze winkel

http://www.eko4petz.nl/

EKO4petz voor al uw biologische en natuurlijke huisdierproducten. We hebben ons gespecialiseerd in natuurvoeding, natuurlijke en gezonde snacks en homeopatische geneesmiddelen voor hond, kat, konijn en knaagdieren.

 

 

en ja, ook zij verkopen brok met bietenpulp, ik pas ervoor.

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  Met uw toestemming:
ik hoef geen brok met bietenpulp, natriumchloride, andere chemische zout vervangers, of smaak versterkers, de coating.
 
Ik ga mee in de filosofie van deze winkel
http://www.eko4petz.nl/
EKO4petz voor al uw biologische en natuurlijke huisdierproducten. We hebben ons gespecialiseerd in natuurvoeding, natuurlijke en gezonde snacks en homeopatische geneesmiddelen voor hond, kat, konijn en knaagdieren.
 
 
en ja, ook zij verkopen brok met bietenpulp, ik pas ervoor. "

 

Ik zeg nergens dat je daar je eigen keuze niet in mag maken, wees vooral vrij om het voer te kopen wat je wilt. Ik zeg enkel dat je niet iets moet gaan vertellen wat niet klopt.

 

Ik zelf sta er achter dat uiteindelijk een correct samengesteld vlees dieet het beste zal zijn. Betekend echter niet dat ik onzin ga vertellen over brokjes, hou het vooral bij de feiten, die fabels zijn er al genoeg.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  
Ik zeg nergens dat je daar je eigen keuze niet in mag maken, wees vooral vrij om het voer te kopen wat je wilt. Ik zeg enkel dat je niet iets moet gaan vertellen wat niet klopt.
 
Ik zelf sta er achter dat uiteindelijk een correct samengesteld vlees dieet het beste zal zijn. Betekend echter niet dat ik onzin ga vertellen over brokjes, hou het vooral bij de feiten, die fabels zijn er al genoeg. "

 Het is geen onzin, want natriumchloride is gewoon niet goed voor honden.

 

Bietenpulp, hebben ze niet nodig. 

Het wordt toegevoegd als vulmiddel, om te zorgen dat honden geen slappe ontlasting krijgen.

 

Je kan je dan afvragen, of de samenstelling van het voer wel voldoende is, als ze zonder vulmiddel slappe ontlasting krijgen.

 

 

Wordt bij kvv of barf enige vorm van vezels, bietenpulp of zout toegevoegd?

 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  Het is geen onzin, want natriumchloride is gewoon niet goed voor honden.
 
Bietenpulp, hebben ze niet nodig. 
Het wordt toegevoegd als vulmiddel, om te zorgen dat honden geen slappe ontlasting krijgen.
 
Je kan je dan afvragen, of de samenstelling van het voer wel voldoende is, als ze zonder vulmiddel slappe ontlasting krijgen.
 
 
Wordt bij kvv of barf enige vorm van vezels, bietenpulp of zout toegevoegd?
  "

 

Natriumchloride daar heb ik niks over gezegd. 

 

Nogmaals, bietenpulp is niet enkel vulmiddel, het wordt veelal ingezet als vezel, maar kennelijk is het al te moeilijk om je daar even in te verdiepen, je oordeel ligt al klaar op tafel. 

 

Bij barf is het zeker een mooie toevoeging om een klein aandeel aan plantaarig vezel (diverse groenten) of dierlijk vezel (huid & haar ; bv konijnenoren) toe te voegen. 

 

Je hebt geen koek gegeten hiervan, ga er dan toch ook niet over adviseren. 

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

"  
In de proplan brok zit slechts 20% vlees  


  "

 

Klopt niet daar zit amper 5% echt gebruikt vlees in...En verder wil ik ook niet te doorgeschoten reageren als het goed is voor iemand is het goed punt.

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

ik heb je een pb gestuurd

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  
Natriumchloride daar heb ik niks over gezegd. 
 
Nogmaals, bietenpulp is niet enkel vulmiddel, het wordt veelal ingezet als vezel, maar kennelijk is het al te moeilijk om je daar even in te verdiepen, je oordeel ligt al klaar op tafel. 
 
Bij barf is het zeker een mooie toevoeging om een klein aandeel aan plantaarig vezel (diverse groenten) of dierlijk vezel (huid & haar ; bv konijnenoren) toe te voegen. 
 
Je hebt geen koek gegeten hiervan, ga er dan toch ook niet over adviseren.  "

Je had het over zout, honden hebben zout nodig zei je.

Dat zit genoeg in vlees en groenten, hoef je niet extra toe te voegen.

In de brok proplan, zit zelf calsiumchloride en nog 2 anderen zouten toegevoegd.

 

Groenten en konijnen oren is nog geen bietenpulp.

 

 

 

Bietenpulp voeren we de paarden bij. Paarden hebben 24/7 ruwvoer nodig, zo een 1 1.5% van hun gewicht. Vezelrijk en suikerarm.

Moet wel geweekt worden, anders krijg je verstoppingen.

 

Bietenpulp is prima bijvoer voor paarden

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

" Je had het over zout, honden hebben zout nodig zei je.
Dat zit genoeg in vlees en groenten, hoef je niet extra toe te voegen.
In de brok proplan, zit zelf calsiumchloride en nog 2 anderen zouten toegevoegd.
 
Groenten en konijnen oren is nog geen bietenpulp.
 
 
 
Bietenpulp voeren we de paarden bij. Paarden hebben 24/7 ruwvoer nodig, zo een 1 1.5% van hun gewicht. Vezelrijk en suikerarm.
Moet wel geweekt worden, anders krijg je verstoppingen.
 
Bietenpulp is prima bijvoer voor paarden "

 

Oh my god, niet al weer...    

 

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^